ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Kitchen Sinks

PERFECT MATCH

MADE TO MATCH IN FORM AND FUNCTION INTRODUCING GROHE KITCHEN SINKS

GROHE Kitchen Sinks

Γέμισμα κατσαρολών, προετοιμασία λαχανικών, πλύσιμο πιάτων μετά από ένα μεγάλο γεύμα. Ο νεροχύτης της κουζίνας σας είναι ένα μέρος στο οποίο θα σταματήσετε άπειρες φορές κάθε μέρα, επομένως γιατί να μην επιλέξετε έναν νεροχύτη που θα υπερκαλύπτει τις ανάγκες σας όσον αφορά την ποιότητα, τον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά; Οι νεροχύτες κουζίνας της GROHE έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο κουζίνας, με μια ποικιλία καινοτόμων, μοντέρνων σχεδιασμών που είναι ιδανικοί για τον χώρο σας. Θα βρείτε συμπαγή μοντέλα με ενσωματωμένα στραγγιστήρια, μεγάλους διπλούς νεροχύτες για όταν θέλετε να απλωθείτε και κομψούς εντοιχιζόμενους νεροχύτες οι οποίοι θα είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με τον πάγκο σας. Με χαρακτηριστικά όπως το Σύστημα QuickFix της GROHE και τυποποιημένους αναστρέψιμους σχεδιασμούς, μπορείτε να εγκαταστήσετε τον καινούργιο νεροχύτη GROHE μέσα σε λίγα λεπτά

χωρίς να κουραστείτε ή να ταλαιπωρηθείτε καθόλου. Συν τη μόνωση για μείωση θορύβου GROHE Whisper, την αυτόματη βαλβίδα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να βυθίσετε το χέρι σας μέσα σε βρώμικα νερά. Με έναν νεροχύτη κουζίνας από την GROHE θα παρατηρήσετε τη διαφορά και το να χρησιμοποιείτε τον νεροχύτη σας θα γίνεται όλο και λιγότερο αγγαρεία.

Discover GROHE Kitchen Sinks

Η Νο. 1 Εταιρεία Συστημάτων Κουζίνας - GROHE Καλύπτει τα πάντα

Η GROHE, η νούμερο 1 εταιρεία για κουζίνες, καλύπτει τα πάντα - τις βρύσες, τους νεροχύτες, τα εξαρτήματα και τα συστήματα νερού της κουζίνας κάνοντας τη δημιουργία μιας πρωτότυπης, άνετης και πρακτικής κουζίνας εύκολη.

Ποιότητα που τη βλέπεις και την αισθάνεσαι

Η ποιότητά μας είναι αξεπέραστη, με τεχνολογία επιφάνειας που είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και κάνει το καθάρισμα εύκολο ενώ ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας εγγυάται αντοχή και δύναμη.

Σετ Νεροχύτη GROHE - Το πακέτο όλα σε 1

Η αγορά του νεροχύτη σας γίνεται ακόμα πιο εύκολη με τα σετ μας - 4 μοντέλα νεροχύτη και βρύσης που πωλούνται μαζί και εγγυώνται αβίαστη κομψότητα και τέλεια απόδοση.

Πλήρες χαρτοφυλάκιο με τις τιμές όλων των εξαρτημάτων

Μια επιλογή για κάθε κουζίνα - η σειρά νεροχυτών που διαθέτουμε καλύπτει κάθε στυλ, μέγεθος και τιμή και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε το τέλειο μοντέλο για σας.

">

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ GROHE

Μετατρέψτε την περιοχή του νεροχύτη σε μια πολυλειτουργική ζώνη προετοιμασίας με τη σειρά εξαρτημάτων που διαθέτουμε. Από σανίδες κοπής από ξύλο ιρόκο ή γυαλί μέχρι σουρωτήρια και χρηστικές πιατοθήκες, έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να ενισχύσουμε τον νεροχύτη σας ώστε να έχετε μια ακόμα πιο άνετη εμπειρία στην κουζίνα.

Complete Product Overview

Βρείτε τον τέλειο νεροχύτη κουζίνας για σας με την GROHE. Η σειρά για νεροχύτες GROHE K-series προσφέρει επιλογές στο μέγεθος και το στυλ για κάθε τύπο κουζίνας. Διαλέξτε ανάμεσα σε 1, 1.5 ή 2 μπολ νεροχύτη. Επιλέξτε ανάμεσα σε εντοιχιζόμενο ή υποκαθήμενο νεροχύτη. Ολοκληρώστε την περιοχή του νεροχύτη με τα χρήσιμα εξαρτήματα που διαθέτουμε. Οι νεροχύτες GROHE προσφέρουν μια πληθώρα ανθεκτικών σχεδιαστικών επιλογών.

Discover all Products

PRODUCT FEATURES

We are confident that you will love the special features on offer, from the noise-reducing GROHE Whisper insulation to the automatic waste that means never plunging your hand into dirty water again. With a sink from GROHE you’ll notice the difference, making every time you use your sink less of a chore.

Discover all Features