Power&Soul Cosmopolitan

Power&Soul Cosmopolitan

Το πιο καινοτόμο ντους στον κόσμο.

Πώς σας φαίνεται το ντους σας; Μια αναζωογονητική έκρηξη νερού για να ενεργοποιήσει και να τονώσει – καθαρίζοντας το σώμα σας και ξυπνώντας τις αισθήσεις σας. Ή κάτι πιο χαλαρωτικό – απαλές, τονωτικές φυσαλίδες με αέρα που χαϊδεύουν απαλά το δέρμα σας. Τα ντους GROHE Power&Soul® έχουν δημιουργηθεί με πλήρη κατανόηση των διαθέσεων και των αναγκών σας. Με συνεκτική χρήση κυλινδρικών σχημάτων και σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε μορφή κλίμακας, η σειρά Power&Soul® Cosmopolitan είναι η τέλεια επιλογή για το σύγχρονο αρχιτεκτονικό μπάνιο. Το ντους κεφαλής 190 χλστ. συνοδεύεται από τρία μεγέθη τηλεφώνων ντους, και διαθέτει μια επιλογή τεσσάρων πραγματικά καινοτόμων ροών: GROHE Rain O2, Rain, GROHE Bokoma Spray® και Jet. Η γκάμα ολοκληρώνεται με το κύριο σώμα του ντους, σε σχέδιο, επίσης, Cosmopolitan.

Βρείτε τον εκθεσιακό σας χώρο

ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Experiencing

Τα ντους GROHE Power&Soul® Cosmopolitan δημιουργήθηκαν για να ικανοποιούν κάθε διάθεση και ανάγκη. Τέσσετα πρωτοποριακά μοτίβα ψεκασμού: Οι ψεκασμοί GROHE Rain O² , Rain, Bokoma, και Πίδακας σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δελεαστικές εμπειρίες. Και με την εισαγωγή του νέου Ντους με Ένα Κλικ (One-Click Showering) το να εναλλάσσετε τα τέσσετα μοτίβα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Τα τηλέφωνα ντους διατίθενται σε τρία μεγέθη και δύο σχέδια: Κοσμοπολίτικο και Σύγχρονο – δημιουργήθηκαν για να εξασφαλίζουν την απόλυτη σχεδιαστική αρμονία με το εσωτερικό του μπάνιου σας. Για εξατομικευμένη εμπειρία στο ντους μέρα και νύχτα, επιλέξτε το GROHE Power&Soul®.

Spray Patterns

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

GROHE Rain O²

A soft, smooth spray based on our original Rain spray. Air is drawn into the shower head and mixed with the water for a wider and fuller spray.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Rain

An effective pattern to brace the skin. Mimicking exhilarant heavy rains, the spray provides a full and even coverage.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Bokoma Spray

A not just pulsating but moving circular spray for a stimulating massage that unprecedentedly revives the spirit.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Jet

A focused circular spray which delivers a refreshing burst of water. Ideal for stimulating the skin or simply cleaning the bathtub or shower.