ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Allure Single-lever basin mixer 1/2″ L-Size

32146000 - Allure Single-lever basin mixer 1/2″ L-Size

Περιγραφή προϊόντος

Μπαταρία νιπτήρα GROHE Allure με αυτόματη βαλβίδα και υψηλό ρουξούνι – ο σχεδιασμός και η χρηστικότητα χέρι-χέρι

Η μπαταρία νεροχύτη Allure είναι μια μπαταρία υψηλών σχεδιαστικών προδιαγραφών με κορυφαία ποιότητα για ένα πολυτελές μπάνιο ή για να δίνει μια νότα πολυτέλειας στο μπάνιο. Η μπαταρία διαθέτει υψηλό ρουξούνι και είναι εξαιρετικά πρακτική στη χρήση. Μπορείτε να λούσετε τα μαλλιά σας με μεγάλη ευκολία. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την μπαταρία στη στιγμή χάρη στο σύστημα γρήγορης εγκατάστασης και του εύκαμπτους σωλήνες του ντους. Και μόλις την εγκαταστήσετε δεν θα νιώσετε μόνο την εμπειρία της ποιότητας που προσελκύει το βλέμμα, η οποία ενισχύεται από την επίστρωση GROHE StarLight, αλλά και την ευκολία στη χρήση. Η αυτόματη βαλβίδα είναι κρυμμένη στο πίσω μέρος και ο μοχλός δια θέτει τεχνολογία GROHE SilkMove που επιτρέπει τον ομαλό και ακριβή χειρισμό της. Και χάρη στο GROHE EcoJoy μπορείτε να απολαμβάνετε τέλειο ψεκασμό χωρίς να σπαταλάτε πολύ νερό!

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Η αυτόματη λειτουργία σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε τη βαλβίδα με απλό τρόπο

Η κομψή λύση για το σιφόνι. Ένας διακριτικός μοχλός στο πίσω μέρος της μπαταρίας σάς επιτρέπει να κλείνετε τη βαλβίδα για να γεμίσετε τον νιπτήρα και να την ανοίξετε αυτόματα για να στραγγίσετε χωρίς να βάζετε τα χέρια σας στο χρησιμοποιημένο νερό. Απλότητα και άνεση σε ένα μόνο χαρακτηριστικό.

Για απαράμιλλη ευκολία στο μπάνιο τοποθετήστε το ψηλό ρουξούνι

Το υψηλό ρουξούνι σάς δίνει το χώρο που χρειάζεστε. Μπορείτε να λούσετε τα μαλλιά σας στον νιπτήρα του μπάνιου ή να γεμίσετε εύκολα μεγάλες κατσαρόλες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα συμβατό ύψος νιπτήρα, για να τοποθετήσετε το υψηλό ρουξούνι.

Μειώστε την κατανάλωση και τους λογαριασμούς νερού με το GROHE EcoJoy

Το GROHE EcoJoy μειώνει την ποσότητα νερού που καταναλώνει η μπαταρία έως και 50%. Το πραγματικά έξυπνο σημείο είναι ότι χάρη στην εσωτερική τεχνολογία της μπαταρίας η ροή του νερού είναι άφθονη κάθε φορά που ανοίγετε τη μπαταρία. Εξοικονομήστε νερό και χρήματα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Ο εύκολος έλεγχος οφείλεται στην ανώτερη τεχνολογία φυσιγγίων

Το φυσίγγι GROHE SilkMove στις μπαταρίες σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Μπορείτε να μεταβάλετε τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού με μόλις ένα άγγιγμα στη λαβή, ενώ η υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής της GROHE σημαίνει πως θα δουλεύει το ίδιο εξαιρετικά για πολλά χρόνια.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

Εύκολη εγκατάσταση με ελάχιστα εξαρτήματα και ξεκάθαρες οδηγίες

Τοποθετήστε τις μπαταρίες σας χωρίς δυσκολία χρησιμοποιώντας το σύστημα εύκολης εγκατάστασης. Οι μπαταρίες συνδέονται με την παροχή μέσω εύκαμπτων σωλήνων – πολύ πιο εύκολοι στον χειρισμό – και οι λεπτομερείς οδηγίες μας σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος. Ακόμη κι ένας επαγγελματίας τεχνίτης θα σας ευχαριστεί που επιλέξατε την Εύκολη εγκατάσταση.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Lever 46610000
2 Cap 46581000
3 Fitting ring 07419000
4 Cartridge 46580000
5 Pop-up rod 46739000
6 Shank fastening assembly 46671000
7 Waste set 1 1/4" 28910000
7.1 Plug for waste set 1 1/4" 07182000
7.2 Eccentric rod 07052000
8 Mousseur 13220000
9 Connection hose 46255000
10 Ball rod 07341000*
11 Mounting wrench 19017000*
GROHE SPA® Collections
Φυλλάδιο
GROHE SPA® Collections

offer an extensive range of premium fittings