Σχετικά με την GROHE

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σχετικά με τη GROHE

Η GROHE, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως για ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα, αποτελεί από το 2014, μέλος του χαρτοφυλακίου του διάσημου ομίλου LIXIL, κατασκευαστή πρωτοποριακών προϊόντων νερού και προϊόντων για το σπίτι. Κάθε προϊόν της GROHE βασίζεται στις υψηλές αξίες της εταιρείας, την τεχνολογία, το design και τη βιωσιμότητα, ώστε να προσφέρει πάντα “Pure Freude an Wasser”.

Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες και λύσεις προϊόντων που βελτιώνουν τη ζωή, με τα αποκλειστικά χαρτοφυλάκια της GROHE QuickFix, GROHE Professional και το premium sub-brand GROHE SPA, τα οποία ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες των επαγγελματιών συνεργατών της GROHE και των καταναλωτών. Με την εξοικονόμηση νερού στο επίκεντρο της δραστηριότητας της, η GROHE εστιάζει και συμβάλει στο LIXIL’s Impact Strategy και σε μία αλυσίδα αξίας με στόχο την εξοικονόμηση πόρων: από την ουδέτερη σε επίπεδο εκπομπών CO2 παραγωγή, την αφαίρεση του περιττού πλαστικού από τις συσκευασίες των προϊόντων μέχρι τα προϊόντα με τεχνολογίες εξοικονόμησης νερού και ενέργειας, όπως το GROHE Everstream, ένα σύστημα ντους με ανακύκλωση νερού.

Με το υβριδικό οικοσύστημα επικοινωνίας GROHE X, η εταιρεία δίνει περαιτέρω ώθηση στον κλάδο. Στην ψηφιακή πλατφόρμα, τα φυσικά καταστήματα ή υβριδικά στο κέντρο εμπειρίας & επικοινωνίας GROHE X στο Hemer της Γερμανίας, η GROHE συνδέει τους ανθρώπους για να ενισχύσει τον σκοπό του Ομίλου LIXIL να «κάνει τα λειτουργικά σπίτια πραγματικότητα για όλους παντού».

*περιλαμβάνει έργα αντιστάθμισης CO2, περισσότερα στο grohe-x.com/sustainability

Σχετικά με την LIXIL

Ο όμιλος LIXIL κατασκευάζει πρωτοποριακά προϊόντα νερού και προϊόντα για το σπίτι, τα οποία επιλύουν καθημερινά προβλήματα της ζωής, κάνοντας «το καλύτερο σπίτι» πραγματικότητα για όλους, παντού. Με βάση την Ιαπωνική κληρονομιά, σχεδιάζει κορυφαία τεχνολογία και καινοτομία για προϊόντα υψηλής ποιότητας που μεταμορφώνουν το σπίτι. Αλλά η διαφορά της LIXIL βρίσκεται στο αξιόλογο design, το επιχειρηματικό πνεύμα, την αφοσίωση στη βελτίωση της προσβασιμότητας για όλους και την υπεύθυνη ανάπτυξη. Αυτή η προσέγγιση γίνεται πραγματικότητα μέσω κορυφαίων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των INAX, GROHE, American Standard και TOSTEM. Περισσότεροι από 55.000 εργαζόμενοι του ομίλου σε περισσότερες από 150 χώρες είναι περήφανοι που κατασκευάζουν προϊόντα, τα οποία έχουν αντίκτυπο στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων καθημερινά. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ www.lixil.com

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Ποιότητα, τεχνολογία, σχεδιασμός και βιωσιμότητα. Τέσσερις αξίες που αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες. Θέτουμε εξαιρετικά υψηλά πρότυπα για να εξασφαλίσουμε ότι θα νιώθετε τη διαφορά κάθε φορά που χρησιμοποιείται μία μπαταρία ή ένα σύστημα ντους GROHE.

Τα κεντρικά της GROHE στο Ντίσελντορφ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΜΙΛΟΥ GROHE

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου GROHE για στοιχεία σχετικά με την εταιρεία, καθώς και πληροφορίες για τους επενδυτές, τον τύπο, τους προμηθευτές και τον διεθνή οδηγό έργων.