ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΠΙΝΤΕ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες για το πώς να εγκαταστήσετε το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ στην κεραμική λεκάνη στις τεχνικές πληροφορίες του προϊόντος που περιέχονται μέσα στο κουτί ή μπορείτε να τις κατεβάσετε από τον ιστότοπό μας.

Κατεβάστε τον οδηγό εγκατάστασης για περισσότερες πληροφορίες

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ

Το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ χρειάζεται σύνδεση με παροχή κρύου νερού. Για να συνδέσετε το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ σε μια υπάρχουσα παροχή νερού στις περισσότερες περιπτώσεις εγκατάστασης χρειάζεστε ένα σύνδεσμο T και έναν εύκαμπτο σωλήνα νερού. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το σετ ξεχωριστά.

Σετ αξεσουάρ Grohe 14074000:
Σύνδεσμος T και εύκαμπτος σωλήνας

Σχέδιο διαστάσεων του σετ αξεσουάρ Grohe
Μήκος του εύκαμπτου σωλήνα: 795 mm
Σύνδεση: 3/8”

Εξαρτάται από τον τύπο της τουαλέτας σας και από το πού βρίσκεται το σημείο σύνδεσης για το νερό. Εδώ σας παρουσιάζουμε παραδείγματα διαφορετικών περιπτώσεων εγκατάστασης. Για επαγγελματική εγκατάσταση, ρωτήστε τον εγκαταστάτη σας.

ΣΥΣΤΗΜΑ WC ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΕΡΟΥ

Σε περίπτωση WC με κλειστό κύκλωμα νερού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παροχή νερού π.χ. από το καζανάκι. Επομένως χρειάζεστε έναν σύνδεσμο T και έναν εύκαμπτο σωλήνα νερού. Είναι σημαντικό να μετρήσετε την απόσταση από το σημείο σύνδεσης με το νερό έως τη σύνδεση του χειροκίνητου καθίσματος μπιντέ για να εξακριβώσετε μόνο μακρύς πρέπει να είναι ο εύκαμπτος σωλήνας νερού. Εδώ μπορείτε να βρείτε εικόνες διαφορετικών περιπτώσεων εγκατάστασης:

Σύνδεση με την παροχή νερού προς το καζανάκι

Σύνδεση με την παροχή νερού προς το καζανάκι

Σύνδεση από την παροχή νερού μέσα στο καζανάκι

WC ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ / ΕΠΙΤΟΙΧΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Εάν έχετε ένα κρεμαστό ή επιτοίχιο WC, ελέγξτε εάν έχετε μια γωνιακή βαλβίδα δίπλα από τη τουαλέτα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να συνδέσετε απευθείας το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ σε αυτήν τη γωνιακή βαλβίδα.

Εάν έχετε τον νιπτήρα σας κοντά στην τουαλέτα, μπορείτε να συνδέσετε το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ με την παροχή κρύου νερού.

Δείτε σε αυτό το βίντεο πώς εγκαθίσταται το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ στη κεραμική λεκάνη και πώς μπορείτε να το συνδέσετε στην παροχή νερού του νιπτήρα:

Συμβουλή: Με το Grohtherm Micro μπορείτε να έχετε θερμαινόμενο νερό στο χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ. Ζητήστε βοήθεια από τον εγκαταστάτη σας.