Έλεγχος ακριβείας για μια χαλαρωτική εμπειρία στο ντους

Όταν κατασκευάζουμε τους θερμοστάτες GROHE χρησιμοποιούμε σαν κριτήριο το πιο ευαίσθητο θερμόμετρο που υπάρχει - το δέρμα σας. Οι επαναστατικοί θερμοστάτες της σειράς Grohtherm διασφαλίζουν ότι το ζεστό και κρύο νερό θα αγγίξει το δέρμα ακριβώς στο συνδυασμό που επιθυμείτε. Το GROHE TurboStat® είναι ένα επαναστατικό τεχνικό χαρακτηριστικό – παρέχει τη σωστή θερμοκρασία στο ντους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και τη διατηρεί σταθερή. Τα κομψά χαρακτηριστικά που διαθέτουν αυτά τα μικροσκοπικά τεχνολογικά θαύματα είναι πραγματικά πρωτοποριακά.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

Εξοικονομήστε νερό και ενέργεια με τους θερμοστάτες της GROHE

Με τον υπολογιστή που μετράει το νερό και τη θερμοκρασία μπορείτε να δείτε αμέσως την οικονομία που θα κάνει ένας θερμοστάτης GROHE που διαθέτει GROHE EcoButton® και GROHE Turbostat® . Μετά από μερικά κλικ θα μπορείτε να δείτε την ετήσια εξοικονόμηση σε χρήματα και ενέργεια.

Εκκίνηση Υπολογισμού Εξοικονόμησης Νερού & Ενέργειας

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Shower Collections

Συλλογές για Ντους της GROHE

Απολαύστε την εμπειρία ενός τέλειου ντους κάθε φορά με ένα ντους GROHE. Όλα τα τηλέφωνα και τα συστήματα ντους διαθέτουν τεχνολογία GROHE DreamSpray®, η οποία εξασφαλίζει ισορροπημένη κατανομή νερού σε όλα τα ακροφύσια του ντους.

Συλλογές για το Ντους

Συλλογές για Μπάνια της GROHE

Οι βρύσες της GROHE για το μπάνιο συνδυάζουν το βραβευμένο σχεδιασμό με τα καλύτερα υλικά και τις πιο πρωτοποριακές τεχνολογίες στον χώρο. Κάθε συλλογή προσφέρει μια ευρεία γκάμα από διαφορετικές βρύσες για να συμπληρώσετε τα είδη υγιεινής για το μπάνιο και να ικανοποιήσετε το προσωπικό σας στυλ.

Συλλογές για το Μπάνιο
WC Solutions - Flush Plates & Sanitary Systems

Τουαλέτα Ντους, Πλάκες Έκπλυσης & Συστήματα Υγιεινής

Τα πλαίσια εγκατάστασης για τα είδη υγιεινής μας, τις εντοιχιζόμενες δεξαμενές, τις βαλβίδες έκπλυσης και την ενεργοποίηση των πλακών έκπλυσης κάνουν τη δημιουργία ενός πολυτελούς μπάνιου ευκολότερη με τα πιο προηγμένα κρεμαστά είδη υγιεινής. Χάρη στην τεχνολογία GROHE EcoJoy™ οι δεξαμενές και οι πλάκες έκπλυσης που διαθέτουμε διευκολύνουν την αβίαστη εξοικονόμηση νερού.

Πλάκες Έκπλυσης & Συστήματα Υγιεινής