ΑΝΕΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ – ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΠΙΝΤΕ ΤΗΣ GROHE

Μεταμορφώστε το μπάνιο σας σε έναν χώρο όπου η υγιεινή, η φρεσκάδα και η άνεση είναι αυτονόητες με το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ της GROHE. Ο καθαρισμός με νερό αντί για χαρτί είναι πιο φυσικός, πιο υγιεινός και πιο απαλός για το δέρμα σας, για να σας χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης.

Το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ της GROHE έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στην τουαλέτα σας και σας προσφέρει εστιασμένο ατομικό καθαρισμό μέσω δύο ξεχωριστών κεφαλών ψεκασμού. Χάρη στον κομψό ψεκασμό, το μπάνιο παραμένει καθαρό και στεγνό. Ο ψεκασμός μπορεί να ρυθμιστεί για να νιώθετε άνετα και η υγιεινή είναι εγγυημένη χάρη στη λειτουργία καθαρισμού.

Το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ της GROHE μεταμορφώνει το μπάνιο σας σε μια υγιεινή, άνετη ζώνη προσωπικού καθαρισμού, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια χαλαρωτική, εξατομικευμένη εμπειρία πλυσίματος την οποία ελέγχετε απόλυτα. Εσείς απλά καθίστε και αφήστε το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ της GROHE να σας μεταφέρει σε ένα πιο καθαρό και άνετο περιβάλλον. Είναι τόσο απλό.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ: ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΠΙΝΤΕ

Το κάθισμα τοποθετείται στην κεραμική λεκάνη και δεν απαιτεί ηλεκτρικό ρεύμα - ο πίδακας ενεργοποιείται από έναν πλευρικό μοχλό που τροφοδοτείται μόνο από την πίεση του νερού, επιτρέποντάς σας έτσι να έχετε τον έλεγχο για μια αποτελεσματική αλλά και απαλή εμπειρία καθαρισμού.

ΠΙΣΩ ΨΕΚΑΣΜΟΣ

  • Ακριβής προσωπικός καθαρισμός
  • Ρυθμιζόμενη ένταση ψεκασμού

LADY SHOWER

  • Ξεχωριστός βραχίονας ψεκασμού για τις ευαίσθητες γυναικείες περιοχές
  • Ρυθμιζόμενη ένταση ψεκασμού

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ

  • Οι κεφαλές ψεκασμού μπορούν να καθαρίζονται πριν και μετά από κάθε χρήση
  • Οι βραχίονες ψεκασμού κατασκευάζονται από αντιβακτηριακό υλικό

ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΕ ΑΠΑΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

  • Τόσο το κάθισμα όσο και το καπάκι διαθέτουν έναν αθόρυβο μηχανισμό Soft Close

ΕΙΣΕΛΚΟΜΕΝΑ ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ

  • Οι δύο εισελκόμενοι βραχίονες ψεκασμού είναι προστατευμένοι για επιπλέον υγιεινή

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Με εύκολη πρόσβαση, ο μοχλός ελέγχου βρίσκεται στο πλάι του καθίσματος μπιντέ. Ο μοχλός σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη λειτουργία ψεκασμού και να προσαρμόσετε την πίεση του νερού για να νιώθετε άνετα. Πιέστε τον μοχλό μέχρι τη μέση προς τα κάτω ή ανεβάστε τον μέχρι τη μέση για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία καθαρισμού των βραχιόνων ψεκασμού. Για τη λειτουργία πίσω ψεκασμού, πιέστε τον μοχλό μέχρι κάτω. Για τη λειτουργία lady shower, ανεβάστε τον μοχλό μέχρι πάνω.

ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΜΟΧΛΟΣ ΚΑΤΩ: ΠΙΣΩ ΝΤΟΥΣ

ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΜΟΧΛΟΣ ΠΑΝΩ: LADY SHOWER

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΑΣ

Το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ της GROHE μεταμορφώνει μια απλή τουαλέτα σε έναν άνετο και υγιεινό χώρο, όπου η προσωπική φροντίδα και καθαριότητα αποτελούν δεύτερη φύση. Το κάθισμα, που είναι τοποθετημένο στην τουαλέτα, δεν απαιτεί ηλεκτρικό ρεύμα. Αντίθετα, ο ψεκασμός λειτουργεί με έναν πλευρικό μοχλό που τροφοδοτείται μόνο από την πίεση του νερού, δίνοντάς σας τον απόλυτο έλεγχο για μια αποτελεσματική αλλά ήπια εμπειρία καθαρισμού. Χωρίς φασαρία, χωρίς νερά να τρέχουν και χωρίς άγχος. Το ίδιο το κάθισμα κατασκευάζεται από ανθεκτικό Duroplast και αποτελεί μια κομψή προσθήκη για το μπάνιο σας.

PERFECT MATCH

Στην GROHE πιστεύουμε ότι στην καρδιά κάθε επιτυχημένου μπάνιου βρίσκεται ο αρμονικός σχεδιασμός. Το μπάνιο πρέπει να είναι ένας χώρος όπου όλα τα εξαρτήματα συνεργάζονται άψογα, τόσο από άποψη λειτουργίας όσο και αισθητικής. Με την GROHE, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους, από τα είδη υγιεινής και τις βρύσες μέχρι τα πιο μικρά εξαρτήματα. Με τις τέλεια συνδυασμένες λύσεις που προτείνουμε, σας υποσχόμαστε ότι ο σχεδιασμός του μπάνιου σας θα είναι τόσο μοναδικός όσο κι εσείς.

BAU CERAMIC - ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

Το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ της GROHE είναι μια απλή λύση και σχεδιάστηκε για να είναι συμβατό με μια ευρεία γκάμα από τουαλέτες. Μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα στην τουαλέτα που έχετε ήδη και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το συνδέσετε με την παροχή νερού.

Ωστόσο, για να πετύχετε το Perfect Match από άποψη αισθητικής και λειτουργίας, η GROHE σας προτείνει να το συνδυάσετε με τη συλλογή GROHE Bau Ceramic, μια γοητευτική, σύγχρονη σειρά με όλα όσα χρειάζεστε για ένα ελκυστικό, μοντέρνο μπάνιο, όπως νιπτήρες και τουαλέτες. Οι καθαρές γραμμές της σειράς θα είναι σε απόλυτη αισθητική αρμονία με το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση, απόδοση και γοητευτική εμφάνιση.

Στοιχεία προϊόντος

Bau Ceramic
Manual bidet seat
39648SH0

Φυλλάδιο

ΑΝΕΤΗ, ΑΨΟΓΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Κατεβάστε το διαφημιστικό μας φυλλάδιο για περισσότερες πληροφορίες.

Συμβουλές εγκατάστασης

Θέλετε να μάθετε εάν το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ ταιριάζει στην υφιστάμενη κεραμική λεκάνη σας;

Μάθετε περισσότερα εδώ

Θέλετε να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ;

Μάθετε περισσότερα εδώ

Χρειάζεστε υποστήριξη ή έχετε κάποια ερώτηση;

Μάθετε περισσότερα εδώ