ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Concetto Single-lever sink mixer 1/2″

31491DC0 - Concetto Single-lever sink mixer 1/2″
31491DC0 - Concetto Single-lever sink mixer 1/2″

Περιγραφή προϊόντος

GROHE Concetto Professional – δυνατή απόδοση και εξαιρετικά μοντέρνα εμφάνιση

Θέλετε μια μπαταρία κουζίνας που όντως αποδίδει αυτό που υπόσχεται και φέρνει εις πέρας τη δουλειά; Η μπαταρία μονού μοχλού GROHE Concetto Professional είναι η τέλεια επιλογή. Το εντυπωσιακό βιομηχανικό στυλ είναι τέλειο για μοντέρνο σχεδιασμό, αλλά η πραγματική ομορφιά είναι η λειτουργικότητα, από τη γρήγορη τοποθέτηση με το Σύστημα Εύκολη Εγκατάστασης και μετά. Ταιριάζει εύκολα σε ανεξάρτητες μονάδες ή κάτω από επιτοίχια ντουλάπια και σας προσφέρει πλήρη ευελιξία διαρρύθμισης. Το ρουξούνι γυρίζει 360˚ και φτάνει σε κάθε γωνία του νεροχύτη σας, ενώ ο επαγγελματικός ψεκασμός είναι ιδανικός για να πλένετε λαχανικά, να γεμίζετε κατσαρόλες, ακόμα και για να χρησιμοποιείτε διπλό νεροχύτη. Οι δύο επιλογές ψεκασμού - κανονικός ψεκασμός και δυνατός ψεκασμός Πίδακα - προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Το σύστημα GROHE EasyDock M επίσης σημαίνει ότι η κεφαλή ψεκασμού επιστρέφει εύκολα και άνετα όταν τελειώσετε, πηγαίνοντας πίσω στη θέση της χάρη σε ένα ισχυρό μαγνήτη. Επίσης είναι εύκολη στον καθαρισμό, αφού το σπιράλ σιλικόνης GROHFlexx σας προσφέρει πεντακάθαρη επιφάνεια ενώ τα ακροφύσια ψεκασμού SpeedClean από σιλικόνη σας δίνουν τη δυνατότητα να καθαρίσετε τα άλατα με ένα πέρασμα του δακτύλου σας. Η τεχνολογία GROHE SilkMove που βρίσκεται μέσα στον μίκτη monobloc σας εγγυάται εύκολο και αβίαστο έλεγχο του νερού και της θερμοκρασίας εφ’ όρου ζωής. Επίσης, το λαμπερό ματ φινίρισμα GROHE SuperSteel αντέχει στις γραντζουνιές και προσφέρει μα λαμπερή επιφάνεια που κρατά για πολύ. Δεν είναι ώρα να πάρετε τον έλεγχο της κουζίνας σας σαν πραγματικός επαγγελματίας;

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Ψεκασμός ντους και ψεκασμός πίδακα για πλήρες καθάρισμα

Η εναλλαγή μεταξύ του ισχυρού πίδακα ντους και του λεπτού ψεκασμού με το πάτημα ενός πλήκτρου σάς επιτρέπει να κάνετε όλες τις δουλειές της κουζίνας σας σαν πραγματικός επαγγελματίας. Έχει υψηλό ρουξούνι για πρόσθετη ευκολία καθαρισμού και ο ψεκασμός περιστρέφεται μέσω ενός εύρους 360° ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε εύκολα όλη την επιφάνεια εργασίας.

Κάντε την κουζίνα σας σούπερ λειτουργική με μια μπαταρία υψηλού ρουξουνιού

Για κουζίνες με πολλή δουλειά, αυτή η μπαταρία πλήρους ύψους μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε εργασία. Όχι άλλη προσπάθεια να χωρέσετε τεράστιες κατσαρόλες κάτω από τη μπαταρία, τώρα μπορείτε να τρίβετε, να ξεπλένετε και να γεμίζετε εύκολα.

Μια μπαταρία που είναι εύκαμπτη στρέφεται αβίαστα κατά 360˚

Ορισμένες διατάξεις κουζίνας και μπάνιου απαιτούν μπαταρία που να μπορεί να κάνει πλήρη περιστροφή 360˚. Εάν ο νεροχύτης και ο αποχετευτικός αγωγός σας βρίσκονται σε κεντρική νησίδα στην κουζίνα ή αν θέλετε να εξυπηρετήσετε διπλό νεροχύτη ή νιπτήρα, αυτή η μπαταρία προσφέρει την απόλυτα ευέλικτη λειτουργικότητα με εξαιρετικά ομαλή κίνηση περιστροφής.

Ένας ισχυρός μαγνήτης κάνει εύκολη τη σύνδεση της κεφαλής ψεκασμού

Ένας ισχυρός ενσωματωμένος μαγνήτης τραβάει την κεφαλή ψεκασμού στη θέση του για σύνδεση χωρίς ενώσεις, όταν η κεφαλή έρχεται κοντά στον βραχίονα ψεκασμού.

Εύκαμπτος σωλήνας σαντοπρένιου για πλήρη ευελιξία και υγιεινή

Αυτός ο πλήρως εύκαμπτος σωλήνας με ενσωματωμένο περιστρεφόμενο ελατήριο 360° καθιστά ακόμα πιο εύκολη τη χρήση της κεφαλής ψεκασμού. Επιπλέον, η πρωτοποριακή επιφάνεια σαντοπρένιου κάνει το καθάρισμα ευκολότερο από έναν παραδοσιακό εύκαμπτο σωλήνα ελατηρίου, καθιστώντας τον πιο υγιεινό.

GROHE SuperSteel: ματ επιφάνεια με υψηλή αντοχή στις γρατσουνιές

Ολοκληρώστε την μοντέρνα σχεδίαση της κουζίνας σας με μια μπαταρία SuperSteel από τη GROHE. Το στιλάτο σύγχρονο φινίρισμα με όψη ματ ανοξείδωτου χάλυβα είναι μια επιφάνεια με μεγάλη αντοχή στις γρατσουνιές που δεν θα αλλοιωθεί ούτε θα μαυρίσει.

Ο εύκολος έλεγχος οφείλεται στην ανώτερη τεχνολογία φυσιγγίων

Το φυσίγγι GROHE SilkMove στις μπαταρίες σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Μπορείτε να μεταβάλετε τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού με μόλις ένα άγγιγμα στη λαβή, ενώ η υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής της GROHE σημαίνει πως θα δουλεύει το ίδιο εξαιρετικά για πολλά χρόνια.

Αφαιρέστε τα άλατα με ένα γρήγορο σκούπισμα

Οι κεφαλές ψεκασμού και τα ρουξούνια ψεκασμού διαθέτουν εύκαμπτα ακροφύσια σιλικόνης, ώστε να μπορείτε να σκουπίζετε εύκολα τα υπολείμματα αλάτων. Αυτή είναι η ομορφιά της σχεδίασης GROHE SpeedClean.

Εύκολη εγκατάσταση με ελάχιστα εξαρτήματα και ξεκάθαρες οδηγίες

Τοποθετήστε τις μπαταρίες σας χωρίς δυσκολία χρησιμοποιώντας το σύστημα εύκολης εγκατάστασης. Οι μπαταρίες συνδέονται με την παροχή μέσω εύκαμπτων σωλήνων – πολύ πιο εύκολοι στον χειρισμό – και οι λεπτομερείς οδηγίες μας σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος. Ακόμη κι ένας επαγγελματίας τεχνίτης θα σας ευχαριστεί που επιλέξατε την Εύκολη εγκατάσταση.

Δώστε κλίση στην μπαταρία σας με ένα μόνο ελαφρύ άγγιγμα

Ιδανική για πολλαπλές εργασίες και διπλούς νεροχύτες, αυτή η μπαταρία με το απαλό της γύρισμα σάς επιτρέπει να κάνετε όλες τις δουλειές σας με το ελαφρύτερο άγγιγμα του χεριού σας. Σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, όταν κάνετε πολλαπλές εργασίες με τη μπαταρία σας ή εάν έχετε διπλό νεροχύτη στην κουζίνα σας.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 lever 46966DC0
2 cartridge 46963000
3 pull out spray 46967DC0
3.1 flow straightener 48347000
4 shower hose 46968KK0
5 Non-return valve 08565000
6 Dirt strainer 0676800M

Σειρά προϊόντων

Wash Basin

Μίκτης νιπτήρα 3 οπών, 1/2" L-Size
Μίκτης με ένα μοχλό χειρισμού 1/2" S-Size
Μίκτης με ένα μοχλό χειρισμού 1/2" M-Size
Μίκτης με ένα μοχλό χειρισμού 1/2" M-Size
Μίκτης με ένα μοχλό χειρισμού 1/2" S-Size
Single-lever basin mixer 1/2" L-Size
ΜΠΑΤ. ΝΙΠΤΗΡΑ 2 ΟΠΩΝ S-Size

Shower

Μίκτης με ένα μοχλό χειρισμού
Μίκτης ντουσιέρας με ένα μοχλό χειρισμού

Bath tub

Μίκτης μπάνιου 1/2"
Μίκτης μπάνιου 1/2"
Εκροή λουτρού
Μίκτης μπάνιου 3 οπών
Μίκτης μπάνιου με ένα μοχλό χειρισμού

Pillar Taps

Bidet

Μίκτης μπιντέ με ένα μοχλό χειρισμού 1/2" S-Size

Main sink

Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Concetto

Concetto

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός με μοναδική εργονομία.

Προβολή συλλογής