ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ GROHE

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ/ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ποιο σύστημα νερού ταιριάζει στην εταιρεία σας;

GROHE BLUE PROFESSIONAL

ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ & ΑΕΡΙΟΥΧΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ ΣΑΣ

Αποχαιρετήστε τις μεγάλες μπουκάλες με το GROHE Blue Professional, το σύστημα νερού που μετατρέπει το νερό βρύσης σε αναψυκτικό. Nερό χωρίς ανθρακικό, με λίγο ανθρακικό, ή ανθρακούχο νερό, πάντα με υπέροχη γεύση, απευθείας από τη βρύση με αυτό το καινοτόμο σύστημα νερού. Με όλες τις λειτουργίες της κανονικής βρύσης, το σύστημα νερού GROHE Blue Professional χρησιμοποιεί το νερό της βρύσης του γραφείου σας, το φιλτράρει κάτω από το νεροχύτη και αφαιρεί τα κατάλοιπα, αφήνοντας μόνο καθαρό πόσιμο νερό με υπέροχη γεύση.

Εξερευνήστε το GROHE Blue PROFESSIONAL

GROHE RED

ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Κάθε χώρος εργασίας χρειάζεται καφέ και τσάι! Με το GROHE Red, δεν θα ξαναδείτε ουρά για τον βραστήρα, και πολυκοσμία στην κουζίνα του γραφείου. Το GROHE Red βγάζει αμέσως καυτό νερό από τη βρύση της κουζίνας σας, γλιτώνοντάς σας χρόνο και ενέργεια, καθώς βράζετε μόνο το νερό που χρειάζεστε. Όλες οι λειτουργίες μιας κανονικής βρύσης συν καυτό νερό 100°C με υπέροχη γεύση τη στιγμή που το θέλετε.

Εξερευνήστε το GROHE Red

Έχετε ήδη αγοράσει το GROHE BLUE Professional ή το GROHE Red? Εγγραφείτε σήμερα και κερδίστε!

Κάντε εγγραφή του συστήματος νερού GROHE και σας δίνουμε επιπλέον χρόνο εγγύησης Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο, επιλέξτε το προϊόν σας και πληκτρολογήστε την ημερομηνία αγοράς και εγκατάστασης. Είναι τόσο απλό!

Κάνε εγγραφή τώρα!