ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Blue Pure Starter kit

33249DC1 - GROHE Blue Pure Starter kit

Περιγραφή προϊόντος

GROHE Blue Pure – Καθαρό πόσιμο νερό κατευθείαν από την μπαταρία κουζίνας σας

Εκτός από το κανονικό νερό βρύσης, αυτή η μπαταρία GROHE Blue Pure παρέχει καθαρό, φιλτραρισμένο νερό που είναι απόλυτα ασφαλές για ανθρώπινη κατανάλωση. Με ενεργοποίηση από ξεχωριστό μοχλό, το φίλτρο GROHE Blue Pure απομακρύνει όλες τις ανεπιθύμητες ουσίες, όπως το χλώριο ή τα βαρέα μέταλλα, που μπορεί να προκαλέσουν οσμές ή να επηρεάσουν τη γεύση του νερού. Εννοείται ότι η μπαταρία διαθέτει και όλες τις λειτουργίες μιας συμβατικής μπαταρίας κουζίνας. Το υψηλό περιστρεφόμενο ρουξούνι 180° της προσδίδει μια κομψή εμφάνιση και είναι εξαιρετικά βολικό αφού σας επιτρέπει να γεμίζετε ψηλές κανάτες με άνεση. Η τεχνολογία GROHE SilkMove σας επιτρέπει να ελέγχετε τον όγκο του νερού εύκολα και αβίαστα. Με την εκλεπτυσμένη εμφάνιση από ανοξείδωτο χάλυβα χάρη στο φινίρισμα GROHE SuperSteel, αυτή η μπαταρία νεροχύτη θα τραβάει τα βλέμματα και θα σας γλιτώσει από το κουβάλημα βαριών μπουκαλιών νερού.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Το GROHE Blue παρέχει καθαρό νερό χωρίς άλατα με φρέσκια γεύση

Μετατρέψτε το συνηθισμένο νερό της μπαταρίας σε μια αναζωογονητική εμπειρία απαλλαγμένη από άλατα και άλλες ακαθαρσίες. Με την τεχνολογία των έξυπνων φίλτρων GROHE Blue το τσάι και ο καφές σας θα έχουν καλύτερη γεύση και οι καφετιέρες σας και οι βραστήρες αυγών θα διαρκέσουν περισσότερο. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε το νερό κατευθείαν στο σίδερό σας.

Το φίλτρο GROHE Blue αφαιρεί με ασφάλεια τις ανεπιθύμητες ουσίες από το νερό σας

Εάν θέλετε καθαρό νερό κατευθείαν από τη μπαταρία της κουζίνας, τότε δοκιμάστε το φίλτρο GROHE Blue. Η τεχνολογία 5 φάσεων αφαιρεί άλατα, βαρέα μέταλλα και χημικές ουσίες, όπως το χλώριο, και αφήνει απόλυτα γευστικό πόσιμο νερό. Η αλλαγή του φίλτρου νερού είναι γρήγορη και χωρίς προβλήματα!

Το GROHE Blue Duo παρέχει φιλτραρισμένο και σωστό νερό

Δύο σε ένα! Η αντικατάσταση της κανονικής μπαταρίας σας με την GROHE Blue Duo σάς δίνει άμεση ευελιξία. Συνηθισμένο νερό μπαταρίας; Φιλτραρισμένο πόσιμο νερό; Η επιλογή είναι δική σας! Για τέλεια καθαρότητα, οι ξεχωριστές εσωτερικές δίοδοι νερού διασφαλίζουν ότι το κανονικό νερό της μπαταρίας και το φιλτραρισμένο νερό δεν έρχονται ποτέ σε επαφή. Και το εύχρηστο υψηλό ρουξούνι είναι ιδανικό για το γέμισμα ψηλών καραφών με υπέροχο φιλτραρισμένο νερό.

Κάντε την κουζίνα σας σούπερ λειτουργική με μια μπαταρία υψηλού ρουξουνιού

Για κουζίνες με πολλή δουλειά, αυτή η μπαταρία πλήρους ύψους μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε εργασία. Όχι άλλη προσπάθεια να χωρέσετε τεράστιες κατσαρόλες κάτω από τη μπαταρία, τώρα μπορείτε να τρίβετε, να ξεπλένετε και να γεμίζετε εύκολα.

Δώστε κλίση στην μπαταρία σας με ένα μόνο ελαφρύ άγγιγμα

Ιδανική για πολλαπλές εργασίες και διπλούς νεροχύτες, αυτή η μπαταρία με το απαλό της γύρισμα σάς επιτρέπει να κάνετε όλες τις δουλειές σας με το ελαφρύτερο άγγιγμα του χεριού σας. Σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, όταν κάνετε πολλαπλές εργασίες με τη μπαταρία σας ή εάν έχετε διπλό νεροχύτη στην κουζίνα σας.

Οι μπαταρίες περιστροφής περιστρέφονται κατά 180° προσφέροντας πλήρη έλεγχο

Τοποθετήστε μπαταρίες ποιότητας GROHE με τέλεια εμφάνιση και λειτουργία, αλλά και με σωστή λειτουργία σε επιτοίχιο νιπτήρα σε μικρό μπάνιο ή σε κουζίνα με περιορισμένο χώρο νεροχύτη. Η κίνηση είναι απαλή σαν μετάξι και η περιστροφή σε ημικύκλιο σημαίνει ότι οι τοίχοι και τα ντουλάπια θα είναι ασφαλή από χτυπήματα.

GROHE SuperSteel: ματ επιφάνεια με υψηλή αντοχή στις γρατσουνιές

Ολοκληρώστε την μοντέρνα σχεδίαση της κουζίνας σας με μια μπαταρία SuperSteel από τη GROHE. Το στιλάτο σύγχρονο φινίρισμα με όψη ματ ανοξείδωτου χάλυβα είναι μια επιφάνεια με μεγάλη αντοχή στις γρατσουνιές που δεν θα αλλοιωθεί ούτε θα μαυρίσει.

Ο εύκολος έλεγχος οφείλεται στην ανώτερη τεχνολογία φυσιγγίων

Το φυσίγγι GROHE SilkMove στις μπαταρίες σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Μπορείτε να μεταβάλετε τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού με μόλις ένα άγγιγμα στη λαβή, ενώ η υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής της GROHE σημαίνει πως θα δουλεύει το ίδιο εξαιρετικά για πολλά χρόνια.

Εύκολη εγκατάσταση με ελάχιστα εξαρτήματα και ξεκάθαρες οδηγίες

Τοποθετήστε τις μπαταρίες σας χωρίς δυσκολία χρησιμοποιώντας το σύστημα εύκολης εγκατάστασης. Οι μπαταρίες συνδέονται με την παροχή μέσω εύκαμπτων σωλήνων – πολύ πιο εύκολοι στον χειρισμό – και οι λεπτομερείς οδηγίες μας σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος. Ακόμη κι ένας επαγγελματίας τεχνίτης θα σας ευχαριστεί που επιλέξατε την Εύκολη εγκατάσταση.

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Handle 46652DC0
1.1 Snap insert 0538600M
2 Headpart 64368000
2.1 O-ring Ø18,2 x Ø1,7 0392400M
3 Screw coupling 46460000
4 Cap 46116DC0
5 Lever 46653DC0
6 Cartridge 46374000
7 Mousseur 64374DC0
8 Shank fastening assembly 46249000
9 Filter head 64508001
10 Filter S-Size 40404001
11 Control unit 64510000
12 T-Connection 41007000
13 Magnesium+ filter 40691001*
14 Activated carbon filter 40547001*
15 Filter 40430001*
16 Filter L-Size 40412001*
17 Mounting wrench 19017000*
18 Shorter mixed water lever 40621DC0*

Σειρά προϊόντων

Single lever mixer

Starter kit
Starter kit
Starter kit
Starter kit
Μίκτης κουζίνας με ένα μοχλό χειρισμού 1/2"
Μίκτης κουζίνας με ένα μοχλό χειρισμού 1/2"
Μίκτης κουζίνας με ένα μοχλό χειρισμού 1/2"
Μίκτης κουζίνας με ένα μοχλό χειρισμού 1/2"

Pillar Taps

Glass

GROHE Blue Pure

GROHE Blue Pure

Αγνή απόλαυση

Προβολή συλλογής