Καθαρότητα. Λεπτότητα. Ανάλαφρο άγγιγμα. 

Ομορφιά στην πιο αγνή της μορφή

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν τη σειρά Essence Ceramic. Με όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα μέρος χαλάρωσης και περισυλογής - από νιπτήρες και λεκάνες μέχρι μπανιέρες ελεύθερης στήριξης - αυτή η σειρά ειδών υγιεινής είναι τέλεια για όσους θέλουν ένα σπα στο σπίτι τους. Το λεπτό προφίλ και η φυσική γραμμή της συλλογής Essence Ceramic είναι ιδανικά για τη δημιουργία ενός χαλαρωτικού συνδυασμού που αφήνει χώρο στο μπάνιο. Με το αφαιρετικό της στυλ που αφήνει μόνο τα απαραίτητα, η Essence Ceramic σας δίνει ένα ελκυστικό, απλό σχεδιασμό και καινοτόμες λειτουργίες που θα απολαμβάνετε καθημερινά.

Φυλλάδιο GROHE Essence

Απολαύστε ένα ολοκληρωμένο μπάνιο με την Essence

Η νέα συλλογή Essence Ceramic έχει ότι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα καθαρό, κομψό μοντέρνο μπάνιο. Η συλλογή περιλαμβάνει τριών διαστάσεων νιπτήρες επίπλων καθώς και την επιλογή επίτοιχης τοποθέτησης. Επίσης λεκάνες και μπιντέ σε επιδαπέδιες και επίτοιχες επιλογές. Όλα διαθέτουν τις ίδιες λεπτές, οργανικές γραμμές με τις μπανιέρες Essence. Με κάθε προϊόν να ταιριάζει απόλυτα με τις μπαταρίες και τα αξεσουάρ GROHE Atrio, Plus, Essence και Lineare, η δημιουργία ενός αρμονικού μπάνιου είναι απλή.

Κομψός, λεπτός σχεδιασμός

Η συλλογή GROHE Essence Ceramic διαθέτει έξυπνες και κομψές λειτουργίες που χαρακτηρίζονται από το ήθος του σχεδιασμού της συλλογής μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το λεπτό προφίλ 17 mm των νιπτήρων δίνει μια απαλή εμφάνιση που δημιουργεί ένα τέλειο μέρος για χαλάρωση, ενώ η υπερχείλιση του νιπτήρα έχει έξυπνα τοποθετηθεί στην απέναντι πλευρά της βρύσης, δημιουργώντας μια αρμονική εμφάνιση.

Ευκολία και χρησιμότητα ως πρότυπα

Για να φτάσει τα επίπεδα της καθαρής, μοντέρνας εμφάνισής του, κάθε προϊόν της Συλλογής GROHE Essence έχει σχεδιαστεί με χρήσιμες λειτουργίες για να κάνει ευκολότερη τη ζωή σας. Η υγιεινή και η εύκολη συντήρηση αποτελούν εγγύηση, χάρη στην τεχνολογία Rimless της λεκάνης, η οποία δεν αφήνει κανένα περιθώριο στα μικρόβια.

Συλλογή ειδών υγιεινής Essence

Μπανιέρες Essence - Κάντε το μπάνιο σας όμορφο

Βάλτε την χαλάρωση και το στυλ στην καρδία του μπάνιου σας με την μπανιέρα Essence Ceramic. Με ανάλαφρες, καθαρές γραμμές, κάθε μπανιέρα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει αρμονικά με το υπόλοιπο της συλλογής. Από κανονικές μπανιέρες μέχρι ελεύθερης τοποθέτησης μπανιέρες ως κεντρικό κομμάτι του μπάνιου σας, οι οποίες θα σας κάνουν να νομίζετε ότι έχετε ένα σπα στο σπίτι σας, το τέλειο μπάνιο σας είναι εδώ.

ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ανακαλύψτε τη Sensia Arena

GROHE Τεχνολογίες

PUREGUARD

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑΣΠΡΟ - ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RIMLESS

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ

ΚΑΘΙΣΜΑ SOFT CLOSE

ΑΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ

ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

ΕΥΚΟΛΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ

Η συνέπεια της σχεδιαστικής γλώσσας και της εργονομικής χρήσης είναι απαραίτητες για να κάνουν το μπάνιο σας ένα μέρος πραγματικής χαλάρωσης. Με τους τέλειους συνδυασμούς μας, δημιουργήσαμε τρεις εναρμονισμένες συλλογές για ολοκληρωμένη λύση στο μπάνιο σας.