ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥΣ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΤΗΣ GROHE - ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GROHE

Γεμίστε κατσαρόλες, ετοιμάστε λαχανικά και πλύντε τα πιάτα μετά από ένα μεγάλο γεύμα. Είναι ένας χώρος στον οποίο θα σταματάτε άπειρες φορές κάθε μέρα. Οπότε γιατί να μην επιλέξετε έναν νεροχύτη που θα ικανοποιεί με το παραπάνω τις ανάγκες που έχετε για ποιότητα, σχεδιασμό και λειτουργικά χαρακτηριστικά;

Οι νεροχύτες κουζίνας της GROHE ταιριάζουν σε κάθε στυλ κουζίνας με ένα εύρος από καινοτόμα, σύγχρονα σχέδια που είναι ιδανικά για το χώρο σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα κομψό, ανθεκτικό μοντέλο από ανοξείδωτο χάλυβα, ένα σούπερ ανθεκτικό συνθετικό νεροχύτη που διατίθεται σε δύο μοντέρνα χρώματα ή ένα ασυναγώνιστο μοντέλο με PVD που είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και διατίθεται σε τρία χρώματα που ταιριάζουν τέλεια. Θα βρείτε συμπαγή μοντέλα με ενσωματωμένα στραγγιστήρια, μεγάλους διπλούς νεροχύτες για όταν θέλετε να απλωθείτε και κομψούς εντοιχιζόμενους νεροχύτες που θα ευθυγραμμιστούν τέλεια με τον πάγκο σας. Με χαρακτηριστικά όπως το σύστημα QuickFix της GROHE και τυποποιημένους αναστρέψιμους συνδυασμούς, μπορείτε να εγκαταστήσετε τον καινούργιο σας νεροχύτη GROHE μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να κουραστείτε ή να ταλαιπωρηθείτε καθόλου.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα λατρέψετε και όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά που προσφέρουμε, όπως η αυτόματη βαλβίδα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να βυθίσετε το χέρι σας μέσα σε βρώμικα νερά. Χάρη στην τεχνολογία GROHE Whisper, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτός θα είναι ο πιο αθόρυβος νεροχύτης που είχατε ποτέ - στους συνθετικούς νεροχύτες, το ίδιο το υλικό μειώνει τον θόρυβο από τη ροή του νερού ενώ στους νεροχύτες GROHE από ανοξείδωτο χάλυβα η ενσωματωμένη μόνωση πετυχαίνει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Με ένα νεροχύτη από την GROHE θα καταλάβετε τη διαφορά, αφού οι επισκέψεις στον νεροχύτη σας θα είναι μικρότερη αγγαρεία. Με ένα νεροχύτη από την GROHE θα καταλάβετε τη διαφορά, αφού οι επισκέψεις στον νεροχύτη σας θα είναι μικρότερη αγγαρεία.

Ανακαλύψτε τους νεροχύτες κουζίνας της GROHE

Η Νο. 1 Εταιρεία Συστημάτων Κουζίνας - GROHE Καλύπτει τα πάντα

Η GROHE, η νούμερο 1 εταιρεία για κουζίνες, καλύπτει τα πάντα - τις βρύσες, τους νεροχύτες, τα εξαρτήματα και τα συστήματα νερού της κουζίνας κάνοντας τη δημιουργία μιας πρωτότυπης, άνετης και πρακτικής κουζίνας εύκολη.

Ποιότητα που τη βλέπεις και την αισθάνεσαι

Η ποιότητά μας είναι αξεπέραστη, με τεχνολογία επιφάνειας που είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και κάνει το καθάρισμα εύκολο ενώ ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας εγγυάται αντοχή και δύναμη.

Σετ Νεροχύτη GROHE - Το πακέτο όλα σε 1

Η αγορά του νεροχύτη σας γίνεται ακόμα πιο εύκολη με τα σετ μας - 4 μοντέλα νεροχύτη και βρύσης που πωλούνται μαζί και εγγυώνται αβίαστη κομψότητα και τέλεια απόδοση.

Πλήρες χαρτοφυλάκιο με τις τιμές όλων των εξαρτημάτων

Μια επιλογή για κάθε κουζίνα - η σειρά νεροχυτών που διαθέτουμε καλύπτει κάθε στυλ, μέγεθος και τιμή και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε το τέλειο μοντέλο για σας.

Συλλογές συνθετικών νεροχυτών της GROHE

Ολοκληρωμένη επισκόπηση προϊόντος

Βρείτε τον τέλειο συνθετικό νεροχύτη κουζίνας για σας με την GROHE. Η σειρά για νεροχύτες GROHE K-series προσφέρει επιλογές στο μέγεθος και το στυλ για κάθε τύπο κουζίνας. Διαλέξτε ανάμεσα σε 1, 1.5 ή 2 μπολ νεροχύτη και δύο χρώματα από συνθετικό υλικό. Επιλέξτε ανάμεσα σε έναν επικαθήμενο ή υποκαθήμενο νεροχύτη. Οι νεροχύτες GROHE προσφέρουν μια πληθώρα ανθεκτικών σχεδιαστικών επιλογών.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα

Χαρακτηριστικα προϊοντων

Είμαστε βέβαιοι ότι θα λατρέψετε και όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά που προσφέρουμε, από την τεχνολογία μείωσης θορύβου GROHE Whisper μέχρι την αυτόματη βαλβίδα που σημαίνει ότι δεν θα χρεαστεί ποτέ ξανά να βυθίσετε το χέρι σας μέσα σε βρώμικα νερά. Με ένα νεροχύτη από την GROHE θα καταλάβετε τη διαφορά, αφού οι επισκέψεις στον νεροχύτη σας θα είναι μικρότερη αγγαρεία.

Ανακαλύψτε όλα τα χαρακτηριστικά

Συλλογές νεροχυτών από ανοξείδωτο χάλυβα & PVD της GROHE

Ολοκληρωμένη επισκόπηση προϊόντος

Βρείτε τον τέλειο νεροχύτη κουζίνας από ανοξείδωτο χάλυβα ή PVD για σας με την GROHE. Η σειρά για νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα GROHE K-series προσφέρει επιλογές στο μέγεθος και το στυλ για κάθε τύπο κουζίνας. Διαλέξτε ανάμεσα σε 1, 1.5 ή 2 μπολ νεροχύτη. Επιλέξτε ανάμεσα σε έναν λείο, επικαθήμενο, χωνευτό ή υποκαθήμενο νεροχύτη. Οι νεροχύτες GROHE από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέρουν μια πληθώρα ανθεκτικών σχεδιαστικών επιλογών.

Κι αν προτιμάτε τα πιο λαμπερά χρώματα, η υποκαθήμενη σειρά K700 από PVD σε Brushed Hard Graphite, Brushed Cool Sunrise και Brushed Warm Sunset θα δώσει χρώμα στην κουζίνα σας.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα

Χαρακτηριστικα προϊοντων

Είμαστε βέβαιοι ότι θα λατρέψετε όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά που προσφέρουμε, από τη μόνωση για μείωση του θορύβου GROHE Whisper μέχρι την αυτόματη βαλβίδα που σημαίνει ότι δεν θα χρεαστεί ποτέ ξανά να βυθίσετε το χέρι σας μέσα σε βρώμικα νερά. Με ένα νεροχύτη από την GROHE θα καταλάβετε τη διαφορά, αφού οι επισκέψεις στον νεροχύτη σας θα είναι μικρότερη αγγαρεία.

Ανακαλύψτε όλα τα χαρακτηριστικά