ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Blue Home U-spout Starter kit

31456000 - GROHE Blue Home U-spout Starter kit
  • chrome
Νο. Προϊόντος 31456000
EAN 4005176327377

Περιγραφή προϊόντος

Απολαύστε εύγευστο φιλτραρισμένο, δροσερό και αεριούχο νερό από τη βρύση οποτεδήποτε το θελήσετε με το GROHE Blue Home Duo

Αν αγαπάτε τη γεύση του ανθρακούχου νερού ή την καθαρότητα του εμφιαλωμένου νερού, τότε μάλλον θα πρέπει να αγοράζετε, να κουβαλάτε και να αποθηκεύετε πολλά πλαστικά μπουκάλια. Τώρα, υπάρχει μια ευκολότερη και πιο οικολογική λύση – απλώς απολαύστε την ίδια τέλεια γεύση και ακόμα καλύτερη καθαρότητα νερού... από τη βρύση! Το προσιτό σετ εξοικείωσης GROHE Blue Home Duo έχει ό,τι χρειάζεστε για να απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, δροσερό ή ανθρακούχο νερό, χωρίς τη σπατάλη της αγοράς του εμφιαλωμένου. Μπορείτε ακόμα και να διαλέξετε την αεριούχα ή ημι-αεριούχα εκδοχή. Και με τη μπαταρία GROHE Blue Home Duo έχετε όλα τα πλεονεκτήματα της κλασικής μπαταρίας κουζίνας της GROHE. Το σετ συνδυάζει μια μπαταρία μονού μοχλού GROHE Blue και μια οικιακή μονάδα ψύκτη χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, που περιέχει το φίλτρο και το μπουκάλι CO2 για απανθράκωση. Η μονάδα ψύκτη χωρά σε κάθε ντουλάπι πλάτους άνω των 30 εκ. κι έτσι είναι τέλεια για κάθε κουζίνα, ενώ τόσο το φίλτρο όσο και το μπουκάλι CO2 των 425 γρ.προσφέρουν ευκολία στην αφαίρεση και αντικατάσταση. Το διαχρονικό ρουξούνι σε σχήμα U και ο κομψός κορμός κρύβουν τις ξεχωριστές εσωτερικές διόδους νερού για φιλτραρισμένο και μη φιλτραρισμένο νερό. Η λαβή του μοχλού παρέχει το κλασικό νερό πλυσίματος, αλλά για να ενεργοποιήσετε το φίλτρο, τη λειτουργία δροσερού ή αεριούχου νερού, απλά πατήστε το φωτισμένο κουμπί LED. Είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο το smartphone σας, και η οθόνη LED θα σας ειδοποιήσει για την αλλαγή φυσιγγιού. Φτιαγμένη με τις χαρακτηριστικές κομψές γραμμές της GROHE, αυτή η μπαταρία κουζίνας μονομπλόκ διαθέτει εκθαμβωτικό φινίρισμα χρωμίου GROHE StarLight και ανθεκτικό εσωτερικό μηχανισμό GROHE SilkMove για εύκολο χειρισμό. Επίσης, δεν χρειάζεται εξωτερικές σωληνώσεις και τα πάντα στο σετ είναι έτοιμα για χρήση. Η εγκατάσταση είναι πολύ γρήγορη και θα πάρει μόνο 30 λεπτά!

Videos

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Το GROHE Blue παρέχει καθαρό νερό χωρίς άλατα με φρέσκια γεύση

Μετατρέψτε το συνηθισμένο νερό της μπαταρίας σε μια αναζωογονητική εμπειρία απαλλαγμένη από άλατα και άλλες ακαθαρσίες. Με την τεχνολογία των έξυπνων φίλτρων GROHE Blue το τσάι και ο καφές σας θα έχουν καλύτερη γεύση και οι καφετιέρες σας και οι βραστήρες αυγών θα διαρκέσουν περισσότερο. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε το νερό κατευθείαν στο σίδερό σας.

Το φίλτρο GROHE Blue αφαιρεί με ασφάλεια τις ανεπιθύμητες ουσίες από το νερό σας

Εάν θέλετε καθαρό νερό κατευθείαν από τη μπαταρία της κουζίνας, τότε δοκιμάστε το φίλτρο GROHE Blue. Η τεχνολογία 5 φάσεων αφαιρεί άλατα, βαρέα μέταλλα και χημικές ουσίες, όπως το χλώριο, και αφήνει απόλυτα γευστικό πόσιμο νερό. Η αλλαγή του φίλτρου νερού είναι γρήγορη και χωρίς προβλήματα!

Το GROHE Blue Home Duo παρέχει φιλτραρισμένο και κανονικό νερό

Δύο σε ένα! Αντικατάσταση της κανονικής μπαταρίας σας με GROHE Blue Duo σας δίνει άμεση ευελιξία, καθώς και πόσιμο νερό ασυναγώνιστης ποιότητας και γεύσης. Συνηθισμένο νερό μπαταρίας; Φιλτραρισμένο πόσιμο νερό; Η επιλογή είναι δική σας! Έχει επίσης ένα εύχρηστο υψηλό ρουξούνι που είναι ιδανικό για το γέμισμα ψηλών καραφών με υπέροχο επιτραπέζιο νερό. Επιπλέον, οι ξεχωριστοί εσωτερικοί υδάτινοι δρόμοι σημαίνουν ότι το κανονικό νερό της μπαταρίας και το φιλτραρισμένο νερό δεν θα έρχονται ποτέ σε επαφή, διασφαλίζοντας την απόλυτη καθαρότητα.

Ψύκτης GROHE Blue Home – ο εύκολος τρόπος να κάνετε το νερό της μπαταρίας σας δροσερό, ανθρακούχο και φιλτραρισμένο

Ψύξτε, φιλτράρετε και κάντε ανθρακούχο το νερό της μπαταρίας σας με αυτό το λεπτό ψύκτη, σχεδιασμένο για να ταιριάζει ακόμα και στο μικρότερο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη (έχει διαστάσεις μόνο 20εκ. πλάτος x 50εκ. βάθος x 44εκ. ύψος). Χωρίς εξωτερικές σωληνώσεις, ταιριάζει εύκολα στη μπαταρία GROHE Blue Home χωρίς να χρειάζονται πρόσθετες συνδέσεις. Οι φιάλες φίλτρου και CO2 ταιριάζουν ωραία στο εσωτερικό και είναι εύκολο να αντικατασταθούν. Μια ψηφιακή οθόνη σάς ενημερώνει για την ποσότητα του φίλτρου που απομένει και κάνει εύκολες τις ρυθμίσεις του φίλτρου. Με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και χωρητικότητα 5 λίτρων ανά ώρα, δεν χρειάζεται ποτέ να περιμένετε για το τέλειο πόσιμο νερό.

Πλήκτρο πίεσης LED για εύκολο έλεγχο

Ελέγξτε το νερό της μπαταρίας σας με την ίδια ευκολία όπως το smartphone σας. Ενεργοποιήστε το φίλτρο νερού GROHE Blue Home απλά πιέζοντας το καινοτόμο πλήκτρο LED. Πιέστε το εικονίδιο νερού και η οθόνη LED θα γίνει μπλε ή πιέστε το εικονίδιο αεριούχου νερού και η οθόνη LED θα γίνει πράσινη. Για το ημι-αεριούχο νερό πατήστε απλά το ένα εικονίδιο και στη συνέχεια το άλλο. Η λυχνία LED σας ενημερώνει επίσης πότε πρέπει να αντικατασταθεί το φίλτρο και το φιαλίδιο CO2.

Όχι-ταλαιπωρία, μόλις φιλτραρισμένο νερό σε χρόνο μηδέν

Γιατί να περιμένετε να απολαύσετε νόστιμο πόσιμο νερό ασυναγώνιστης καθαρότητας στο σπίτι; Μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα το σύστημα GROHE Blue Home σε περίπου μισή ώρα, με μερικά μόνο βήματα. Όλα τα εξαρτήματα που θα χρειαστείτε για μια γρήγορη, ομαλή εγκατάσταση περιλαμβάνονται στο κιτ.

Κάντε την κουζίνα σας σούπερ λειτουργική με μια μπαταρία υψηλού ρουξουνιού

Για κουζίνες με πολλή δουλειά, αυτή η μπαταρία πλήρους ύψους μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε εργασία. Όχι άλλη προσπάθεια να χωρέσετε τεράστιες κατσαρόλες κάτω από τη μπαταρία, τώρα μπορείτε να τρίβετε, να ξεπλένετε και να γεμίζετε εύκολα.

Εύρος περιστροφής 150° χωρίς κόπο για πλήρη άνεση και ευκολία

Φέρτε την ευελιξία και τον άνετο έλεγχο του καθαρισμού στο μπάνιο ή την κουζίνα σας με ένα ρουξούνι που περιστρέφεται ομαλά μέσα από ένα πλήρες εύρος 150°.

Ο εύκολος έλεγχος οφείλεται στην ανώτερη τεχνολογία φυσιγγίων

Το φυσίγγι GROHE SilkMove στις μπαταρίες σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Μπορείτε να μεταβάλετε τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού με μόλις ένα άγγιγμα στη λαβή, ενώ η υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής της GROHE σημαίνει πως θα δουλεύει το ίδιο εξαιρετικά για πολλά χρόνια.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

Δώστε κλίση στην μπαταρία σας με ένα μόνο ελαφρύ άγγιγμα

Ιδανική για πολλαπλές εργασίες και διπλούς νεροχύτες, αυτή η μπαταρία με το απαλό της γύρισμα σάς επιτρέπει να κάνετε όλες τις δουλειές σας με το ελαφρύτερο άγγιγμα του χεριού σας. Σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, όταν κάνετε πολλαπλές εργασίες με τη μπαταρία σας ή εάν έχετε διπλό νεροχύτη στην κουζίνα σας.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Σειρά προϊόντων

GROHE Blue Faucets

U-spout Starter kit
U-spout Starter kit
L-spout Starter kit
L-spout Starter kit
C-spout Starter kit
C-spout Starter kit

Μονή βρύση και βαλβίδες

GROHE Blue Home

GROHE Blue Home

Unbottled Water

Προβολή συλλογής