Εφαρμογή GROHE
ONDUS - Το προσωπικό
σας ψηφιακό προφίλ
νερού

1 εφαρμογή - 1 ψηφιακό προφίλ νερού: Η εφαρμογή GROHE Ondus είναι το εργαλείο που χρειάζεστε για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα συνδεδεμένα προϊόντα GROHE. Η εφαρμογή σας προσφέρει έναν καινούργιο, άνετο και πρωτοποριακό τρόπο για να διαχειρίζεστε την μπαταρία GROHE Blue για φιλτραρισμένο πόσιμο νερό.

Το σπίτι σας και επισκόπηση των συσκευών GROHE

Δημιουργήστε το προσωπικό σας προφίλ: Διαχειριστείτε τις συνδεδεμένες συσκευές GROHE με μία μόνο εφαρμογή που είναι εύκολη στη χρήση. Διαχειριστείτε πολλά σπίτια και δωμάτια.

Παρακαλώ σημειώστε: Για τη διαχείριση του GROHE Sense & Sense Guard, κατεβάστε τη νέα εφαρμογή GROHE Sense.

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή GROHE Sense

Εγκαθιστώντας τις συσκευές

Εύκολη εγκατάσταση. Η εφαρμογή σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα σε ολόκληρη τη διαδικασία ρύθμισης.

Ελέγξτε την κατάσταση ανά πάσα στιγμή και λάβετε ειδοποιήσεις

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να παρακολουθείτε την κατάσταση του φίλτρου για το νερό και των φιαλών CO2 και θα ξέρετε πότε να τα αντικαταστήσετε. Λάβετε ειδοποιήσεις όταν το φίλτρο του νερού και οι φιάλες CO2 πρέπει να αντικατασταθούν και παραγγείλτε τα ανταλλακτικά κατευθείαν μέσω της εφαρμογής. Η εφαρμογή θα σας πει και πότε να ξεπλύνετε το σύστημα αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ θα σας υπενθυμίσει και το απαραίτητο ετήσιο καθάρισμα.

Απομακρυσμένος έλεγχος

Γεμίστε ένα ποτήρι ή μια κανάτα μέσω της εφαρμογής, ακριβώς με τον όγκο του νερού που έχετε επιλέξει, με επιλογή ανάμεσα σε μεταλλικό ή αεριούχο νερό.

Προσωπική κατανάλωση νερού

Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να παρακολουθείτε την προσωπική κατανάλωση νερού που κάνετε, για να είστε βέβαιοι ότι διατηρείτε το σώμα σας ενυδατωμένο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ζητήστε βοήθεια & υποστήριξη

Ζητήστε υποστήριξη κατευθείαν από την εφαρμογή.

Κατεβάστε την εφαρμογή στο smartphone σας

Για Android 6.0+ και Apple iOS 10+

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδιωτική πηγή νερού μόνο για σας - μεταλλικό, ελαφρώς αεριούχο ή αεριούχο.

Ανακαλύψτε το GROHE Blue