ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Zedra Touch Electronic single-lever sink mixer 1/2″

30219DC1 - Zedra Touch Electronic single-lever sink mixer 1/2″

Περιγραφή προϊόντος

Οι επιδόσεις που προσφέρει η χρήση χωρίς χέρια συναντά την κλασική εμφάνιση στην μπαταρία μίκτη GROHE Zedra Touch

Ολοκληρώστε γρήγορα και καθαρά τις δουλειές της κουζίνας και περάστε στις επόμενες, με αυτή την ηλεκτρονική μπαταρία με ενεργοποίηση αφής. Απλά αγγίξτε το ρουξούνι μια φορά με τον καρπό σας για να αρχίσει η ροή του νερού κι άλλη μια φορά για να την σταματήσετε. Η καινοτόμα τεχνολογία EasyTouch της GROHE σημαίνει πως δεν χρειάζεται να αφήσετε ποτέ ξανά βρώμικα αποτυπώματα στη μπαταρία σας και το λαμπερό φινίρισμα χρωμίου StarLight εξασφαλίζει πως η μπαταρία σας θα δείχνει πάντοτε σαν καινούρια. Ο μίκτης μονού μοχλού Zedra Touch διαθέτει επίσης υψηλό ρουξούνι με εύρος περιστροφής 360° για αυξημένη ευελιξία, ενώ η αποσπώμενη κεφαλή ντους έχει δυνατότητα δύο ειδών ψεκασμού, διευκολύνοντας την προετοιμασία, το γέμισμα σκευών και τον καθαρισμό του νεροχύτη. Το φυσίγγιο GROHE SilkMove εξασφαλίζει στρωτό έλεγχο του όγκου και τα ακροφύσια SpeedClean που έχει το φιλτράκι σημαίνουν ότι μπορείτε να απομακρύνετε τυχόν άλατα με ένα σκούπισμα, εύκολα. Το Zedra Touch έχει χαρακτηριστικό σχεδιασμό που προσφέρει μια νότα εκλέπτυνσης στη σύγχρονη κουζίνα σας. Αυτή η μπαταρία τοποθετείται από πάνω για εύκολη τοποθέτηση και διαθέτει το Σύστημα εύκολης εγκατάστασης με ξεκάθαρες οδηγίες.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Η μπαταρία EasyTouch ανοιγοκλείνει με το άγγιγμα του δακτύλου σας

Η ευαίσθητη στην αφή λειτουργία της μπαταρίας προσφέρει μέγιστη άνεση, εύκολο καθάρισμα και βελτιωμένη υγιεινή για πολυάσχολους μάγειρες. Με το EasyTouch, ακόμη και το παραμικρό άγγιγμα με το χέρι, τον καρπό ή τον αγκώνα θα ξεκινήσει τη ροή του νερού και ένα δεύτερο άγγιγμα θα την διακόψει. Έτσι, όταν τα χέρια σας είναι βρώμικα από την κηπουρική ή το μαγείρεμα – ή απλώς όταν κρατάτε κάτι με τα χέρια σας – μπορείτε να ελέγξετε τις μπαταρίες σας χωρίς να τις λερώνετε.

Αποσπάστε την μπαταρία και ρυθμίστε τον τύπο ψεκασμού για μέγιστη άνεση

Ελευθερώστε χώρο και χρόνο στην κουζίνα με αυτή την εύκαμπτη κεφαλή ντους. Η ρύθμιση του πλήκτρου πίεσης σάς επιτρέπει να εναλλάσσετε εύκολα μεταξύ λεπτού ψεκασμού ή ισχυρού πίδακα. Προετοιμάστε τα λαχανικά, ξεπλύνετε τις σαλάτες ή αντιμετωπίστε δύσκολες εργασίες καθαρισμού με απόλυτη ευκολία και πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Κάντε την κουζίνα σας σούπερ λειτουργική με μια μπαταρία υψηλού ρουξουνιού

Για κουζίνες με πολλή δουλειά, αυτή η μπαταρία πλήρους ύψους μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε εργασία. Όχι άλλη προσπάθεια να χωρέσετε τεράστιες κατσαρόλες κάτω από τη μπαταρία, τώρα μπορείτε να τρίβετε, να ξεπλένετε και να γεμίζετε εύκολα.

Μια μπαταρία που είναι εύκαμπτη στρέφεται αβίαστα κατά 360˚

Ορισμένες διατάξεις κουζίνας και μπάνιου απαιτούν μπαταρία που να μπορεί να κάνει πλήρη περιστροφή 360˚. Εάν ο νεροχύτης και ο αποχετευτικός αγωγός σας βρίσκονται σε κεντρική νησίδα στην κουζίνα ή αν θέλετε να εξυπηρετήσετε διπλό νεροχύτη ή νιπτήρα, αυτή η μπαταρία προσφέρει την απόλυτα ευέλικτη λειτουργικότητα με εξαιρετικά ομαλή κίνηση περιστροφής.

GROHE SuperSteel: ματ επιφάνεια με υψηλή αντοχή στις γρατσουνιές

Ολοκληρώστε την μοντέρνα σχεδίαση της κουζίνας σας με μια μπαταρία SuperSteel από τη GROHE. Το στιλάτο σύγχρονο φινίρισμα με όψη ματ ανοξείδωτου χάλυβα είναι μια επιφάνεια με μεγάλη αντοχή στις γρατσουνιές που δεν θα αλλοιωθεί ούτε θα μαυρίσει.

Ο εύκολος έλεγχος οφείλεται στην ανώτερη τεχνολογία φυσιγγίων

Το φυσίγγι GROHE SilkMove στις μπαταρίες σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Μπορείτε να μεταβάλετε τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού με μόλις ένα άγγιγμα στη λαβή, ενώ η υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής της GROHE σημαίνει πως θα δουλεύει το ίδιο εξαιρετικά για πολλά χρόνια.

Αφαιρέστε τα άλατα με ένα γρήγορο σκούπισμα

Οι κεφαλές ψεκασμού και τα ρουξούνια ψεκασμού διαθέτουν εύκαμπτα ακροφύσια σιλικόνης, ώστε να μπορείτε να σκουπίζετε εύκολα τα υπολείμματα αλάτων. Αυτή είναι η ομορφιά της σχεδίασης GROHE SpeedClean.

Η τοποθέτηση των μπαταριών από πάνω είναι γρήγορη και εύκολη

Η εγκατάσταση GROHE από το πάνω μέρος κάνει την εγκατάσταση νέας μπαταρίας παιχνιδάκι. Συνοδεύεται από όλα τα εργαλεία και την καθοδήγηση που θα χρειαστείτε, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε τις μπαταρίες σας χωρίς να μπείτε κάτω από το νεροχύτη. Απλά τοποθετήστε και συνδέστε και οι μπαταρίες σας είναι έτοιμες για χρήση. Καμία φασαρία, καμία ταλαιπωρία, κανένα πρόβλημα.

Εύκολη εγκατάσταση με ελάχιστα εξαρτήματα και ξεκάθαρες οδηγίες

Τοποθετήστε τις μπαταρίες σας χωρίς δυσκολία χρησιμοποιώντας το σύστημα εύκολης εγκατάστασης. Οι μπαταρίες συνδέονται με την παροχή μέσω εύκαμπτων σωλήνων – πολύ πιο εύκολοι στον χειρισμό – και οι λεπτομερείς οδηγίες μας σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος. Ακόμη κι ένας επαγγελματίας τεχνίτης θα σας ευχαριστεί που επιλέξατε την Εύκολη εγκατάσταση.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Lever 46654DC0
1.1 Fixing set 46310000
2 Cap 46655DC0
3 Cartridge 46048000
4 Guide and slide ring 46632V00
5 Hand shower 46875ND0
5.1 Mousseur 46711000
5.2 Non-return valve 08565000
5.3 Dirt strainer 0676800M
6 Shower hose 48293000
7 Shank fastening assembly 46345000
8 Non-return valve 08565000
9 Coupling piece 46338000
10 Solenoid valve 48213000
10.1 Non-return valve 08565000
10.2 Dirt strainer 42395000
11 Control unit 48214000
12 Battery 42886000

Main sink

Electronic single-lever sink mixer 1/2"
Electronic single-lever sink mixer 1/2"
Electronic single-lever sink mixer 1/2"
Electronic single-lever sink mixer 1/2"
Zedra Touch

Zedra Touch

Έρωτας με το πρώτο άγγιγμα

Προβολή συλλογής