ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Euphoria Cosmopolitan Stick Hand shower 1 spray

27400DC0 - Euphoria Cosmopolitan Stick Hand shower 1 spray

Περιγραφή προϊόντος

Τηλέφωνο ντους της GROHE με εκπληκτικό σχήμα - κατασκευάζεται στη Γερμανία από την GROHE!

Το τηλέφωνο ντους GROHE Euphoria Cosmopolitan Stick συμπληρώνει τέλεια τη σύγχρονη, καινούργια συλλογή μπάνιου GROHE SuperSteel με εμφάνιση από ματ ανοξείδωτο χάλυβα. Ένα από τα πιο στυλάτα τηλέφωνα ντους της GROHE, που διαθέτει τεχνολογία αιχμής. Το GROHE DreamSpray εξασφαλίζει ομοιόμορφη ροή από κάθε ακροφύσιο, ενώ το GROHE EcoJoy περιορίζει τη χρήση του νερού αλλά εγγυάται απόλυτη απόλαυση στο ντους. Είναι εύκολο να κρατήσετε τη βρωμιά και τα άλατα μακριά από τα εύχρηστα ακροφύσια σιλικόνης SpeedClean, ενώ το Εσωτερικό WaterGuide δεν αφήνει την επιφάνεια του ντους να ζεσταθεί και προστατεύει την ματ επιφάνεια GROHE SuperSteel, παρέχοντας τέλεια αντοχή. Το τηλέφωνο ντους έχει καθολική βάση και βιδώνει πάνω σε όλους τους κλασικούς σωλήνες ντους - επομένως η τοποθέτηση είναι εύκολη και γρήγορη. Θα δείχνει ιδιαίτερα ωραίο με την επιτοίχια θήκη GROHE Rainshower (27074DC0), την εκροή ντους GROHE Rainshower (27057DC0) και τους σωλήνες ντους GROHE Silverflex (28388DC0 & 28362DC0). Δείτε, λοιπόν, τη νέα συλλογή μπάνιου GROHE SuperSteel με εμφάνιση από ματ ανοξείδωτο χάλυβα για τον τέλειο συνδυασμό.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Το GROHE DreamSpray προσφέρει πολυτέλεια στο ντους για κάθε μοτίβο ψεκασμού

Βελτιώστε το ντους σας με την τεχνολογία GROHE DreamSpray. Το DreamSpray διασφαλίζει ότι η ροή από κάθε ακροφύσιο έχει τέλεια ισορροπημένη ροή, ανεξάρτητα από το μοτίβο ψεκασμού που επιλέγετε, έτσι ώστε η εμπειρία σας από το ντους να είναι απολύτως άνετη και ευχάριστη.

Κάντε το ντους πολυτελές με λιγότερα έξοδα με τη λειτουργία GROHE EcoJoy

Το GROHE EcoJoy σάς επιτρέπει να συνδυάσετε μια εμπειρία ντους πολυτελείας με την οικολογική συνείδηση. Με το EcoJoy η GROHE δημιούργησε ένα ντους που μειώνει τη χρήση νερού έως και 40%, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει καθαρή απόλαυση. Απολαύστε το καλύτερο ντους που έχετε κάνει ποτέ, ενώ εξοικονομείτε νερό και χρήματα

Αποφύγετε τη δημιουργία αλάτων στο ντους σας με το SpeedClean

Εύκολο καθάρισμα σε διπλά γρήγορο χρόνο. Αποχαιρετήστε τα άλατα με αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα κατά των αλάτων. Τα εύκαμπτα ακροφύσια σιλικόνης στην κεφαλή του ντους σάς επιτρέπουν να σκουπίζετε τα άλατα με το χέρι σας, οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συσσωρεύονται και να μειώνεται η λειτουργία του ντους.

Τα ειδικά μονωμένα κανάλια καθοδήγησης νερού θερμαίνονται μακριά από τις επιφάνειες

Το εσωτερικό WaterGuide προστατεύει εσάς και τις επιφάνειές σας. Η εσωτερική μόνωση σημαίνει ότι η επιφάνεια του ντους δεν θα γίνει τόσο καυτή ώστε να μην μπορείτε να την ακουμπήσετε Αυτό προστατεύει επίσης το λαμπερό φινίρισμα που σημαίνει ότι η εμφάνιση του υπερ-ασφαλούς ντους σας θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο.

GROHE SuperSteel: ματ επιφάνεια με υψηλή αντοχή στις γρατσουνιές

Ολοκληρώστε την μοντέρνα σχεδίαση της κουζίνας σας με μια μπαταρία SuperSteel από τη GROHE. Το στιλάτο σύγχρονο φινίρισμα με όψη ματ ανοξείδωτου χάλυβα είναι μια επιφάνεια με μεγάλη αντοχή στις γρατσουνιές που δεν θα αλλοιωθεί ούτε θα μαυρίσει.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Dirt strainer 0700200M