Χαρακτηριστικά μπαταριών κουζίνας

Τα συστήματα νερού και οι βρύσες κουζίνας της GROHE διαθέτουν λειτουργίες που επικεντρώνονται στον χρήστη καθώς και ευρηματικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, ικανοποιώντας κάθε ευχή και επιθυμία σας. Περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία: αυτός είναι ο λόγος που τα προϊόντα μας είναι τόσο ευχάριστα στη χρήση.

SMARTCONTROL

Με την κουζίνα SmartControl έχετε έλεγχο ακριβείας στις άκρες των δακτύλων σας.

Αντί για μοχλό, ανοίγετε και κλείνετε τη ροή του νερού πατώντας το κουμπί που βρίσκεται πάνω στον ψεκασμό – ιδανική επιλογή για όταν τα χέρια σας είναι γεμάτα αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τον καρπό ή τον αγκώνα σας. Για να ελέγξετε τη ροή, απλά γυρίστε τη βαλβίδα και μεταβείτε εύκολα από την οικολογική ροή σε έναν ισχυρό πίδακα.

Για να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία του νερού, γυρίστε τη βαλβίδα του σώματος απαλά προς τα αριστερά ή τα δεξιά. Ο σχεδιασμός της αποσπώμενης κεφαλής ψεκασμού σας δίνει εκπληκτική ευελιξία και μπορείτε να έχετε το τέλειο μοντέλο για την κουζίνα στα χέρια σας, αφού η συγκεκριμένη λειτουργία διατίθεται σε τρία σχέδια και 11 ελκυστικά φινιρίσματα.

EASYTOUCH

Η κουζίνα είναι ο χώρος που χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως. Γιατί να μην κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη με μια βρύση GROHE που ενεργοποιείται με την αφή; Σχεδιάσαμε δύο πρωτοποριακές λύσεις για σας που σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη ροή του νερού χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας, κάτι που κάνει την κουζίνα σας πιο υγιεινή, πιο βολική και πιο διαισθητική στη χρήση. Οι βρύσες GROHE μπορούν να ενεργοποιηθούν με ένα απλό άγγιγμα του καρπού ή του αγκώνα σας. Αφήστε τα χέρια σας ελεύθερα και διατηρήστε τη βρύση σας αστραφτερά καθαρή. Αλλάξτε τον τρόπο που λειτουργείτε στην κουζίνα σας με ένα μόνο άγγιγμα.

Η κουζίνα είναι ο χώρος που χτυπάει η καρδιά της ζωής στο σπίτι – και, ας είμαστε ειλικρινείς, η ζωή δεν είναι πάντα τακτοποιημένη. Με τις πρωτοποριακές βρύσες EasyTouch της GROHE, τα λερωμένα δάκτυλα δε θα είναι πια εμπόδιο και η μετάδοση των μικροβίων θα ανήκει στο παρελθόν. Η κρυφή τεχνολογία της GROHE σας επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε τη ροή του νερού με ένα απλό άγγιγμα του μπράτσου, του καρπού ή του πίσω μέρους του χεριού σας σε οποιοδήποτε σημείο του ρουξουνιού. Τέλος στα λερωμένα δάκτυλα και τη μάχη να γυρίσετε τον μοχλό με τον αγκώνα σας.

FOOTCONTROL

Σε κουζίνες όπου ο χρόνος είναι χρήμα και η άνεση απαραίτητη, γιατί να μην έχετε τα χέρια σας ελεύθερα;

Οι νέες βρύσες FootControl της GROHE μπορούν να ανοίξουν και να κλείσουν με ένα απαλό πάτημα του ποδιού σας στη μονάδα βάσης, αφήνοντας τα χέρια σας ελεύθερα και τη βρύση σας πεντακάθαρη ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να βρείτε την πρωτοποριακή τεχνολογία FootControl σε τρεις από τις πιο δημοφιλείς βρύσες μας ή να την προσθέσετε εκ των υστέρων σε οποιαδήποτε αποσπώμενη βρύση κουζίνας GROHE. Αν θέλετε να πείτε αντίο στα μικρόβια, την ακαταστασία και την αναστάτωση, απλά πατήστε το πόδι σας!

MAGNETIC DOCKING

Χάρη στους πανίσχυρους ενσωματωμένους μαγνήτες, η αποσπώμενη κεφαλή ψεκασμού επιστρέφει εύκολα και ομαλά στην ιδανική της θέση κάθε φορά μετά τη χρήση.

ΕΙΔΗ ΡΟΥΞΟΥΝΙΩΝ

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ

Με την ποικιλία που διαθέτουμε σε ρουξούνια, μπορείτε να συνδυάσετε την άνεση και την ευκολία με εξαιρετική σχεδιαστική ευελιξία. Τα ρουξούνια μας βγαίνουν σε διάφορα ύψη, από το χαμηλό ρουξούνι για μικρούς χώρους μέχρι το υψηλό ρουξούνι που είναι ιδανικό για να γεμίζετε μεγάλα σκεύη. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ρουξούνι σε σχήμα U, C ή L για να ταιριάζει τέλεια με το προσωπικό σας στυλ. Χρειάζεστε ακόμα περισσότερη ευελιξία; Τα ρουξούνια που περιστρέφονται ή διαθέτουν αποσπώμενες κεφαλές ψεκασμού χαρίζουν μεγαλύτερη ακτίνα λειτουργίας, ισχύ και απόδοση στις πολυάσχολες κουζίνες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ

Με ελατηριωτό βραχίονα 360° και εύκολη εναλλαγή ανάμεσα στον ψεκασμό και το φιλτράκι

ΤΡΙΠΛΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ

Τριπλάσιες επιλογές ψεκασμού - τριπλάσια ευελιξία. Μπορείτε να κάνετε δουλειές ή να καθαρίσετε την κουζίνα εύκολα και με δύναμη χάρη στην πρακτική, ευέλικτη λειτουργία Triple Spray. Ο στρωτός ψεκασμός είναι σχεδιασμένος για να σας απαλλάξει από τις πιτσιλιές. Ο ψεκασμός ντους προσθέτει αέρα για δυνατό ψεκασμό, ιδανικό για το πλύσιμο φρούτων και λαχανικών. Ο πρωτοποριακός ψεκασμός GROHE Blade Spray είναι ένας συμπυκνωμένος πίδακας που εξαφανίζει τη βρωμιά και τους λεκέδες, αλλά χρησιμοποιεί έως και 70% λιγότερο νερό από τον στρωτό ψεκασμό ή τον ψεκασμό ντους. Χρησιμοποιήστε το κουμπί που βρίσκεται πάνω στην κεφαλή ψεκασμού για να εναλλάσσετε τους ψεκασμούς - ή χρησιμοποιήστε την έξυπνη λειτουργία Παύσης για να σταματήσετε για λίγο το νερό. Σχεδιασμένο για τις απαιτήσεις της πολυάσχολης κουζίνας, το GROHE Triple Spray ανταποκρίνεται σε όλες τις δουλειές της κουζίνας.

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ

Αυξάνει την ακτίνα λειτουργίας της βρύσης και σας προσφέρει εύκολη εναλλαγή ανάμεσα στο φιλτράκι και τον ψεκασμό.

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΦΙΛΤΡΑΚΙ

Αυξάνει την ακτίνα λειτουργίας της βρύσης σας

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

PVD COLORS

GROHE PVD 
ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ, ΣΤΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ PVD ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αυτό που κάνει τα εξαιρετικά προϊόντα να ξεχωρίζουν από εκείνα που είναι, απλώς, καλά, είναι τα φινιρίσματα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αντοχής - ειδικά στις κουζίνες, όπου οι επιφάνειες πρέπει να διαρκούν για καιρό. Πίσω από τη δημιουργία μιας ξεχωριστής τεχνολογίας που εξασφαλίζει όχι μόνο τα πιο υπέροχα χρώματα, αλλά και μια ανθεκτική επίστρωση κορυφαίας ποιότητας, βρίσκεται ο στόχος της GROHE να παράγει πάντα μόνο το καλύτερο και να προσφέρει στους καταναλωτές απόλαυση στο νερό που διαρκεί. Η τεχνολογία PVD σημαίνει ότι οι βρύσες μας είναι 10 φορές πιο ανθεκτικές στις γρατσουνιές απ' ότι το χρώμιο και η επιφάνειά τους είναι 3 φορές σκληρότερη. Στους νεροχύτες, το PVD είναι η τελευταία επίστρωση γύρω από τον πυρήνα από ανοξείδωτο χάλυβα και σας χαρίζει μέγιστη αντοχή. Εκτός από την αντοχή του υλικού, τα φινιρίσματα διαθέτουν τη λάμψη που τους αξίζει, με χρώματα που κυμαίνονται από το σκούρο Brushed Hard Graphite μέχρι το φωτεινό Polished Cool Sunrise, δίνοντάς σας την απόλυτη ελευθερία να επιλέξετε - το τέλειο χαρακτηριστικό για την κουζίνα σας.