ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Eurosmart Cosmopolitan Single-lever sink mixer 1/2″

30193000 - Eurosmart Cosmopolitan Single-lever sink mixer 1/2″

Περιγραφή προϊόντος

Eurosmart Cosmopolitan της GROHE – μοντέρνα μπαταρία κουζίνας με μεσαίου ύψους ρουξούνι

Ανθεκτική, εύκολη στο καθάρισμα και προσιτή: αυτό το μοντέλο Eurosmart Cosmopolitan είναι η τέλεια επιλογή σας. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του μηχανισμού, αυτή η ανθεκτική μπαταρία κουζίνας διατηρεί τον απαλό χειρισμό της ακόμη και μετά από χρόνια χρήσης. Το εύρος περιστροφής 140° σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την ακτίνα λειτουργίας της μπαταρίας στο μέγεθος του νεροχύτη σας, χωρίς να χτυπά το ρουξούνι στα γύρω ντουλάπια. Οι ιδιότητες εύκολου καθαρισμού της είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα όταν πρόκειται για το νοικοκυριό: απλά σκουπίστε την μπαταρία με πανί μικροϊνών για να κάνετε το υψηλής ποιότητας φινίρισμα χρωμίου του μίκτη μονού μοχλού να λάμπει.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Μεσαίου ύψους ρουξούνι – η καλύτερη μπαταρία για κάθε κουζίνα

Το μεσαίου ύψους ρουξούνι προσφέρει άνεση σε μεγάλες και μικρές κουζίνες και είναι η ιδανική μπαταρία για περιορισμένες κουζίνες με μικρότερους νεροχύτες. Το εκτεταμένο ύψος και το ρουξούνι υπό γωνία κάνουν εύκολο το γέμισμα βαθιών κατσαρολών και κανατών από αυτή τη μπαταρία – ανεξάρτητα από το πόσο στενός είναι ο χώρος.

Δώστε κλίση στην μπαταρία σας με ένα μόνο ελαφρύ άγγιγμα

Ιδανική για πολλαπλές εργασίες και διπλούς νεροχύτες, αυτή η μπαταρία με το απαλό της γύρισμα σάς επιτρέπει να κάνετε όλες τις δουλειές σας με το ελαφρύτερο άγγιγμα του χεριού σας. Σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, όταν κάνετε πολλαπλές εργασίες με τη μπαταρία σας ή εάν έχετε διπλό νεροχύτη στην κουζίνα σας.

Η μέγιστη στροφή 140˚ σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τις μπαταρίες σας με σιγουριά

Για τον ελαφρώς στενότερο ή εντοιχισμένο νεροχύτη της κουζίνας ή τον νιπτήρα του μπάνιου. Η μπαταρία έχει την κλασσική απαλή αίσθηση GROHE, αλλά δεν θα γυρίζει πέρα από 140˚, έτσι μπορείτε να τοποθετήσετε τον νεροχύτη ή τον νιπτήρα σας σε στενό χώρο με απόλυτη σιγουριά.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

Ο εύκολος έλεγχος οφείλεται στην ανώτερη τεχνολογία φυσιγγίων

Το φυσίγγι GROHE SilkMove στις μπαταρίες σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Μπορείτε να μεταβάλετε τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού με μόλις ένα άγγιγμα στη λαβή, ενώ η υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής της GROHE σημαίνει πως θα δουλεύει το ίδιο εξαιρετικά για πολλά χρόνια.

Εύκολη εγκατάσταση με ελάχιστα εξαρτήματα και ξεκάθαρες οδηγίες

Τοποθετήστε τις μπαταρίες σας χωρίς δυσκολία χρησιμοποιώντας το σύστημα εύκολης εγκατάστασης. Οι μπαταρίες συνδέονται με την παροχή μέσω εύκαμπτων σωλήνων – πολύ πιο εύκολοι στον χειρισμό – και οι λεπτομερείς οδηγίες μας σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος. Ακόμη κι ένας επαγγελματίας τεχνίτης θα σας ευχαριστεί που επιλέξατε την Εύκολη εγκατάσταση.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Lever 46681000
2 Cap 46492000
3 Screw ring 46815000
4 Cartridge 46374000
5 Seal kit 46760000
6 Mousseur 13929000
7 Shank fastening assembly 46249000
8 Mounting wrench 19017000*
9 Socket Spanner 19332000*

Main sink

Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Eurosmart Cosmopolitan

Eurosmart Cosmopolitan

Clean, geometric lines and durable technology.

Προβολή συλλογής