ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ

Το να έχετε μια επιχείρηση ή περιουσία συνοδεύεται από πολλές υποχρεώσεις και αμέτρητα πράγματα για τα οποία πρέπει να ανησυχείτε. Οπότε γιατί να μην έχετε ένα πράγμα λιγότερο για να ανησυχείτε; Με ένα έξυπνο σύστημα προστασίας από το νερό μπορείτε να προστατέψετε τον χώρο σας από τις καταστροφικές συνέπειες του νερού και να έχετε την ψυχική σας ηρεμία.

Οι ζημιές από το νερό και οι πλημμύρες μπορούν να επηρεάσουν πάρα πολύ τις δουλειές σας. Δεν είναι μόνο οι ζημιές που θα υποστεί το εμπόρευμα και ο τεχνικός εξοπλισμός - είναι και ο χρόνος που χρειάζονται οι ζημιές από το νερό για να αποκατασταθούν αφού ο χώρος μπορεί να χρειαστεί μέρες ή ακόμα και εβδομάδες για να στεγνώσει και να αρχίσουν οι επισκευές. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών θα πρέπει να βρουν άλλη στέγη για τους ενοικιαστές τους για όσο διάστημα συνεχίζονται οι επισκευές. Και, φυσικά, οι ζημιές από το νερό και οι πλημμύρες μπορεί να αποτελούν κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών.

Ακόμα χειρότερα, οι διαρροές και οι ζημιές δεν γίνονται απαραίτητα σε ώρες γραφείου! Γι' αυτό, κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού ή επιχείρησης θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την αγορά ενός συστήματος προστασίας από το νερό που θα σας ειδοποιεί εγκαίρως για οποιοδήποτε πρόβλημα και θα μπορεί ακόμα και να κλείνει την παροχή νερού από μακριά πριν μια διαρροή μετατραπεί σε κοστοβόρα καταστροφή.

ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ

Το νερό δεν θα προκαλέσει απλώς ζημιές στην περιουσία και το εμπόρευμά σας - θα σας αναγκάσει να κλείσετε και την επιχείρησή σας για πολλές μέρες! Με το σύστημα προστασίας από το νερό της GROHE μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις αφού εντοπίζει τις διαρροές και κλείνει το νερό αυτόματα πριν προκληθούν σοβαρές ζημιές.

Ο αισθητήρας νερού GROHE Sense και το GROHE Sense Guard είναι κατάλληλα για επαγγελματικό περιβάλλον ανάλογα με το πόσα μπάνια και κουζίνες υπάρχουν.

Για επιχειρήσεις με μικρό αριθμό ειδών υγιεινής: ένα κατάστημα,

  • ένα μικρό γραφείο,
  • ένα εστιατόριο,
  • ένα ιατρείο,
  • a doctor´s office,
  • και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ένας υπεύθυνος για τη ροή του νερού μπορεί να αποφασίσει πότε θα κλείνει το νερό, χωρίς περαιτέρω αρνητικές επιπτώσεις στην επιχείρηση. Ο έλεγχος του συστήματος ύδρευσης γίνεται μέσω μιας εφαρμογής στο smartphone.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας

ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ - ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΛΟΓΩ ΛΑΘΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τη νύχτα το εργοτάξιο άδειασε, στην εγκατάσταση των σωληνώσεων και των εξαρτημάτων ύδρευσης είχε γίνει κάποιο λάθος και, ξαφνικά, υπάρχει διαρροή νερού που συνεχίζεται για πολλές ώρες. Τα κατεστραμμένα υλικά πρέπει να αντικατασταθούν, τα επιπλέον έξοδα πρέπει να καλυφθούν ενώ θα υπάρξει και καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα της κατασκευής. Με το GROHE Sense Guard, οι διαρροές από το νερό μπορούν να ελαχιστοποιηθούν χάρη στο αυτόματο κλείσιμο πριν προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές.

Το GROHE Sense Guard σας προστατεύει αυτόματα αν σπάσει κάποιος σωλήνας ή αν υπάρχει υπερβολική ροή νερού - ο έξυπνος ελεγκτής νερού εντοπίζει αυτά τα προβλήματα και κλείνει το νερό αυτόματα. Ακόμα και χωρίς σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο, η συσκευή θα λειτουργεί σε βασικό επίπεδο όταν είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα και έχει εγκατασταθεί στον σωλήνα ύδρευσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

Είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης ή μιας κατοικίας; Ενδεχομένως να έχετε ήδη εξοπλιστεί με ανιχνευτές καπνού για να εντοπίσετε την αιτία της φωτιάς εγκαίρως και να αποφύγετε τις σοβαρές ζημιές. Τι θα λέγατε να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να προστατέψετε την περιουσίας με ένα σύστημα προστασίας από το νερό; Αν σε ένα κτίριο υπάρχει διαρροή νερού για ώρες ή ακόμα και μέρες πριν κάποιος ανακαλύψει τη διαρροή και τη σταματήσει, η διαρροή ενδέχεται να έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο κτίριο και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με το σύστημα προστασίας από το νερό της GROHE, το νερό κλείνει αυτόματα μόλις εντοπιστεί κάποια διαρροή πριν προκαλέσει σοβαρές ζημιές.

Σημειώστε ότι, προς το παρόν, το σύστημα προστασίας από το νερό της GROHE μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε κατοικίες στις οποίες το μέγεθος των εγκαταστάσεων υγιεινής είναι αντίστοιχο με εκείνο μιας μονοκατοικίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας