ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Euphoria 110 Champagne Wall holder set 3 sprays

27356000 - Euphoria 110 Champagne Wall holder set 3 sprays
  • chrome
Νο. Προϊόντος 27356000
EAN 4005176874468

Περιγραφή προϊόντος

GROHE Euphoria 110 Champagne set with wall mount: pure bathroom indulgence

As well as the Rain and SmartRain spray patterns, this GROHE Euphoria range hand shower boasts the indulgent Champagne spray. It draws air into the spray face and mixes it with the water to enclose you in an emollient mist, transforming your shower into an idyllic interlude. It comes with a flexible wall mount and a TwistFree hose so that you won't ever get in a tangle. And our SpeedClean anti-lime system and the hard-wearing GROHE StarLight chrome finish mean it is effortless to maintain. This elegant shower set truly brings indulgence to your bathroom.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

Το GROHE DreamSpray προσφέρει πολυτέλεια στο ντους για κάθε μοτίβο ψεκασμού

Βελτιώστε το ντους σας με την τεχνολογία GROHE DreamSpray. Το DreamSpray διασφαλίζει ότι η ροή από κάθε ακροφύσιο έχει τέλεια ισορροπημένη ροή, ανεξάρτητα από το μοτίβο ψεκασμού που επιλέγετε, έτσι ώστε η εμπειρία σας από το ντους να είναι απολύτως άνετη και ευχάριστη.

Απολαύστε μια απαλή εμπειρία ντους με τον ψεκασμό Rain

Χαλαρώστε κάτω από το λεπτό μοτίβο του ψεκασμού Rain. Αφήστε τη μαλακή αίσθηση της καλοκαιρινής βροχής στο δέρμα σας να διώξει το στρες και την ένταση και να σας αναζωογονήσει με κάθε τρόπο. Ο ψεκασμός Rain της GROHE φέρνει τη φυσική απόλαυση του νερού σε κάθε μπάνιο.

Απολαύστε την πολυτέλεια του ψεκασμού SmartRain – χρησιμοποιήστε λιγότερο νερό

Αφεθείτε, ενώ εξοικονομείτε νερό με την επιλογή ψεκασμού με μειωμένο ρυθμό ροής της GROHE. Ο ψεκασμός SmartRain είναι μια εμπειρία ντους όπως καμία άλλη – φανταστείτε την αίσθηση της αναζωογονητικής, απαλής καλοκαιρινής βροχής, γνωρίζοντας ότι η απαλή ροή νερού μειώνει την κατανάλωση νερού και διατηρεί τους πολύτιμους πόρους του πλανήτη. Συνδυάστε την πολυτέλεια του μπάνιου με την οικολογική συνείδηση, όταν κάνετε ντους.

Απολαύστε τη «γεμάτη» αλλά απαλή ροή του πολυτελούς μας ψεκασμού Champagne.

Το νερό αναμιγνύεται με τον αέρα για να δημιουργήσει τον ψεκασμό Champagne, μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία ντους που είναι καταπραϋντική αλλά και αναζωογονητική για το σώμα και την ψυχή!

Τα ειδικά μονωμένα κανάλια καθοδήγησης νερού θερμαίνονται μακριά από τις επιφάνειες

Το εσωτερικό WaterGuide προστατεύει εσάς και τις επιφάνειές σας. Η εσωτερική μόνωση σημαίνει ότι η επιφάνεια του ντους δεν θα γίνει τόσο καυτή ώστε να μην μπορείτε να την ακουμπήσετε Αυτό προστατεύει επίσης το λαμπερό φινίρισμα που σημαίνει ότι η εμφάνιση του υπερ-ασφαλούς ντους σας θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο.

Αποφύγετε τη δημιουργία αλάτων στο ντους σας με το SpeedClean

Εύκολο καθάρισμα σε διπλά γρήγορο χρόνο. Αποχαιρετήστε τα άλατα με αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα κατά των αλάτων. Τα εύκαμπτα ακροφύσια σιλικόνης στην κεφαλή του ντους σάς επιτρέπουν να σκουπίζετε τα άλατα με το χέρι σας, οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συσσωρεύονται και να μειώνεται η λειτουργία του ντους.

Οικολογική τεχνολογία ντους που δεν μειώνει την άνεση

Διαφοροποιημένος ρυθμός ροής για εξοικονόμηση νερού. Η αραίωση ψεκασμού SprayDimmer της GROHE σας επιτρέπει να χαμηλώνετε τον ρυθμό ροής στη λειτουργία SmartRain της κεφαλής ντους έως και 40%. Απολαύστε το πολυτελές ντους GROHE που σας αξίζει με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι εξοικονομείτε νερό και ενέργεια.

Όχι πια άλλα μπερδέματα με τον εύκαμπτο σωλήνα ντους TwistFree

Μην σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο το πρωί ξεμπερδεύοντας τον σωλήνα του ντους σας. Με τον εύκαμπτο σωλήνα ντους TwistFree αυτή η απογοητευτική εμπειρία θα μείνει στο παρελθόν. Ο εύκαμπτος σωλήνας διατηρεί πάντα το σχήμα του, κάνοντάς τον εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Σειρά προϊόντων

Handshowers

Wall holder set 3 sprays
Wall holder set 3 sprays
Hand shower 3 sprays
Hand shower 3 sprays
Hand shower 3 sprays
Hand shower 3 sprays
Hand shower 3 sprays

Headshower

Head shower set ceiling 142 mm, 3 sprays
Head shower set 380 mm, 3 sprays
Head shower 3 sprays
Head shower 3 sprays
Head shower 1 spray
Head shower 1 spray
Head shower 3 sprays

Showerrail sets

Shower rail set 3 sprays
Shower rail set 3 sprays
Shower rail set 3 sprays
Shower rail set 3 sprays
Euphoria 110

Euphoria 110

For an unparalleled shower experience.

Προβολή συλλογής