ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Grandera Μίκτης ντουσιέρας με θερμοστάτη

19934000 - Grandera Μίκτης ντουσιέρας με θερμοστάτη

Περιγραφή προϊόντος

Θερμοστατική μπαταρία GROHE Grandera - όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε ντους

Αυτός ο θερμοστατικός μίκτης ντους από τη σειρά Grandera ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας στο ντους. Ας ξεκινήσουμε από την εμφάνισή του. Η μπαταρία είναι εφοδιασμένη με την επίστρωση GROHE StarLight. Είναι ιδιαιτέρως ανθεκτική στις γρατσουνιές, εύκολη στη συντήρηση και δεν θα χάσει ποτέ τη λάμψη από το χρώμιο. Το σχήμα επίσης κεντρίζει το ενδιαφέρον. Είναι στρογγυλή-τετράγωνη ή τετράγωνη-στρογγυλή; Ακόμα πιο σημαντικό, μπορείτε να δείτε ότι η μπαταρία θα δείχνει ωραία μέσα στο ντους σας και ότι η GROHE εγγυάται για την υψηλή ποιότητα. Οι μεταλλικές λαβές βρύσης ταιριάζουν άνετα στο χέρι και επιτρέπουν την ομαλή χρήση. Η ειδοποίηση EasyLogic της GROHE πάνω στην μπαταρία είναι βολική όταν θέλετε να ρυθμίσετε την μπαταρία ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία. Ειδικά για λόγους ασφαλείας έχουμε τη λειτουργία GROHE SafeStop. Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι το νερό δεν θα θερμανθεί κατά λάθος πάνω από τους 38° C. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού άμεσα και αξιόπιστα με το GROHE TurboStat

Όχι άλλες ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Με την τεχνολογία θερμοστάτη GROHE TurboStat, ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία και, στη συνέχεια, απολαύστε την τέλεια άνεση, γνωρίζοντας ότι το νερό σας δεν θα ζεσταθεί ξαφνικά ούτε θα κρυώσει, ανεξάρτητα από τη διακύμανση της παροχής.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

Οι λαβές GROHE MetalGrip είναι άνετες στη χρήση

Υπέροχα στο κράτημα και φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα προϊόντα μας GROHE MetalGrip είναι εύκολα στον χειρισμό – ακόμη και με σαπουνάδα – και διαρκούν για χρόνια.

GROHE SafeStop (Plus) – προστασία από ζεμάτισμα στους 38°C και (προαιρετικά) στους 43°C

Εξαιρετικό για σπίτια με παιδιά, αυτό το στοιχείο ασφαλείας έχει ρυθμιστεί στους 38°C, εμποδίζοντας έτσι την υπερβολική άνοδο της θερμοκρασίας του νερού. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε υψηλότερες θερμοκρασίες πιέζοντας το πλήκτρο. Προαιρετικά για πρόσθετη ασφάλεια: ο εύχρηστος περιοριστής GROHE SafeStop Plus εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 43°C.

Ενδείξεις στην μπαταρία για ξεκάθαρο και απλό έλεγχο

Εύκολη ρύθμιση της σωστής θερμοκρασίας και του σωστού όγκου του νερού. Το σύστημα EasyLogic της GROHE κάνει τις ενδείξεις πάντα προφανείς – ακόμη και για τα νεότερα μέλη της οικογένειας. Εύχρηστο και ιδανικό για πολυάσχολες οικογένειες.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
2 Temperature control handle 47934000
3 Stop 10093000
4 Escutcheon 47935000
5 Ceramic headpart, 1/2" 45346000
5.1 O-ring Ø18,2 x Ø1,7 0392400M
6 Extension-set 27.5 mm 47780000*
7 Socket Spanner 19332000*