Ιστορίες χρηστών του GROHE Sense

Το σύστημα GROHE Sense έχει εντοπίσει εγκαίρως πολλές περιπτώσεις ζημιών από νερό

Η πρωτοποριακή τεχνολογία προστασίας από το νερό GROHE Sense και GROHE Sense Guard έχει ήδη γλιτώσει πολλούς καταναλωτές από το άγχος και τα έξοδα που προκαλούν οι ζημιές από νερό στο σπίτι. Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων έχει ήδη ανακαλύψει τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος GROHE Sense, από του απλούς ιδιοκτήτες σπιτιών που θέλουν να πάνε διακοπές χωρίς να ανησυχούν για διαρροές νερού στο σπίτι τους μέχρι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να είναι βέβαιοι ότι ο επαγγελματικός τους χώρος παρακολουθείται όλο το 24ωρο. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αναβάθμιση με την την τεχνολογία έξυπνου σπιτιού, αν έχετε ήδη βιώσει τον εφιάλτη της διαρροής νερού στο σπίτι σας και δε θέλετε να ξανασυμβεί ή αν είστε απλώς περίεργοι για το πώς τα προϊόντα GROHE Sense μπορούν να ωφελήσουν το σπίτι ή την επιχείρησή σας, συνεχίστε την ανάγνωση. Αυτές οι ιστορίες δείχνουν πώς τα συστήματα προστασίας από το νερό της GROHE έχουν ήδη γλιτώσει πραγματικούς καταναλωτές από τον χρόνο, τα χρήματα και την ψυχολογική ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και η μικρότερη διαρροή νερού.

“Χωρίς το GROHE Sense, η ζημιά θα ήταν τεράστια. Το νερό στο υπόγειο θα συνέχιζε να τρέχει για τουλάχιστον πέντε μέρες.“

Nikolaus Klein, Γερμανία

“Το GROHE Sense Guard εντόπισε μικροδιαρροές, έκλεισε την παροχή νερού και μου έδωσε τη δυνατότητα να αποφύγω πολύ μεγαλύτερες ζημιές στο σπίτι μου.”

Yvan Chevrat, Γαλλία

“Ευτυχώς ανακάλυψα το πρόβλημα εγκαίρως. Διαφορετικά, το νερό θα είχε εξαπλωθεί σε όλο τον κάτω όροφο, ο οποίος είχε μόλις ανακαινιστεί.”

Oliver Black, Γερμανία

“Αυτό που προσδοκούσα ήταν να έχουμε περισσότερη ασφάλεια αφού μένουμε σε ένα παλιό σπίτι. Απλά για την περίπτωση που κάτι συμβεί.“

André Wefers, Γερμανία

Διαβάστε περισσότερα

Ο έξυπνος αισθητήρας νερού.

Ανακαλύψτε το GROHE Sense

Ο έξυπνος φύλακας του σπιτιού σας

Ανακαλύψτε το GROHE Sense Guard

Η εφαρμογή για προσωπική διαχείριση του νερού.

Ανακαλύψτε την εφαρμογή GROHE Sense