ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Selection Cube Στήριγμα

40865000 - Selection Cube Στήριγμα
40865000 - Selection Cube Στήριγμα
40865000 - Selection Cube Στήριγμα
40865000 - Selection Cube Στήριγμα
  • chrome
Νο. Προϊόντος 40865000
EAN 4005176378140

Περιγραφή προϊόντος

Μια λειτουργική τελευταία πινελιά πολλαπλών χρήσεων για κάθε μπάνιο - Η Συλλογή GROHE Selection Cube Holder!

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να δημιουργήσετε κομψό ντιζάιν για το μπάνιο σας. Απλά επιλέξτε ανάμεσα στα εξαρτήματα της πανέμορφης Συλλογής GROHE Selection Cube, όπως μια βάση χρωμίου – μια ελκυστική επιλογή επιτοίχιας τοποθέτησης για χρήση στα πλαίσια της Συλλογής GROHE Selection Cube, το Ποτήρι (40783000), το Ντισπένσερ Σαπουνιού (40805000) ή τη Σαπουνοθήκη (40806000). Με μινιμαλιστικό ντιζάιν, κρυφή στερέωση και κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά, εξασφαλίζει ένα υπέροχο φινίρισμα σε κάθε φίνο και σύγχρονο μπάνιο. Διαθέτει επίσης τεχνολογία της GROHE. Το χρώμιο GROHE StarLight είναι ένα φινίρισμα ανθεκτικό στον χρόνο και στις γρατσουνιές που θα λάμπει για χρόνια. Και με το νέο σύστημα εγκατάστασης Quickfix της GROHE και τις ξεκάθαρες οδηγίες βήμα προς βήμα, είναι εύκολο να προσθέσετε ένα εξάρτημα υψηλού σχεδιασμού που έχει όμορφη εμφάνιση και κάνει τη ζωή στο μπάνιο ακόμα πιο ευχάριστη. Εξαρτήματα Selection Cube της GROHE – τεχνολογία ακριβείας, υλικά υψίστης ποιότητας και ντιζάιν που διαρκεί! Μην ξεχνάτε το ποτήρι, το ντισπένσερ σαπουνιού, τη σαπουνοθήκη, το σετ πιγκάλ τουαλέτας και διάφορες βέργες και ράγες για πετσέτες.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Το χρωμιωμένο φινίρισμα GROHE StarLight γυαλίζει και διαρκεί μια ζωή

Χρησιμοποιώντας το πιο αγνό και με την καλύτερη επίστρωση χρώμιο δημιουργήσαμε ένα λαμπερό φινίρισμα χρωμίου που είναι εύκολο να καθαριστεί, πολύ σκληρό και ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Με το GROHE StarLight ένα γρήγορο σκούπισμα αφήνει την επιφάνεια να φαίνεται γυαλιστερή και καινούρια.

GROHE QuickFix: Εύκολη, γρήγορη και χωρίς προβλήματα εγκατάσταση με καλυμμένες βίδες

Με το σύστημα GROHE QuickFix με καλυμμένες βίδες – το οποίο μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης έως και 40% – και τις ξεκάθαρες οδηγίες μας βήμα προς βήμα, ποτέ δεν ήταν πιο γρήγορη και πιο εύκολη η τοποθέτηση ενός νέου εξαρτήματος.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Accessories

Selection Cube

Selection Cube

CLEAR OUTLINES, FLAWLESS SCULPTURE

Προβολή συλλογής