Τέλεια φροντίδα δέρματος

ΤΕΛΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Με επιλογή από πλήρως ρυθμιζόμενους αντιβακτηριδιακούς διπλούς βραχίονες πλύσης και απεριόριστο ζεστό νερό για άνετο καθαρισμό, προσφέρουμε τέλεια φροντίδα δέρματος: SkinClean.

Το δέρμα σας θα επέλεγε αυτό ακριβώς.

  • Πιο ευγενικό στο δέρμα σας
  • Καθαρίζει απαλά και σχολαστικά
  • Σταθερά ζεστό νερό
  • Αναζωογονεί

ΤΟ ΠΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΝΤΟΥΣ

Πλύση κυριών

Πλύση κυριών

Ένας ξεχωριστός βραχίονας πλύσης με διαφορετική γωνία ψεκασμού και πιο απαλό και ευρύ σχήμα ψεκασμού για τον καθαρισμό της γυναικείας περιοχής, με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και ένταση για απόλυτη άνεση και απαλό καθαρισμό.

Διπλή πλύση

Διπλή πλύση

Με βραχίονα για πλύση της οπίσθιας περιοχής και με έναν ξεχωριστό βραχίονα για πλύση κυριών, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι και οι δύο απολύτως υγιεινοί και ιδανικά τοποθετημένοι για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Πλύση οπίσθιας περιοχής

Πλύση οπίσθιας περιοχής

Ζεστό ή κρύο, δυνατό ή απαλό, ρυθμιζόμενο για ακριβή και απόλυτη καθαριότητα χωρίς πάνω από όλα να βρέχεστε. Επιλέξτε ανάμεσα στην δυνατή πλύση και σε μια ελαφριά πλύση για πιο απαλό καθαρισμό.

Παλμική πλύση

Παλμική πλύση

Η κεφαλή ψεκασμού κινείται με μια ήπια κίνηση προς τα εμπρός και προς τα πίσω για μια εκτεταμένη περιοχή καθαρισμού και επιπλέον φρεσκάδα.

Πλύση μασάζ

Πλύση μασάζ

Η πλύση της οπίσθιας περιοχής μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταλαντώνεται με διαφορετική ένταση για να δημιουργήσει ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Δοκιμάστε την GROHE Sensia® Arena σε μία Έκθεση κοντά σας και ανακαλύψτε την διαφορά.

Βρείτε ένα Κέντρο Εμπειρίας κοντά σας

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΓΑΝΤΙ.

GROHE | Intelligent Care - Brochure

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα? Κατεβάστε το φυλλάδιό μας για περισσότερες λεπτομέρειες