Η υψηλή τεχνολογία μας PVD φέρνει τα νέα μας χρώματα στη ζωή

Όταν πρόκειται για μια καλή στρατηγική σχεδιασμού, η επιλογή των χρωμάτων παίζει ζωτικό ρόλο. Αλλά όχι μόνο το χρώμα, η ποιότητα του φινιρίσματος είναι εξίσου σημαντική. Ειδικά στον κόσμο των λύσεων μπάνιου και κουζίνας και όπου οι επιφάνειες πρέπει να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα τέλεια, εξαιρετικής ανθεκτικότητας φινιρίσματα διακρίνουν τα καλά προϊόντα από τα μεγάλα. Η φιλοδοξία του GROHE να παράγει πάντα μόνο τα καλύτερα μας οδήγησε να επιλέξουμε μια ειδική τεχνολογία που εξασφαλίζει όχι μόνο τα καλύτερα, πιο λαμπρά χρώματα αλλά μια ανθεκτική επίστρωση υψηλής ποιότητας. Στόχος μας: να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας μακροχρόνια απόλαυση νερού. Δίπλα στην αντοχή του υλικού, ήταν και η εμφάνιση του ίδιου του χρώματος: θέλαμε να κάνουμε το σκληρό ματ γραφίτη όσο το δυνατόν πιο σκούρο γκρι και να δώσουμε στα χρυσά φινιρίσματα τη λάμψη που τους αξίζουν. Αυτό ήταν το καθήκον της τεχνολογικής μας ομάδας . Σε στενή συνεργασία με την ομάδα σχεδιασμού του GROHE, πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα με την σπουδαία νέα τεχνολογία: PVD.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΛΑΣΜΑ

"PVD σημαίνει φυσική απόθεση ατμών. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία, που έχει τις ρίζες της στο διαστημικό πρόγραμμα, έχει δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο στην ποιότητα της επιφάνειας χρησιμοποιώντας την εναπόθεση σωματιδίων πλάσματος. Στον GROHE, έχουμε τελειοποιήσει αυτή τη διαδικασία και την εφαρμόσαμε στα προϊόντα μας. Αυτή η τεχνική έχει επιτύχει το υψηλό σημείο της στη δημιουργία των χρωμάτων GROHE SPA.

ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ PVD EINAI ENA ΕΥΡΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ?

Όλα τα επικαλυμμένα με PVD χρώματα είναι εξαιρετικά ομοιόμορφα λόγω της απόλυτης ομοιότητας κάθε στρώματος. Σε αντίθεση με τα κανονικά επιχρωμιωμένα φινιρίσματα με την πολύ περιορισμένη γκάμα χρωμάτων, τα φινιρίσματα PVD σας προσφέρουν ευελιξία και επιλογή με το ευρύ φάσμα επιλογών χρώματος. Μπορείτε απλά να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας στρατηγική εσωτερικού σχεδιασμού . Με τα επικαλυμμένα με PVD προϊόντα μας, όχι μόνο δημιουργήσαμε εξαιρετικά αισθητικά χρώματα, αλλά και κάναμε αυτά τα χρώματα πιο ανθεκτικά από ποτέ. Η συγκόλληση της επίστρωσης έχει ζωτικό ρόλο στην εξασφάλιση ομορφιάς και μακράς διαρκείας φινιρίσματος. Η διαδικασία μας PVD επιτυγχάνει έξι φορές μεγαλύτερη συγκόλληση. Μία συνηθισμένη επιχρωμιωμένη επιφάνεια δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί. Όλες οι μπαταρίες μας είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στην τριβή και στα σκληρά χτυπήματα. Αυτό εγγυάται ότι οι καταναλωτές μας θα απολαύσουν τη χρήση αυτών των μπαταριών υψηλής ποιότητας για χρόνια και χρόνια.

Στον GROHE δεν είμαστε μόνο παθιασμένοι με τα μπάνια και τις κουζίνες, φροντίζουμε επίσης για το περιβάλλον. Προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί προς το περιβάλλον, δεν χρησιμοποιούμε επιβλαβείς χημικές ουσίες στην τεχνολογία PVD.

GROHE PVD απαράμιλλη σκληρή και ανθεκτική στις γρατσουνιές

Οι μπαταρίες GROHE έχουν φτιαχτεί να δείχνουν τόσο όμορφες, για δεκαετίες, όπως όταν ήταν την πρώτη φορά που τις ερωτευτήκατε. Η ειδική συνταγή στην επιτυχία έγκειται στην μακροχρόνια ποιότητα της επιφάνειάς μας. Ο GROHE χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα φινιρίσματος. Η διαδικασία φυσικής εναπόθεσης ατμού (PVD) εξασφαλίζει ότι η σύνθεση επιφάνειας είναι τρεις φορές πιο σκληρή, παρέχοντας λαμπερό χρυσό ή εκλεπτυσμένα φινιρίσματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Εκτός από το ότι είναι σκληρότερη, η επιφάνεια είναι επίσης 10 φορές πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές, έτσι ώστε να μπορεί να διαρκέσει για μια ζωή.

Σύνθεση επιφανειών GROHE StarLight®
Μακράς διάρκειας επιφάνειες που ποικίλλουν από το πολύτιμο ματ μέχρι το γυαλιστερό σαν διαμάντι.

Σκληρότητα επιφάνειας και αντοχή στις γρατζουνιές
3 φορές περισσότερη σκληρότητα επιφάνειας και 10 φορές μεγαλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές