Η αλληλεπίδραση των χρωμάτων με το περιβάλλον τους είναι πραγματικά συναρπαστική

Αυτές οι νέες επιλογές είναι μια απίστευτα πλούσια εργαλειοθήκη για το δημιουργικό μυαλό

Michael Seum - Αντιπρόεδρος σχεδιαστικού τμήματος

Στο GROHE, ο Michael Seum είναι υπεύθυνος για σχέδια με γνώμονα την διορατικότητα που συλλαμβάνει το πνεύμα και τη φαντασία των σχεδιαστών σε όλο τον κόσμο. Με τα χρώματα
GROHE SPA , ο ίδιος και η ομάδα του δημιούργησαν μια ισχυρή παλέτα χρωμάτων μακροχρόνιας, υψηλής ποιότητας που εναρμονίζονται με κάθε έργο.

Ποιο ρόλο παίζουν τα χρώματα στην εργασία σας?

Michael Seum: Το χρώμα είναι εξαιρετικά σημαντικό. Κατόπιν τούτου, εάν ρωτήσετε δέκα άτομα για τη γνώμη τους σχετικά με τα χρώματα, θα λάβετε 15 διαφορετικές απαντήσεις. Όλοι αντιδρούμε στο χρώμα διαφορετικά. Στην κουζίνα και το μπάνιο - όταν κάποιος κάνει μια επένδυση στο χρώμα, δεν είναι σαν το χρώμα του τοίχου, όπου αυτό μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Έτσι, η προσέγγισή μας στο χρώμα, το φινίρισμα και τα υλικά είναι να εξασφαλίσουμε τη βαρύτητα στο σπίτι για πολλά χρόνια - αυτή είναι η έννοια της μονιμότητας του σχεδιασμού. Τα χρώματα GROHE SPA έχουν επιμεληθεί προσεκτικά για να εξασφαλίσουν στους πελάτες μας μια πλούσια εργαλειοθήκη και κυρίως την ελευθερία να δημιουργήσουν το επιθυμητό όραμά τους.

Από πού αντλείτε την έμπνευσή σας όταν δημιουργείτε ένα φινίρισμα?

Michael Seum: Η ομάδα και εγώ συμμετάσχουμε σε μεγάλες εκθέσεις σχεδίου παγκοσμίως, όπως την ICFF στη Νέα Υόρκη, την Maison & Objet στο Παρίσι, τς εβδομάδες σχεδιασμού στο Τόκυο και το Λονδίνου και την Salone del Mobile στο Μιλάνο. Γι 'αυτό παίρνουμε σίγουρα την έμπνευσή μας από την αιχμή του σχεδιαστικού κόσμου.

Όταν βρισκόμαστε σε αυτές τις εκθέσεις σχεδιασμού, δεν εξετάζουμε συγκεκριμένα τη βιομηχανία μας. Εξετάζουμε τις κινήσεις στο εσωτερικό του τομέα, όπως η βιομηχανία επίπλων. Και τότε ανταποκρινόμαστε σε αυτό με αυτή την επιλογή χρωμάτων και φινιρισμάτων. Με την ποικιλία χρωμάτων, θέλουμε οι καταναλωτές να δουν ότι έχουν απεριόριστη ευελιξία στο σχεδιασμό με τη συλλογή μας. Υπάρχουν πολλά στη βιομηχανία όπου παίρνουν απλά μια τάση, αλλά ο πρόσκαιρος ενθουσιασμός και η μόδα εξαφανίζονται. Ακόμη και η ποιότητα είναι κακή. Στον GROHE, έχουμε μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση. Όταν αγοράζετε ένα προϊόν GROHE, πρόκειται για την ποιότητα, την τεχνολογία, την βιωσιμότητα και τον σχεδιασμό. Γνωρίζετε ότι αυτό το χρώμα και φινίρισμα είναι στην αιχμή των εσωτερικών τάσεων και ταυτόχρονα θα διαρκέσει, χάρη στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Τι διαφοροποιεί τα χρώματα GROHE SPA από το χρώμα, όπως το αντιλαμβανόμαστε συνήθως;

Michael Seum: Θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει χρώματα που δεν ανήκουν σε μακροχρόνιες τάσεις. Ίσως να διαρκούσαν ένα ή δύο χρόνια. Αλλά το πρόβλημα που υπάρχει όταν δουλεύεις με εσωτερικούς χώρους μπάνιου, είναι τα εξαρτήματα που μόλις εγκατασταθούν παραμένουν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να είμαστε πραγματικά επιλεκτικοί γύρω από την καταλληλότητα του χρώματος και την χρήση του. Και νομίζω ότι υπάρχουν και άλλοι τομείς, όπου αν θέλετε να δώσετε χρώμα στο μπάνιο, μπορείτε να το κάνετε - με φωτισμό επίσης. Γι 'αυτό έχουμε επιλέξει μια προσέγγιση όπου το χρώμα είναι μια τάση που διαρκεί. Και τώρα βλέπουμε τα θερμά φινιρίσματα χρόνο με το χρόνο, στο Μιλάνο και το Λονδίνο. Είναι πλέον μια αποδεκτή στρατηγική χρώματος και φινιρίσματος. Αλλά δεν είναι ότι δεν θα έχουμε πιο μοναδικά φινιρίσματα που θα προκύψουν κατά τη διαδικασία της ανάπτυξης χρωμάτων της επόμενης γενιάς .