GROHE Blue Σύστημα διαχωρισμού κάδων ανακύκλωσης απορριμμάτων

Αριθμός προϊόντος
40855000
EAN
4005176356452

Ξεχωρίστε εύκολα τα απορρίμματα της κουζίνας και την ανακύκλωση με ένα σύστημα αποβλήτων GROHE, που σχεδιάστηκε για να κρύβεται άνετα κάτω από τον νεροχύτη σας

Διατηρήστε την κουζίνα σας τακτοποιημένη έχοντας τα απορρίμματα και την ανακύκλωση κρυμμένα με ένα σύστημα κάτω από τον νεροχύτη που μπορείτε να χρησιμοποιείτε και να καθαρίζετε εύκολα. Αυτό το σύστημα αποβλήτων είναι σχεδιασμένο για να μπει κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας, για επιδαπέδια τοποθέτηση στη βάση του ντουλαπιού, και περιέχει δύο κάδους για τη διαλογή και την αποθήκευση απορριμμάτων ή ανακύκλωσης. Και οι δύο κάδοι χωρητικότητας 15 λίτρων είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πλαστικό που καθαρίζεται εύκολα. Το πλαίσιο είναι ανθεκτικό και κάθε κάδος εντός του συστήματος αποβλήτων διαθέτει μια σκληρή λαβή για να αφαιρείτε τον κάδο εύκολα και να τον μεταφέρετε στον σκουπιδοτενεκέ. Το συγκεκριμένο σύστημα αποβλήτων έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τέλεια με όλα τα συστήματα νερού GROHE Blue Home και GROHE Red σε μέγεθος M και L.

  • installation type: floor mounted, behind swinging door
  • technique: full extension
  • operation: manual telescopic
  • separation: double, 2 x up to 15 l filling volume
  • cabinet width: 30 cm and wider
  • compatible with GROHE Blue Home and GROHE Red M and L size

Όποια και αν είναι η προτίμησή σας για το τέλειο πόσιμο νερό – φιλτραρισμένο, παγωμένο, μεταλλικό, μέτριο ή ανθρακούχο – η GROHE Blue Watersystems προσφέρει την επιλογή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με το καινοτόμο σύστημα GROHE Red, μπορείτε να έχετε βραστό νερό απευθείας από τη βρύση – με ασφάλεια και αμέσως.