ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Allure Safety Mixer with integrated 2-way diverter

19446000 - Allure Safety Mixer with integrated 2-way diverter

Περιγραφή προϊόντος

Θερμοστατικός μίκτης ντους GROHE Allure, ποιότητα και τεχνολογία με στυλ

Ο μίκτης της σειράς GROHE Allure διαθέτει εκτροπέα για την μπανιέρα και το ντους (ή κεφαλή ντους και τηλέφωνο ντους) και έρχεται με φινίρισμα από λαμπερό χρώμιο GROHE StarLight. Η εμφάνισή του προδίδει το πάθος που έχουμε για τη δουλειά μας, το οποίο μπορείτε να δείτε σε κάθε λεπτομέρεια. Η μπαταρία διαθέτει την τεχνολογία GROHE TurboStat, η οποία σας παρέχει το νερό στη θερμοκρασία που έχετε ρυθμίσει σχεδόν αμέσως και διατηρεί σταθερά το νερό στη θερμοκρασία αυτή. Η μπαταρία διαθέτει GROHE SafeStop για επιπλέον προστασία, για να διασφαλίσει ότι το νερό δεν θα θερμανθεί ποτέ κατά λάθος πάνω από το ευχάριστο όριο των 38° C. Υπάρχει, επίσης, η εύχρηστη λειτουργία GROHE AquaDimmer, που σας επιτρέπει να εναλλάσσετε μεταξύ της μπαταρίας του μπάνιου και του τηλεφώνου του ντους ή της κεφαλής και του τηλεφώνου του ντους καθώς και να ρυθμίζετε τον όγκο ψεκασμού του νερού και να την ανοίγετε ή να την κλείνετε. Όλα αυτά μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού άμεσα και αξιόπιστα με το GROHE TurboStat

Όχι άλλες ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Με την τεχνολογία θερμοστάτη GROHE TurboStat, ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία και, στη συνέχεια, απολαύστε την τέλεια άνεση, γνωρίζοντας ότι το νερό σας δεν θα ζεσταθεί ξαφνικά ούτε θα κρυώσει, ανεξάρτητα από τη διακύμανση της παροχής.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

GROHE SafeStop (Plus) – προστασία από ζεμάτισμα στους 38°C και (προαιρετικά) στους 43°C

Εξαιρετικό για σπίτια με παιδιά, αυτό το στοιχείο ασφαλείας έχει ρυθμιστεί στους 38°C, εμποδίζοντας έτσι την υπερβολική άνοδο της θερμοκρασίας του νερού. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε υψηλότερες θερμοκρασίες πιέζοντας το πλήκτρο. Προαιρετικά για πρόσθετη ασφάλεια: ο εύχρηστος περιοριστής GROHE SafeStop Plus εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 43°C.

Ελέγξτε τη ροή νερού με έναν μόνο μοχλό

Ελέγξτε εύκολα τη ροή ανάμεσα στο μπάνιο και την κεφαλή ντους ή στο τηλέφωνο του ντους και το ντους κεφαλής. Η απλή δράση μονού μοχλού του AquaDimmer της GROHE σας αφήνει να κατευθύνετε το νερό όπου θέλετε, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζετε την ένταση – όλα αυτά από ένα μόνο μοχλό.

Ενδείξεις στην μπαταρία για ξεκάθαρο και απλό έλεγχο

Εύκολη ρύθμιση της σωστής θερμοκρασίας και του σωστού όγκου του νερού. Το σύστημα EasyLogic της GROHE κάνει τις ενδείξεις πάντα προφανείς – ακόμη και για τα νεότερα μέλη της οικογένειας. Εύχρηστο και ιδανικό για πολυάσχολες οικογένειες.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Scale handle Neotherm 47786000
1.1 Cover cap 0635600M
2 Handle for shut-off valve 47793000
2.1 Cover cap 0635600M
3 Stop ring 10089000
4 Escutcheon 47785000
5 Aquadimmer 47364000
6 Adapter 12701000
7 Extension-set 27.5 mm 47781000*
8 Socket Spanner 19332000*