ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Eurostyle Cosmopolitan Single-lever sink mixer 1/2″

30221002 - Eurostyle Cosmopolitan Single-lever sink mixer 1/2″

Περιγραφή προϊόντος

GROHE Eurostyle Cosmopolitan – εξαιρετικά λειτουργική μπαταρία κουζίνας σε εκπληκτικό σχεδιασμό

Χάρη στο υψηλό ρουξούνι, αυτή η μπαταρία κουζίνας της σειράς GROHE Eurostyle Cosmopolitan σας επιτρέπει να γεμίζετε κατσαρόλες όλων των μεγεθών με ευκολία. Διαθέτει ρυθμιζόμενο εύρος περιστροφής που μπορεί να ρυθμιστεί στις 0°, 150° ή 360°, επιτρέποντάς σας να ασφαλίσετε το ρουξούνι στη θέση του ή να εναλλάσσεστε με ευελιξία μεταξύ δύο νεροχυτών. Η τεχνολογία GROHE SilkMove εξασφαλίζει στρωτό και πανεύκολο έλεγχο της θερμοκρασίας και του όγκου του νερού. Με τη βολική επιτοίχια συναρμολόγηση και το σύστημα εύκολης εγκατάστασης, θα ολοκληρώσετε την εγκατάσταση εν ριπή οφθαλμού χωρίς φασαρία. Αυτή η στυλάτη μπαταρία νεροχύτη θα είναι μια οπτική ατραξιόν στην κουζίνα σας: το ανθεκτικό φινίρισμα χρωμίου GROHE StarLight θα δείχνει πάντα λαμπερό και καινούργιο ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Μπαταρία με ρυθμιζόμενο εύρος περιστροφής για μέγιστο έλεγχο

Με εύκολη περιστροφή ανάμεσα σε δύο νεροχύτες ή σε όλη την έκταση ενός μεγάλου νιπτήρα, αυτή η μπαταρία σάς επιτρέπει επίσης να περιορίσετε τον βαθμό περιστροφής που μπορούν να κάνουν οι μπαταρίες σας. Μπορείτε να επιλέξετε να την κλειδώσετε σε περιστροφή 0˚, να την περιορίσετε σε λιγότερο από ημικύκλιο 150˚, ή να απολαύσετε την πλήρη ευελιξία των 360˚.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

Ο εύκολος έλεγχος οφείλεται στην ανώτερη τεχνολογία φυσιγγίων

Το φυσίγγι GROHE SilkMove στις μπαταρίες σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Μπορείτε να μεταβάλετε τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού με μόλις ένα άγγιγμα στη λαβή, ενώ η υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής της GROHE σημαίνει πως θα δουλεύει το ίδιο εξαιρετικά για πολλά χρόνια.

Εύκολη εγκατάσταση με ελάχιστα εξαρτήματα και ξεκάθαρες οδηγίες

Τοποθετήστε τις μπαταρίες σας χωρίς δυσκολία χρησιμοποιώντας το σύστημα εύκολης εγκατάστασης. Οι μπαταρίες συνδέονται με την παροχή μέσω εύκαμπτων σωλήνων – πολύ πιο εύκολοι στον χειρισμό – και οι λεπτομερείς οδηγίες μας σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος. Ακόμη κι ένας επαγγελματίας τεχνίτης θα σας ευχαριστεί που επιλέξατε την Εύκολη εγκατάσταση.

Η τοποθέτηση των μπαταριών από πάνω είναι γρήγορη και εύκολη

Η εγκατάσταση GROHE από το πάνω μέρος κάνει την εγκατάσταση νέας μπαταρίας παιχνιδάκι. Συνοδεύεται από όλα τα εργαλεία και την καθοδήγηση που θα χρειαστείτε, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε τις μπαταρίες σας χωρίς να μπείτε κάτω από το νεροχύτη. Απλά τοποθετήστε και συνδέστε και οι μπαταρίες σας είναι έτοιμες για χρήση. Καμία φασαρία, καμία ταλαιπωρία, κανένα πρόβλημα.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Lever 46897000
2 Cap 46492000
3 Screw ring 46815000
4 Cartridge 46374000
5 U-spout 13372000
5.1 Sealing washer Ø13,5 x Ø2,75 0128500M
5.2 Safety ring 4826600M
5.3 Mousseur 06574000
6 Shank fastening assembly 46249000
7 Mounting wrench 19017000*
8 Socket Spanner 19332000*

Main sink

Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Eurostyle Cosmopolitan

Eurostyle Cosmopolitan

Το μοντέρνο ύφος που συμπληρώνει την κουζίνα σας.

Προβολή συλλογής