ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Eurocube Joy Μίκτης με ένα μοχλό χειρισμού 1/2″ M-Size

23658000 - Eurocube Joy Μίκτης με ένα μοχλό χειρισμού 1/2″ M-Size

Περιγραφή προϊόντος

Μοντέρνο ντιζάιν από την GROHE σε οικονομική τιμή!

Με τις καθαρές γραμμές της, εμπνευσμένες από το σχήμα του κλασικού κύβου, η στιλάτη πολύ ψηλή μπαταρία νιπτήρα μονού μοχλού Eurocube Joy της GROHE είναι ιδανική για όσους λατρεύουν το σύγχρονο ντιζάιν μπάνιου ή τουαλέτας. Επίσης, διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία GROHE. Η πολλαπλή επιχρωμίση με το εξαιρετικό GROHE StarLight εξασφαλίζει πως το φινίρισμα θα ακτινοβολεί για πολλά χρόνια. Το ολοκαίνουργιο σύστημα μοχλού FeatherControl χρησιμοποιεί κεραμικούς δίσκους τελευταίας τεχνολογίας για εύκολη κίνηση του μοχλού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε με ακρίβεια τη ροή και τη θερμοκρασία του νερού μόνο με τις άκρες των δακτύλων σας! Η πολυστρωματική επικάλυψη χρωμίου StarLight με αντοχή στις γρατσουνιές καθαρίζεται εύκολα και έχει λάμψη που διαρκεί για χρόνια. Και η εγκατάσταση είναι εύκολη με το καινοτόμο σύστημα GROHE QuickFix Plus, το οποίο μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης έως και κατά 50%. Αυτή η εντυπωσιακή μπαταρία μίκτη συμπληρώνει τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Eurocube Joy, όπως η αναμικτική μπαταρία μπιντέ.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Για νιπτήρες που δεν χρειάζονται αυτόματη βαλβίδα ή αλυσίδα

Ιδανική για νιπτήρες μπάνιου που δεν χρειάζονται βαλβίδα. Οι καθαρές γραμμές και οι λεπτές επιφάνειες σε αυτή την κομψή μπαταρία είναι ιδανικές για την ανάδειξη της εμφάνισης του μπάνιου σας, αν δεν χρειάζεστε ενσωματωμένη βαλβίδα, διατηρώντας το σχέδιο του μπάνιου σας μίνιμαλ και κομψό.

Βελτιώστε την ευκολία χρήσης στο μπάνιο σας με το ρουξούνι μεσαίου ύψους

Ρουξούνι μπάνιου στο σωστό ύψος. Το ρουξούνι μεσαίου ύψους της GROHE έχει αρκετή απόσταση από τα παιδιά έτσι ώστε να βουρτσίζουν τα δόντια τους και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε περισσότερο τον νιπτήρα του μπάνιου.

Μειώστε την κατανάλωση και τους λογαριασμούς νερού με το GROHE EcoJoy

Το GROHE EcoJoy μειώνει την ποσότητα νερού που καταναλώνει η μπαταρία έως και 50%. Το πραγματικά έξυπνο σημείο είναι ότι χάρη στην εσωτερική τεχνολογία της μπαταρίας η ροή του νερού είναι άφθονη κάθε φορά που ανοίγετε τη μπαταρία. Εξοικονομήστε νερό και χρήματα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Η πιο απαλή κίνηση μοχλού για ακρίβεια και άνεση χωρίς κόπο

Χρησιμοποιώντας κεραμικούς δίσκους αιχμής, η GROHE δημιούργησε το FeatherControl, ένα φυσίγγιο χειροκίνητου μοχλού με εξαιρετικά μεγάλη γωνία λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα πιο ακριβή και πολυτελή έλεγχο της ροής και της θερμοκρασίας με ένα μόνο άγγιγμα!

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

Η τοποθέτηση μιας μπαταρίας δεν ήταν ποτέ πιο γρήγορη και εύκολη – αυτό είναι το GROHE QuickFix Plus

Το σύστημα GROHE QuickFix Plus περιλαμβάνει ένα καινοτόμο παξιμάδι με ιδιαίτερη επεξεργασία που διευκολύνει και επιταχύνει την τοποθέτηση – μειώνει τον τυπικό χρόνο εγκατάστασης έως και 50%.

SpeedClean: easy cleaning thanks to silicone nozzle

Indeed, the name says it all: with the SpeedClean technology, you'll have limescale removed from the spout in the blink of an eye thanks to a nozzle made of silicone. A quick wipe with your fingers is all it takes to remove any limescale deposits, saving you a lot of time and effort!

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Δεδομένα CAD

Δεδομένα 3D DXF

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Λαβή 46945000
2 Μηχανισμός 46907000
3 σετ στήριξης 46645000
4 Φίλτρο 48159000
5 κλειδί συναρμολόγησης 19017000*