ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Eurostyle Single-lever basin mixer 1/2″ L-Size

23718LS3 - Eurostyle Single-lever basin mixer 1/2″ L-Size

Περιγραφή προϊόντος

Το να δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας μόλις έγινε εύκολο

Βάλτε λίγη μοντέρνα κομψότητα στο σχέδιο του μπάνιου σας – και σε τιμή που είναι εκπληκτικά προσιτή. Με το φινίρισμα Λευκό της Σελήνης και το επιπλέον ύψος για αυξημένη άνεση και ευελιξία, η μπαταρία μπάνιου μονού μοχλού Eurostyle Solid της GROHE αποτελεί ένα όμορφο σημείο ενδιαφέροντος για μοντέρνα μπάνια. Είναι εύκολη στη χρήση με στιβαρή μεταλλική λαβή και εξαιρετικά στρωτή λειτουργία, χάρη στη γερμανική τεχνολογία και την τεχνολογία SilkMove στο εσωτερικό. Η ωραία αυτόματη βαλβίδα και το σύστημα εύκολης εγκατάστασης κάνουν αυτή την μπαταρία μονομπλόκ ακόμα πιο βολική, ενώ ο κομψός σχεδιασμός θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σημείο ενδιαφέροντος σε οποιοδήποτε μοντέρνο μπάνιο. Οι οικολογικές επιλογές καλύπτονται επίσης με τη λειτουργία εξοικονόμησης νερού GROHE EcoJoy και το αυξημένο ύψος παρέχει μεγαλύτερη άνεση όταν λούζετε τα μαλλιά σας ή γεμίζετε δοχεία. Ως τμήμα της σειράς μπαταριών μπάνιου Eurostyle αυτή η μπαταρία νιπτήρα συνδυάζεται με άλλα προϊόντα της ίδιας σειράς για μια ολοκληρωμένη λύση στο μπάνιο. Είτε σχεδιάζετε ένα οικογενειακό μπάνιο είτε ένα κομψό μπάνιο για τους καλεσμένους σας, αυτή η μπαταρία GROHE σας προσφέρει την τέλεια λύση.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Η αυτόματη λειτουργία σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε τη βαλβίδα με απλό τρόπο

Η κομψή λύση για το σιφόνι. Ένας διακριτικός μοχλός στο πίσω μέρος της μπαταρίας σάς επιτρέπει να κλείνετε τη βαλβίδα για να γεμίσετε τον νιπτήρα και να την ανοίξετε αυτόματα για να στραγγίσετε χωρίς να βάζετε τα χέρια σας στο χρησιμοποιημένο νερό. Απλότητα και άνεση σε ένα μόνο χαρακτηριστικό.

Για απαράμιλλη ευκολία στο μπάνιο τοποθετήστε το ψηλό ρουξούνι

Το υψηλό ρουξούνι σάς δίνει το χώρο που χρειάζεστε. Μπορείτε να λούσετε τα μαλλιά σας στον νιπτήρα του μπάνιου ή να γεμίσετε εύκολα μεγάλες κατσαρόλες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα συμβατό ύψος νιπτήρα, για να τοποθετήσετε το υψηλό ρουξούνι.

Μια μπαταρία που είναι εύκαμπτη στρέφεται αβίαστα κατά 360˚

Ορισμένες διατάξεις κουζίνας και μπάνιου απαιτούν μπαταρία που να μπορεί να κάνει πλήρη περιστροφή 360˚. Εάν ο νεροχύτης και ο αποχετευτικός αγωγός σας βρίσκονται σε κεντρική νησίδα στην κουζίνα ή αν θέλετε να εξυπηρετήσετε διπλό νεροχύτη ή νιπτήρα, αυτή η μπαταρία προσφέρει την απόλυτα ευέλικτη λειτουργικότητα με εξαιρετικά ομαλή κίνηση περιστροφής.

Μειώστε την κατανάλωση και τους λογαριασμούς νερού με το GROHE EcoJoy

Το GROHE EcoJoy μειώνει την ποσότητα νερού που καταναλώνει η μπαταρία έως και 50%. Το πραγματικά έξυπνο σημείο είναι ότι χάρη στην εσωτερική τεχνολογία της μπαταρίας η ροή του νερού είναι άφθονη κάθε φορά που ανοίγετε τη μπαταρία. Εξοικονομήστε νερό και χρήματα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Ο εύκολος έλεγχος οφείλεται στην ανώτερη τεχνολογία φυσιγγίων

Το φυσίγγι GROHE SilkMove στις μπαταρίες σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Μπορείτε να μεταβάλετε τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού με μόλις ένα άγγιγμα στη λαβή, ενώ η υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής της GROHE σημαίνει πως θα δουλεύει το ίδιο εξαιρετικά για πολλά χρόνια.

Εγκαταστήστε τη νέα σας μπαταρία με ευκολία

Με το απλό σύστημα GROHE QuickFix – το οποίο μειώνει το χρόνο εγκατάστασης έως και 40% – και τις σαφείς οδηγίες βήμα προς βήμα, η τοποθέτηση μιας νέας μπαταρίας δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορη και εύκολη.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο
Διαστασιολόγιο

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 lever 46953LS0
2 Fitting ring 07419000
3 Cartridge 46580000
4 Mousseur 13961000
5 Pop-up rod 46739000
6 Shank fastening assembly 46671000
7 Waste set 1 1/4" 28910000
7.1 Plug for waste set 1 1/4" 07182000
7.2 Eccentric rod 07052000
8 Ball rod 07341000*
9 Mounting wrench 19017000*