ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Euphoria Cosmopolitan Stick Wall holder set 1 spray

27369000 - Euphoria Cosmopolitan Stick Wall holder set 1 spray

Περιγραφή προϊόντος

Σετ μπάνιου GROHE Euphoria Cosmopolitan Stick – εύκολο ντους και άνετο καθάρισμα

Αυτό το σετ ντους για την μπανιέρα σας έρχεται πλήρες και διαθέτει το τηλέφωνο ντους Euphoria Stick Cosmopolitan, επιτοίχια τοποθέτηση και σωλήνα ντους. Η κεφαλή ντους είναι εξαιρετικά πρακτική και έχει όμορφο, λεπτό σχήμα. Ο ψεκασμός ντους είναι γεμάτος αλλά θα τον αισθάνεστε απαλό όταν κάνετε ντους και είναι αρκετά δυνατός ακόμα και για να ξεπλύνετε το μπάνιο σας. Χάρη στην GROHE EcoJoy, η κατανάλωση νερού είναι ελάχιστη, κάτι που είναι καλό και για το περιβάλλον και για το πορτοφόλι σας. Το Εσωτερικό WaterGuide προστατεύει την επίστρωση χρωμίου GROHE StarLight από το εσωτερικό και διατηρεί την κεφαλή ντους αρκετά δροσερή ώστε να την χειρίζεστε εύκολα. Και χάρη στο SpeedClean είναι εύκολο να διατηρήσετε το ντους χωρίς άλατα. Κινήστε τα δάκτυλά σας κατά μήκος των ακροφυσίων ψεκασμού και τα άλατα θα εξαφανιστούν!

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Κάντε το ντους πολυτελές με λιγότερα έξοδα με τη λειτουργία GROHE EcoJoy

Το GROHE EcoJoy σάς επιτρέπει να συνδυάσετε μια εμπειρία ντους πολυτελείας με την οικολογική συνείδηση. Με το EcoJoy η GROHE δημιούργησε ένα ντους που μειώνει τη χρήση νερού έως και 40%, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει καθαρή απόλαυση. Απολαύστε το καλύτερο ντους που έχετε κάνει ποτέ, ενώ εξοικονομείτε νερό και χρήματα

Το GROHE DreamSpray προσφέρει πολυτέλεια στο ντους για κάθε μοτίβο ψεκασμού

Βελτιώστε το ντους σας με την τεχνολογία GROHE DreamSpray. Το DreamSpray διασφαλίζει ότι η ροή από κάθε ακροφύσιο έχει τέλεια ισορροπημένη ροή, ανεξάρτητα από το μοτίβο ψεκασμού που επιλέγετε, έτσι ώστε η εμπειρία σας από το ντους να είναι απολύτως άνετη και ευχάριστη.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

Αποφύγετε τη δημιουργία αλάτων στο ντους σας με το SpeedClean

Εύκολο καθάρισμα σε διπλά γρήγορο χρόνο. Αποχαιρετήστε τα άλατα με αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα κατά των αλάτων. Τα εύκαμπτα ακροφύσια σιλικόνης στην κεφαλή του ντους σάς επιτρέπουν να σκουπίζετε τα άλατα με το χέρι σας, οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συσσωρεύονται και να μειώνεται η λειτουργία του ντους.

Τα ειδικά μονωμένα κανάλια καθοδήγησης νερού θερμαίνονται μακριά από τις επιφάνειες

Το εσωτερικό WaterGuide προστατεύει εσάς και τις επιφάνειές σας. Η εσωτερική μόνωση σημαίνει ότι η επιφάνεια του ντους δεν θα γίνει τόσο καυτή ώστε να μην μπορείτε να την ακουμπήσετε Αυτό προστατεύει επίσης το λαμπερό φινίρισμα που σημαίνει ότι η εμφάνιση του υπερ-ασφαλούς ντους σας θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο.

Όχι πια άλλα μπερδέματα με τον εύκαμπτο σωλήνα ντους TwistFree

Μην σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο το πρωί ξεμπερδεύοντας τον σωλήνα του ντους σας. Με τον εύκαμπτο σωλήνα ντους TwistFree αυτή η απογοητευτική εμπειρία θα μείνει στο παρελθόν. Ο εύκαμπτος σωλήνας διατηρεί πάντα το σχήμα του, κάνοντάς τον εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Dirt strainer 0700200M