ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Eurostyle Cosmopolitan Single-lever sink mixer 1/2″

33975002 - Eurostyle Cosmopolitan Single-lever sink mixer 1/2″

Περιγραφή προϊόντος

Μπαταρία κουζίνας Eurosmart Cosmopolitan: καθαρό ντιζάιν και βολική λειτουργικότητα

Αυτή η μπαταρία κουζίνας της σειράς Eurostyle Cosmopolitan θα σας εντυπωσιάσει με τη λειτουργική της τελειότητα. Το υψηλό ρουξούνι της είναι ιδανικό για να γεμίζετε μεγάλες κατσαρόλες. Το εύρος περιστροφής που μπορεί να προσαρμόζεται στις 0°, 150° ή 360° προσφέρει όλη την ευελιξία που χρειάζεστε όταν δουλεύετε στην κουζίνα. Με μοχλό που κινείται εξαιρετικά στρωτά χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία GROHE SilkMove, ο όγκος και η θερμοκρασία του νερού μπορούν να ελέγχονται χωρίς κόπο. Φινιρισμένη με την ανθεκτική επικάλυψη χρωμίου GROHE StarLight, αυτή η μπαταρία νεροχύτη θα κάνει εντύπωση μέσα στο μπάνιο σας, δείχνοντας αψεγάδιαστα γυαλιστερή ακόμη και μετά από χρόνια χρήσης. Για να τελειοποιήσουμε αυτό το πακέτο, το σύστημα εύκολης εγκατάστασης εξασφαλίζει την εγκατάσταση της μπαταρίας σας χωρίς ταλαιπωρία.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Κάντε την κουζίνα σας σούπερ λειτουργική με μια μπαταρία υψηλού ρουξουνιού

Για κουζίνες με πολλή δουλειά, αυτή η μπαταρία πλήρους ύψους μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε εργασία. Όχι άλλη προσπάθεια να χωρέσετε τεράστιες κατσαρόλες κάτω από τη μπαταρία, τώρα μπορείτε να τρίβετε, να ξεπλένετε και να γεμίζετε εύκολα.

Δώστε κλίση στην μπαταρία σας με ένα μόνο ελαφρύ άγγιγμα

Ιδανική για πολλαπλές εργασίες και διπλούς νεροχύτες, αυτή η μπαταρία με το απαλό της γύρισμα σάς επιτρέπει να κάνετε όλες τις δουλειές σας με το ελαφρύτερο άγγιγμα του χεριού σας. Σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, όταν κάνετε πολλαπλές εργασίες με τη μπαταρία σας ή εάν έχετε διπλό νεροχύτη στην κουζίνα σας.

Μπαταρία με ρυθμιζόμενο εύρος περιστροφής για μέγιστο έλεγχο

Με εύκολη περιστροφή ανάμεσα σε δύο νεροχύτες ή σε όλη την έκταση ενός μεγάλου νιπτήρα, αυτή η μπαταρία σάς επιτρέπει επίσης να περιορίσετε τον βαθμό περιστροφής που μπορούν να κάνουν οι μπαταρίες σας. Μπορείτε να επιλέξετε να την κλειδώσετε σε περιστροφή 0˚, να την περιορίσετε σε λιγότερο από ημικύκλιο 150˚, ή να απολαύσετε την πλήρη ευελιξία των 360˚.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

Ο εύκολος έλεγχος οφείλεται στην ανώτερη τεχνολογία φυσιγγίων

Το φυσίγγι GROHE SilkMove στις μπαταρίες σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Μπορείτε να μεταβάλετε τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού με μόλις ένα άγγιγμα στη λαβή, ενώ η υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής της GROHE σημαίνει πως θα δουλεύει το ίδιο εξαιρετικά για πολλά χρόνια.

Εύκολη εγκατάσταση με ελάχιστα εξαρτήματα και ξεκάθαρες οδηγίες

Τοποθετήστε τις μπαταρίες σας χωρίς δυσκολία χρησιμοποιώντας το σύστημα εύκολης εγκατάστασης. Οι μπαταρίες συνδέονται με την παροχή μέσω εύκαμπτων σωλήνων – πολύ πιο εύκολοι στον χειρισμό – και οι λεπτομερείς οδηγίες μας σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος. Ακόμη κι ένας επαγγελματίας τεχνίτης θα σας ευχαριστεί που επιλέξατε την Εύκολη εγκατάσταση.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Lever 46750000
2 Cartridge 46374000
3 Screw coupling 46460000
4 Outlet 13266000
4.1 Sealing washer Ø13,5 x Ø2,75 0128500M
4.2 Safety ring 0485300M
4.3 Mousseur 06574000
4.3 Mousseur 13935000
5 Shank fastening assembly 46249000
6 Mounting wrench 19017000*

Main sink

Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Eurostyle Cosmopolitan

Eurostyle Cosmopolitan

Το μοντέρνο ύφος που συμπληρώνει την κουζίνα σας.

Προβολή συλλογής