ΕΓΓΥΗΣΗ GROHE

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ GROHE ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝ

Τα προϊόντα GROHE έχουν σχεδιαστεί με όραμα και καινοτομία, ενώ η ποιότητα είναι πάντα εγγυημένη. Με την αγορά προϊόντων GROHE, η επένδυσή σας είναι απόλυτα ισορροπημένη από άποψη ποιότητας, τεχνολογίας και σχεδιασμού με βιώσιμη παραγωγή.

Η GROHE θα παρέχει υπηρεσίες εγγύησης στον τελικό πελάτη σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται πιο κάτω για όλα τα προϊόντα που προμηθεύεται ο τελικός πελάτης από την εμπορική επωνυμία GROHE, τα οποία επισημαίνονται ως προϊόντα για τα οποία ισχύει η “Εγγύηση Κατασκευαστή GROHE για 2 χρόνια συν”.

Καταχώρηση προϊόντων για να λάβετε επέκταση της περιόδου εγγύησης

Η 5ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Τα υλικά υψηλής ποιότητα και οι πιο προηγμένες μέθοδοι κατασκευής σε συνδυασμό με τις ηγετικές τεχνολογίες της αγοράς εξασφαλίζουν αξιόπιστη λειτουργία για πολλά χρόνια. Αυτό αντανακλάται στην 5ετή Εγγύηση Κατασκευαστή.

Θα τηρήσουμε την υπόσχεσή μας ότι μπορείτε να περιμένετε κορυφαία απόδοση από εμάς. Στην απίθανη περίπτωση που χρειαστείτε κάποια επισκευή ή αντικατάσταση, εμείς και ο έμπιστος, εξειδικευμένος τεχνίτης σας θα είμαστε εκεί για σας.

Απολαύστε τη μοναδική άνεση και την άψογη λειτουργικότητα που σας προσφέρουμε. Έχετε τον λόγο μας ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε τα προϊόντα της GROHE. Εγγυημένα.

Πλήρεις προϋποθέσεις εγγύησης
10 χρόνια εγγύηση

ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΜΕΝΗ 10ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Απολαύστε τα οφέλη – τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας – που σας δίνει η Παρατεινόμενη 10ετής Εγγύηση Κατασκευαστή (ισχύει για προϊόντα που κατασκευάστηκαν μετά την 1η Μαρτίου 2013) για εντοιχιζόμενες δεξαμενές (solo) και για τις εντοιχιζόμενες δεξαμενές των συστημάτων εγκατάστασης Rapid SL, Uniset και Rapid Pro καθώς και για τις εντοιχιζόμενες συσκευές Rapido και Non-Rapido.

Η ασφάλεια που σας προσφέρει η εγγύηση του κατασκευαστή είναι αυτονόητη, ειδικά για προϊόντα με πολύ σημαντική λειτουργία τα οποία εξαφανίζονται πίσω από τον τοίχο. Θα έχετε την αίσθηση ικανοποίησης ότι το να εμπιστευτείτε τον οπίσθιο πίνακα ελέγχου της GROHE ήταν η σωστή απόφαση όσον αφορά την ποιότητα, την καινοτομία και την τεχνολογία.

Πλήρεις προϋποθέσεις εγγύησης