Τηλέφωνα & σετ ντουσ

Η συλλογή μας από ντους κεφαλής, τηλέφωνα ντους και πλευρικά ντους συνδυάζει το βραβευμένο σχεδιασμό με την πιο προηγμένη τεχνολογία και υλικά κορυφαίας ποιότητας. Τα ντους GROHE EcoJoy® αντανακλούν τη δέσμευσή μας απέναντι στο περιβάλλον και ενθαρρύνουν την εξοικονόμηση νερού σε καθημερινή βάση.

Power&Soul Cosmopolitan Handshower 160

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GROHE – ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ & ΑΝΕΣΗ

Επιλέξτε μια κεφαλή ντους της GROHE για να απολαμβάνετε το τέλειο ντους, κάθε φορά. Δημιουργήσαμε ντους για να σας προσφέρουν άνεση. Όλα τα ντους μας διαθέτουν:

  • GROHE DreamSpray, για ισορροπημένη κατανομή νερού σε όλα τα ακροφύσια του ντους. Η θέση κάθε πίδακα έχει επιλεγεί με μεγάλη προσοχή για να εξασφαλίζει ένα γεμάτο ψεκασμό, όποιο κι αν είναι το μέγεθος ή το σχήμα της κεφαλής ντους.
  • GROHE EcoJoy, πολλά ντους κεφαλής και κεφαλές ντους χειρός διαθέτουν ενσωματωμένες ή προαιρετικές λειτουργίες για εξοικονόμηση νερού.
  • GROHE CoolTouch, διασφαλίζει ότι η λαβή του ντους δεν είναι ποτέ υπερβολικά ζεστή. Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό αν χρησιμοποιείτε καυτό νερό για να καθαρίσετε τη μπανιέρα.
Power&Soul Cosmopolitan Shower set

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ

Οι κεφαλές ντους κατασκευάζονται από υλικά κορυφαίας ποιότητας και διαθέτουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες του κλάδου. Όλα τα ντους και τα εξαρτήματα GROHE υποβάλλονται σε πολλές δοκιμασίες απόδοσης για να είμαστε βέβαιοι ότι λειτουργούν άψογα ακόμα και μετά από χρόνια καθημερινής χρήσης.

Το χρώμιο GROHE StarLight® αντιστέκεται στο ξεθώριασμα, δεν τρίβεται και δεν ξεφλουδίζει, για να δείχνει σαν καινούργιο για μια ολόκληρη ζωή.

  • Τα ακροφύσια Speed Clean σε όλες τις κεφαλές ντους εμποδίζουν τη συσσώρευση αλάτων. Φτιάχνονται από σιλικόνη πολλών συστατικών και σας υπόσχονται ότι δεν θα κάνετε ποτέ εκπτώσεις στο ντους σας.
  • Όλες οι κεφαλές ντους της GROHE είναι κατάλληλες για εγκατάσταση με υδραυλικά συστήματα υψηλής πίεσης.
Rainshower Next Generation Hand shower

ΚΕΦΑΛΕΣ ΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

Επιλέξετε μια κεφαλή ντους που εξοικονομεί νερό και όχι μόνο θα μειώσετε την κατανάλωση νερού που κάνετε, αλλά, συγχρόνως, θα εξοικονομείτε και ενέργεια. Αν χρησιμοποιείτε λιγότερο νερό σημαίνει ότι χρειάζεστε και λιγότερη ενέργεια για να ζεστάνετε το νερό, άρα έχετε διπλό όφελος. Τα τηλέφωνα ντους GROHE EcoJoy™ διαθέτουν έναν ενσωματωμένο περιοριστή ροής ή ένα πλήκτρο Eco ή ένα ντίμερ ψεκασμού για να μειώνετε τη ροή του νερού όταν εσείς θέλετε.