<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
μοντέρνα κουζίνα με πράσινα ντουλάπια και επαγγελματικές μπαταρίες GROHE Baulines

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ GROHE BAULINES

ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ:

Η επίτευξη της τέλειας ισορροπίας μεταξύ απλότητας και κομψότητας είναι ζωτικής σημασίας όταν επιλέγετε μπαταρίες για την κουζίνα των πελατών σας. Με τη σειρά επαγγελματικών μπαταριών GROHE Baulines, μπορείτε να το πετύχετε αυτό χωρίς κόπο. Με την άνεση του χρήστη στο επίκεντρο, η σειρά GROHE Baulines διαθέτει μια προσεκτικά σχεδιασμένη αισθητική και μια μεγάλη ποικιλία εργονομικών σχεδίων στις λαβές. Είτε το στυλ της κουζίνας των πελατών σας κλίνει προς κλασικό, μοντέρνο ή κοσμοπολίτικο σχεδιασμό, η σειρά GROHE Baulines συνδυάζεται αβίαστα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για κάθε προτίμηση.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ GROHE BAULINES

Με τις μπαταρίες κουζίνας GROHE Baulines, συμπεριλαμβανομένων των GROHE BauEco, GROHE BauEdge, GROHE BauLoop, GROHE BauFlow, GROHE BauCurve και GROHE BauClassic, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα σχεδίων. Οι μπαταρίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με περιστρεφόμενο ρουξούνι, διατίθενται σε ψηλή, μεσαία και χαμηλή εκδοχή. Ορισμένες έχουν επίσης την πρόσθετη επιλογή του αποσπώμενου ρουξουνιού. Δίνοντας προτεραιότητα στην άνεση του χρήστη, αυτές οι μπαταρίες είναι προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές προτιμήσεις, επιτυγχάνοντας μια αρμονική ισορροπία σε κάθε χώρο.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αναβαθμίστε την εμπειρία της κουζίνας των πελατών σας με τις μπαταρίες GROHE Baulines, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Ανακαλύψτε μια σειρά χαρακτηριστικών που απλοποιούν τις καθημερινές εργασίες και βελτιώνουν τη λειτουργικότητα:

εικονίδιο για την λειτουργία lead and nickel free inner water ways

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΔΙΟΔΟΙ ΝΕΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΑΙ ΝΙΚΕΛΙΟ

Αυτή η τεχνολογία της GROHE διασφαλίζει ότι το νερό διαθέτει ξεχωριστή δίοδο μέσα στη μπαταρία, εξασφαλίζοντας καθαρό πόσιμο νερό που είναι 100% απαλλαγμένο από μόλυβδο και νικέλιο.

εικονίδιο για τη λειτουργία coin-slot mousseur

ΦΙΛΤΡΟ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΕΡΜΑΤΟΣ

Το φίλτρο με υποδοχή κέρματος στα χαμηλά και μεσαία μοντέλα μπορεί να καθαριστεί ή να αντικατασταθεί γρήγορα, καθιστώντας το ιδανικό για ένα πολυάσχολο περιβάλλον κουζίνας.

εικονίδιο για την λειτουργία pull-out

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΡΟΥΞΟΥΝΙ

Οι νέες μπαταρίες με αποσπώμενο ρουξούνι ανεβάζουν την ευκολία σε άλλο επίπεδο, επιτρέπουν την πρόσβαση σε κάθε σημείο του νεροχύτη και διευκολύνουν το γέμισμα των δοχείων έξω από το νεροχύτη.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Εάν δεν είστε σίγουροι σχετικά με το μοντέλο της μπαταρίας που θέλετε να προτείνετε στον πελάτη σας, η παρακάτω ενότητα μπορεί να σας βοηθήσει. Ακολουθούν ορισμένες προτεινόμενες εφαρμογές που μπορείτε να παρουσιάσετε στους πελάτες σας, δίνοντάς σας άμεσα ένα πλεονέκτημα.

καθαρισμός λαχανικών με την επαγγελματική μπαταρία GROHE Baulines

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Baulines που προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας στο χώρο τους. Ιδανικές για μεγαλύτερους νεροχύτες, οι μπαταρίες αυτές διαθέτουν ψηλό σχεδιασμό και ενδιαφέρουσες γωνίες που είναι οπτικά ευχάριστες. Για μια πραγματικά μοντέρνα εμφάνιση, ο συνδυασμός αυτών των μπαταριών με τους νεροχύτες κουζίνας GROHE είναι ένας απόλυτος θρίαμβος. Με την εύκολη εγκατάστασή τους με το μεταλλικό σετ στερέωσης και ένα σχεδιασμό που καθιστά το καθάρισμα βολικό, οι μπαταρίες και οι νεροχύτες GROHE Baulines παρέχουν κάθε λεπτομέρεια που απαιτείται για να μετατρέψετε τις κουζίνες των πελατών σας σε χώρους που αποπνέουν τόσο στυλ όσο και λειτουργικότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Για τους σταθμούς προετοιμασίας τροφίμων, η μπαταρία GROHE BauClassic έχει έναν πιο λεπτό σχεδιασμό, που δεν προεξέχει περισσότερο από όσο χρειάζεται, ενώ παράλληλα διευκολύνει για να ξεπλένετε εύκολα τα τρόφιμα και να γεμίζετε τα δοχεία. Ο σχεδιασμός της λαβής παρέχει βεβαιότητα και ακριβή έλεγχο της ροής του νερού.

Για το πλύσιμο των χεριών, η μπαταρία GROHE BauLoop είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μία καμπυλωτή ροή νερού θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε ακόμη και τα βαθύτερα και μεγαλύτερα δοχεία. Ο επίπεδος, τετράγωνος μοχλός είναι ιδανικός για το πλύσιμο σε ένα πολυάσχολο περιβάλλον επαγγελματικής κουζίνας. Η επιφάνεια GROHE StarLight είναι απίστευτα ανθεκτική στους λεκέδες και τις γρατζουνιές, ένα χαρακτηριστικό για κάθε επαγγελματική κουζίνα. 

GROHE BAULINES - ΟΦΕΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Οι μπαταρίες κουζίνας GROHE Baulines προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για τους υδραυλικούς, καθιστώντας τη διαδικασία εγκατάστασης ομαλή και αποτελεσματική. Με φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά και προσεγμένο σχεδιασμό, οι μπαταρίες GROHE Baulines παρέχουν στους υδραυλικούς μεγάλα πλεονεκτήματα.

  • Με την ενσωμάτωση ενός μεταλλικού σετ στερέωσης και πλάκας σταθεροποίησης, η GROHE εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση προσφέροντας εκτεταμένη συμβατότητα με διαφορετικούς τύπους νεροχυτών και πάγκων εργασίας. Απολαύστε την ευκολία μιας απλής εγκατάστασης.
  • Οι οδηγίες εγκατάστασης βοηθάνε στην εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας για τη συναρμολόγηση όλων των απαραίτητων εξαρτημάτων. Επιπλέον, οι οδηγίες διασφαλίζουν ότι οι υδραυλικοί έχουν όλα τα βασικά στοιχεία άμεσα διαθέσιμα για να τα παρουσιάσουν στους πελάτες.

Έμπνευση

κοντινό πλάνο στρογγυλού νεροχύτη κουζίνας εξοπλισμένου με επαγγελματική μπαταρία GROHE Baulines
καθαρισμός λαχανικών με την επαγγελματική μπαταρία GROHE Baulines
κοντινό πλάνο σύγχρονου νεροχύτη κουζίνας εξοπλισμένου με επαγγελματική μπαταρία GROHE Baulines
κοντινό πλάνο της επαγγελματικής μπαταρίας GROHE Baulines
ξέπλυμα λαχανικών με την επαγγελματική μπαταρία GROHE Baulines
Επαγγελματικές μπαταρίες GROHE Baulines σε μοντέρνα κουζίνα

Βρείτε την πιο κοντινή έκθεση

παγκόσμιος χάρτης

Επικοινωνήστε με μία έκθεση των συνεργατών GROHE σήμερα για εξατομικευμένη υποστήριξη κατάλληλη για τις ατομικές σας ανάγκες.

Βρείτε μία έκθεση

Λήψεις

Διαφημιστικό Φυλλάδιο Κουζίνας

Βραβευμένος σχεδιασμός με καινοτόμες λειτουργίες.

Το μέλλον του νερού

GROHE καινοτομίες 2023.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Απλότητα για μια μοντέρνα κουζίνα

Η ιστορία της BAU