ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Euphoria Cube System 230 Shower system with safety mixer for wall mounting

26087000 - Euphoria Cube System 230 Shower system with safety mixer for wall mounting

Περιγραφή προϊόντος

Σύστημα ντους GROHE Euphoria Cube XXL 230 – απολαύστε ένα ντους που μοιάζει με σπα και θυμίζει απαλή καλοκαιρινή βροχή

Με τον ευρύ ψεκασμό Βροχής και τον δυνατό Κανονικό ψεκασμό, το σύστημα ντους Euphoria Cube XXL θα διώξει όλη την ένταση και το άγχος της ημέρας σας. Εξοπλισμένος με την τεχνολογία GROHE TurboStat, ο θερμοστάτης παρέχει το νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία στη στιγμή την οποία και διατηρεί σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια του ντους. Με το ενσωματωμένο πλήκτρο GROHE SafeStop, η θερμοκρασία δεν θα ξεπερνάει τους 38°C προφυλάσσοντας εσάς και τα παιδιά σας από εγκαύματα. Η λειτουργία GROHE AquaDimmer Eco σάς επιτρέπει να εναλλάσσετε χωρίς κόπο τη ροή του νερού μεταξύ του ντους κεφαλής και του τηλεφώνου ντους. Η ενσωματωμένη τεχνολογία GROHE EcoJoy θα μειώσει και την κατανάλωση του νερού και τον λογαριασμό σας. Χάρη στο ανθεκτικό φινίρισμα χρωμίου GROHE StarLight, τα εξαρτήματα θα δείχνουν πάντα αστραφτερά σαν καινούργια, ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης. Χάρη στα ακροφύσια σιλικόνης SpeedClean, τυχόν υπολείμματα αλάτων που συσσωρεύονται πάνω στην κεφαλή του ντους μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα με το πέρασμα ενός πανιού.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού άμεσα και αξιόπιστα με το GROHE TurboStat

Όχι άλλες ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Με την τεχνολογία θερμοστάτη GROHE TurboStat, ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία και, στη συνέχεια, απολαύστε την τέλεια άνεση, γνωρίζοντας ότι το νερό σας δεν θα ζεσταθεί ξαφνικά ούτε θα κρυώσει, ανεξάρτητα από τη διακύμανση της παροχής.

Το GROHE DreamSpray προσφέρει πολυτέλεια στο ντους για κάθε μοτίβο ψεκασμού

Βελτιώστε το ντους σας με την τεχνολογία GROHE DreamSpray. Το DreamSpray διασφαλίζει ότι η ροή από κάθε ακροφύσιο έχει τέλεια ισορροπημένη ροή, ανεξάρτητα από το μοτίβο ψεκασμού που επιλέγετε, έτσι ώστε η εμπειρία σας από το ντους να είναι απολύτως άνετη και ευχάριστη.

Τα ειδικά μονωμένα κανάλια καθοδήγησης νερού θερμαίνονται μακριά από τις επιφάνειες

Το εσωτερικό WaterGuide προστατεύει εσάς και τις επιφάνειές σας. Η εσωτερική μόνωση σημαίνει ότι η επιφάνεια του ντους δεν θα γίνει τόσο καυτή ώστε να μην μπορείτε να την ακουμπήσετε Αυτό προστατεύει επίσης το λαμπερό φινίρισμα που σημαίνει ότι η εμφάνιση του υπερ-ασφαλούς ντους σας θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο.

Έλεγχος μπάνιου και ντους με ενσωματωμένη προστασία νερού

Το GROHE AquaDimmer Eco συνδυάζει έναν ενσωματωμένο εκτροπέα με μια επιπλέον οικολογική λειτουργία. Κάντε εναλλαγή ανάμεσα στην εκροή μπανιέρας και την κεφαλή ντους ή το σταθερό ντους κεφαλής και το τηλέφωνο ντους, επιλέγοντας τον ρυθμό ροής, και ύστερα με το πάτημα του πλήκτρου Eco μειώνετε τη ροή έως και 50% διατηρώντας ένα πολυτελές μοτίβο ψεκασμού.

GROHE SafeStop (Plus) – προστασία από ζεμάτισμα στους 38°C και (προαιρετικά) στους 43°C

Εξαιρετικό για σπίτια με παιδιά, αυτό το στοιχείο ασφαλείας έχει ρυθμιστεί στους 38°C, εμποδίζοντας έτσι την υπερβολική άνοδο της θερμοκρασίας του νερού. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε υψηλότερες θερμοκρασίες πιέζοντας το πλήκτρο. Προαιρετικά για πρόσθετη ασφάλεια: ο εύχρηστος περιοριστής GROHE SafeStop Plus εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 43°C.

Όχι πια άλλα μπερδέματα με τον εύκαμπτο σωλήνα ντους TwistFree

Μην σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο το πρωί ξεμπερδεύοντας τον σωλήνα του ντους σας. Με τον εύκαμπτο σωλήνα ντους TwistFree αυτή η απογοητευτική εμπειρία θα μείνει στο παρελθόν. Ο εύκαμπτος σωλήνας διατηρεί πάντα το σχήμα του, κάνοντάς τον εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση.

Απολαύστε μια απαλή εμπειρία ντους με τον ψεκασμό Rain

Χαλαρώστε κάτω από το λεπτό μοτίβο του ψεκασμού Rain. Αφήστε τη μαλακή αίσθηση της καλοκαιρινής βροχής στο δέρμα σας να διώξει το στρες και την ένταση και να σας αναζωογονήσει με κάθε τρόπο. Ο ψεκασμός Rain της GROHE φέρνει τη φυσική απόλαυση του νερού σε κάθε μπάνιο.

Powerful spray pattern for a revitalizing shower: the GROHE Normal spray

Our Normal spray is a powerful spray pattern that is perfect for a revitalizing and refreshing shower. Enjoy the trusted GROHE quality every day.

Αποφύγετε τη δημιουργία αλάτων στο ντους σας με το SpeedClean

Εύκολο καθάρισμα σε διπλά γρήγορο χρόνο. Αποχαιρετήστε τα άλατα με αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα κατά των αλάτων. Τα εύκαμπτα ακροφύσια σιλικόνης στην κεφαλή του ντους σάς επιτρέπουν να σκουπίζετε τα άλατα με το χέρι σας, οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συσσωρεύονται και να μειώνεται η λειτουργία του ντους.

Ενδείξεις στην μπαταρία για ξεκάθαρο και απλό έλεγχο

Εύκολη ρύθμιση της σωστής θερμοκρασίας και του σωστού όγκου του νερού. Το σύστημα EasyLogic της GROHE κάνει τις ενδείξεις πάντα προφανείς – ακόμη και για τα νεότερα μέλη της οικογένειας. Εύχρηστο και ιδανικό για πολυάσχολες οικογένειες.

Τοποθετήστε στηρίγματα ένωσης S για μια πιο κομψή και ασφαλή τοποθέτηση

Το σύστημα στερέωσης ένωσης S είναι ασφαλές, ανθεκτικό και διακριτικό. Το στήριγμα ένωσης S τοποθετείται στον τοίχο. Στη συνέχεια καλύπτεται με μια ειδικά σχεδιασμένη πλάκα – που εγγυάται τη θερμομόνωση και επομένως την ασφάλεια – πριν τοποθετηθεί ο θερμοστάτης πάνω από αυτήν. Επίσης, οι λείες πλάκες καθαρίζονται εύκολα και η εμφάνισή τους διατηρείται τέλεια.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Temperature control handle 47958000
1.1 Cover cap 4795900M
2 Fitting ring 47743000
3 Thermostatic compact cartridge 1/2" 47439000
4 Buffer 47398000
5 Shut-off handle 47960000
5.1 Cover cap 4795900M
6 Stop ring 47965000
7 Aquadimmer 12433000
8 Water flow 47751000
9 Non-return valve 47189000
9.1 Dirt strainer 0726400M
9.2 Non-return valve 08565000
9.3 O-ring ø17 x ø2 0305500M
10 S-union 47824000
11 Non-return valve 08565000
12 Glider 48180000
13 Dirt strainer 0700200M
14 Inlet valve assembly 45933000
15 Compensation disc 27933000*
16 Socket Spanner 19332000*
17 Thermo-element 1/2" for changed waterways 47175000*
18 Special spanner 19377000*