ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Zedra Κάνουλα 1/2″

30026SD0 - Zedra Κάνουλα 1/2″

Περιγραφή προϊόντος

Zedra της GROHE – βολική μπαταρία κουζίνας από μασίφ ανοξείδωτο χάλυβα

Αναζητάτε μια κορυφαίας ποιότητας μπαταρία κουζίνας που να διαθέτει επίσης ωραία εμφάνιση; Η Zedra της GROHE είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Αυτή η σειρά προϊόντων κατασκευάζεται σε ρευστές φόρμες και με μοχλό σε εντυπωσιακό ντιζάιν. Αυτό το μοντέλο διαθέτει κορυφαία ποιότητα μέσα και έξω, αφού τόσο ο κορμός της μπαταρίας όσο και η επικάλυψη αποτελούνται από μασίφ ανοξείδωτο χάλυβα. Θα ανακαλύψετε ότι είναι μια ανθεκτική και ταυτόχρονα εξαιρετικής υγιεινής μπαταρία κουζίνας. Νιώστε την άνεση που προσφέρει το υψηλό ρουξούνι της, το οποίο είναι άψογο για να γεμίζετε μεγάλες κατσαρόλες. Η Zedra της GROHE είναι ένα προϊόν που έχει φτιαχτεί για να ικανοποιεί τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις. Η Zedra της GROHE είναι η τέλεια επιλογή σας, αν θέλετε να προσθέσετε μια νότα ντιζάιν στην κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Κάντε την κουζίνα σας σούπερ λειτουργική με μια μπαταρία υψηλού ρουξουνιού

Για κουζίνες με πολλή δουλειά, αυτή η μπαταρία πλήρους ύψους μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε εργασία. Όχι άλλη προσπάθεια να χωρέσετε τεράστιες κατσαρόλες κάτω από τη μπαταρία, τώρα μπορείτε να τρίβετε, να ξεπλένετε και να γεμίζετε εύκολα.

Μια μπαταρία που είναι εύκαμπτη στρέφεται αβίαστα κατά 360˚

Ορισμένες διατάξεις κουζίνας και μπάνιου απαιτούν μπαταρία που να μπορεί να κάνει πλήρη περιστροφή 360˚. Εάν ο νεροχύτης και ο αποχετευτικός αγωγός σας βρίσκονται σε κεντρική νησίδα στην κουζίνα ή αν θέλετε να εξυπηρετήσετε διπλό νεροχύτη ή νιπτήρα, αυτή η μπαταρία προσφέρει την απόλυτα ευέλικτη λειτουργικότητα με εξαιρετικά ομαλή κίνηση περιστροφής.

Η μπαταρία με αντοχή στις γρατσουνιές έχει απόλυτη ποιότητα

Οι μπαταρίες RealSteel της GROHE είναι κατασκευασμένες από συμπαγές ανοξείδωτο ατσάλι – έτσι ξέρετε ότι έχουν κατασκευαστεί για να διαρκέσουν. Και το λείο ανοξείδωτο ατσάλι δεν θα γρατσουνιστεί ούτε θα διαβρωθεί, οπότε αυτή η μπαταρία είναι απόλυτα υγιεινή και πολύ εύκολα διατηρεί την καλή της εμφάνιση.

Ο εύκολος έλεγχος οφείλεται στην ανώτερη τεχνολογία φυσιγγίων

Το φυσίγγι GROHE SilkMove στις μπαταρίες σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Μπορείτε να μεταβάλετε τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού με μόλις ένα άγγιγμα στη λαβή, ενώ η υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής της GROHE σημαίνει πως θα δουλεύει το ίδιο εξαιρετικά για πολλά χρόνια.

Εύκολη εγκατάσταση με ελάχιστα εξαρτήματα και ξεκάθαρες οδηγίες

Τοποθετήστε τις μπαταρίες σας χωρίς δυσκολία χρησιμοποιώντας το σύστημα εύκολης εγκατάστασης. Οι μπαταρίες συνδέονται με την παροχή μέσω εύκαμπτων σωλήνων – πολύ πιο εύκολοι στον χειρισμό – και οι λεπτομερείς οδηγίες μας σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος. Ακόμη κι ένας επαγγελματίας τεχνίτης θα σας ευχαριστεί που επιλέξατε την Εύκολη εγκατάσταση.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Lever 48014DC0
2 Ceramic headpart, 1/2" 45882000
2.1 O-ring Ø18,2 x Ø1,7 0392400M
3 Mousseur 48251DC0
4 Spout connection set 45399000
5 Shank fastening assembly 45004000
6 Coupling nut 1/2" 1290100M
6.1 Fibre seal dia. Ø18.5 x Ø12 x 2 0138900M