Τι είναι ο θερμοστάτης;

Ένας θερμοστάτης είναι απαραίτητο μέρος ενός καλά σχεδιασμένου ντους. Ασφαλής, βολικός και οικονομικός, εξασφαλίζει μέγιστη απόλαυση στο ντους προστατεύοντας εσάς και την οικογένειά σας από τον κίνδυνο εγκαύματος.

Τι είναι ο θερμοστάτης ντους;
Ο θερμοστάτης διατηρεί μια ακριβής θερμοκρασία νερού σε όλη τη διάρκεια του ντους σας. Σας προστατεύει από οποιεσδήποτε ξαφνικές αλλαγές στην παροχή νερού στο ντους, οπότε ακόμα κι αν κάποιος είναι στη τουαλέτα ή ανοίξει τη μπαταρία της κουζίνας, η θερμοκρασία του νερού στο ντους σας θα παραμείνει ίδια.

Πως δουλεύει ένας θερμοστάτης;
Η θερμοστατική βαλβίδα αναμιγνύει το ζεστό και το κρύο νερό στην προεπιλεγμένη θερμοκρασία και αντιδρά άμεσα σε τυχόν αλλαγές στην πίεση ή τη θερμοκρασία της παροχής νερού ρυθμίζοντας εκ νέου το μείγμα ζεστού και κρύου νερού. Σε περίπτωση βλάβης στην παροχή κρύου νερού, η θερμοστατική βαλβίδα κλείνει αυτόματα.

GROHE CoolTouch

Ποια είναι τα οφέλη;

Ασφάλεια – Η προεπιλεγμένη θερμοκρασία του νερού παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια του ντους σας, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος εγκαυμάτων από ξαφνική αύξηση της θερμοκρασίας και δεν υπάρχουν δυσάρεστες «εκπλήξεις» εάν η θερμοκρασία αλλάξει ξαφνικά. Η τεχνολογία GROHE CoolTouch® διασφαλίζει ότι η εξωτερική επιφάνεια δεν είναι ποτέ πολύ ζεστή για να την αγγίξετε.

Ευκολία – Οι θερμοστάτες μας θα διατηρήσουν την προεπιλεγμένη θερμοκρασία του νερού σας, αφήνοντάς σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ντους σας. Εάν θέλετε να σταματήσετε το νερό (π.χ. να λούσετε τα μαλλιά σας), ο θερμοστάτης θα βρει αυτόματα την ίδια ακριβώς θερμοκρασία όταν ξαναρχίσετε τη ροή.

Οικονομία – Εγκαταστήστε έναν θερμοστάτη και μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε νερό και ενέργεια. Χάρη στην απόδοσή του, ένας θερμοστάτης ντους θα αποπληρώσει το κόστος του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιήστε τον μετρητή μας εξοικονόμησης νερού για να μάθετε πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε.

Χάρη στην εξαιρετική τους απόδοση και την τεχνολογία GROHE TurboStat®, οι θερμοστάτες μας ήταν κορυφαίοι σε πολλά ανεξάρτητα τεστ.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan thermostatic mixer

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Shower Thermostats

Shower Systems

Shower Thermostats