ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Grohtherm 2000 Μίκτης μπάνιου με θερμοστάτη

34464001 - Grohtherm 2000 Μίκτης μπάνιου με θερμοστάτη
34464001 - Grohtherm 2000 Μίκτης μπάνιου με θερμοστάτη

Περιγραφή προϊόντος

Grohtherm 2000 της GROHE – πολυτελής καταρράκτης μπάνιου

Αυτή η ελκυστική μπαταρία μπάνιου γεμίζει την μπανιέρα σας σε μηδέν χρόνο στην επιθυμητή θερμοκρασία και με εξαιρετικά αθόρυβη ροή νερού, επιτρέποντάς σας να παραδοθείτε σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα που μοιάζει με σπα. Αυτός ο ισχυρός θερμοστάτης, συνδυαζόμενος με τον κομψό δίσκο EasyReach που προσφέρει ένα βολικό ράφι φύλαξης για το προϊόντα φροντίδας σώματος, είναι πάντα ασφαλής στο άγγιγμα, χάρη στην τεχνολογία GROHE CoolTouch η οποία εμποδίζει την επιφάνειά του να θερμανθεί. Με τον εργονομικό GROHE AquaDimmer μπορείτε να εναλλάσσεστε με ευκολία μεταξύ της εκροής μπανιέρας και του ντους. Το πλήκτρο GROHE SafeStop προφυλάσσει τους χρήστες – ιδιαίτερα τα παιδιά – από το να αυξήσουν πολύ τη θερμοκρασία του νερού ενώ κάνουν μπάνιο ή ντους. Χάρη στο φινίρισμα χρωμίου GROHE StarLight με αντοχή στις γρατσουνιές, αυτό το κόσμημα θα διατηρήσει την αστραφτερή του εμφάνιση για χρόνια μετά. Η ενσωματωμένη λειτουργία εξοικονόμησης νερού σάς επιτρέπει να μειώσετε την κατανάλωση από την εκροή ντους ως και 50%, ώστε να μπορείτε να παραδοθείτε ολοκληρωτικά στο ντους ή το μπάνιο σας ενώ εξοικονομείτε πολύτιμους φυσικούς πόρους.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού άμεσα και αξιόπιστα με το GROHE TurboStat

Όχι άλλες ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Με την τεχνολογία θερμοστάτη GROHE TurboStat, ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία και, στη συνέχεια, απολαύστε την τέλεια άνεση, γνωρίζοντας ότι το νερό σας δεν θα ζεσταθεί ξαφνικά ούτε θα κρυώσει, ανεξάρτητα από τη διακύμανση της παροχής.

Για μια εξαιρετικά ασφαλή επιφάνεια που είναι δροσερή στην αφή

Με την τεχνολογία CoolTouch της GROHE οι μπαταρίες σας δεν θα είναι ποτέ θερμότερες από τη ροή νερού. Ένας ενσωματωμένος δίαυλος μέσα στο σώμα του θερμοστάτη σημαίνει ότι το νερό δεν μεταφέρει θερμότητα στην επιφάνεια. Έτσι ο καθένας – ειδικά τα παιδιά – μπορεί να έχει την απόλυτη απόλαυση χωρίς τον κίνδυνο εγκαυμάτων.

GROHE SafeStop (Plus) – προστασία από ζεμάτισμα στους 38°C και (προαιρετικά) στους 43°C

Εξαιρετικό για σπίτια με παιδιά, αυτό το στοιχείο ασφαλείας έχει ρυθμιστεί στους 38°C, εμποδίζοντας έτσι την υπερβολική άνοδο της θερμοκρασίας του νερού. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε υψηλότερες θερμοκρασίες πιέζοντας το πλήκτρο. Προαιρετικά για πρόσθετη ασφάλεια: ο εύχρηστος περιοριστής GROHE SafeStop Plus εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 43°C.

Εξαιρετικά φαρδύ ρουξούνι που δημιουργεί σιωπηλό εφέ καταρράκτη

Ολοκληρώστε το σπα στο σπίτι σας με το GROHE XL Waterfall. Το εξαιρετικά ευρύ στόμιο της μπαταρίας επιτρέπει την αθόρυβη ροή νερού, δημιουργώντας ένα ξεκούραστο, πολυτελές αποτέλεσμα spa που θα είναι ο πρωταγωνιστής στο μπάνιο σας.

Ο ενσωματωμένος δίσκος EasyReach διατηρεί τα προϊόντα ντους εύκολα προσβάσιμα

Ο δίσκος ντους EasyReach σημαίνει ότι τα προϊόντα ντους σας είναι εκεί που τα χρειάζεστε. Δεν ψάχνετε πλέον στα τυφλά για το σαπούνι. Η επίπεδη επιφάνεια του δίσκου EasyReach είναι το ιδανικό μέρος, για να βάλετε τα αγαπημένα σας τζελ ντους, σαμπουάν και μαλακτικά, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να τα ψάχνετε. Σχεδιασμένος έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τις μπαταρίες GROHE και να εγγυάται εύκολο καθάρισμα.

Έλεγχος μπάνιου και ντους με ενσωματωμένη προστασία νερού

Το GROHE AquaDimmer Eco συνδυάζει έναν ενσωματωμένο εκτροπέα με μια επιπλέον οικολογική λειτουργία. Κάντε εναλλαγή ανάμεσα στην εκροή μπανιέρας και την κεφαλή ντους ή το σταθερό ντους κεφαλής και το τηλέφωνο ντους, επιλέγοντας τον ρυθμό ροής, και ύστερα με το πάτημα του πλήκτρου Eco μειώνετε τη ροή έως και 50% διατηρώντας ένα πολυτελές μοτίβο ψεκασμού.

Μειώστε την κατανάλωση και τους λογαριασμούς νερού με το GROHE EcoJoy

Το GROHE EcoJoy μειώνει την ποσότητα νερού που καταναλώνει η μπαταρία έως και 50%. Το πραγματικά έξυπνο σημείο είναι ότι χάρη στην εσωτερική τεχνολογία της μπαταρίας η ροή του νερού είναι άφθονη κάθε φορά που ανοίγετε τη μπαταρία. Εξοικονομήστε νερό και χρήματα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Η σχεδίαση GROHE Aqua Paddles είναι εύκολη στη χρήση, ακόμη και με σαπουνάδα στα χέρια

Ελέγχετε εύκολα τον όγκο και τη θερμοκρασία με το GROHE Aqua Paddles. Αυτή η εργονομική σχεδίαση από την GROHE προσφέρει αντιολισθητική λειτουργία χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ. Αποκτήστε τέλειο έλεγχο στο οικογενειακό σας μπάνιο.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

Ενδείξεις στην μπαταρία για ξεκάθαρο και απλό έλεγχο

Εύκολη ρύθμιση της σωστής θερμοκρασίας και του σωστού όγκου του νερού. Το σύστημα EasyLogic της GROHE κάνει τις ενδείξεις πάντα προφανείς – ακόμη και για τα νεότερα μέλη της οικογένειας. Εύχρηστο και ιδανικό για πολυάσχολες οικογένειες.

Τοποθετήστε στηρίγματα ένωσης S για μια πιο κομψή και ασφαλή τοποθέτηση

Το σύστημα στερέωσης ένωσης S είναι ασφαλές, ανθεκτικό και διακριτικό. Το στήριγμα ένωσης S τοποθετείται στον τοίχο. Στη συνέχεια καλύπτεται με μια ειδικά σχεδιασμένη πλάκα – που εγγυάται τη θερμομόνωση και επομένως την ασφάλεια – πριν τοποθετηθεί ο θερμοστάτης πάνω από αυτήν. Επίσης, οι λείες πλάκες καθαρίζονται εύκολα και η εμφάνισή τους διατηρείται τέλεια.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Shut-off handle 47923000
1.1 Καπάκι 4788300M
2 Τερματισμός 47925000
3 Διακόπτης ρύθμισης ροής νερού 12433000
4 Παροχή νερού 47751000
5 Temperature control handle 47917000
5.1 Καπάκι 4788300M
6 Δακτύλιος στερέωσης 47743000
7 Thermostatic compact cartridge 1/2" 47439000
8 Βαλβίδα αντεπιστροφής 47189000
8.1 Φίλτρο συγκράτησης ακαθαρσιών 0726400M
8.2 Βαλβίδα αντεπιστροφής 08565000
8.3 O-Ρινγκ Ø17 x Ø2 0305500M
9 Σύνδεσμοι σχήματος S 12693000
10 Παροχή νερού 47924000
11 GROHE EasyReach shower tray 18608001
12 Σετ προέκτασης 1/2", 30mm 46238000*
13 Κλειδί 19332000*
14 Thermo-element 1/2" for changed waterways 47175000*
15 Special spanner 19377000*

Σειρά προϊόντων

Shower

Μίκτης με θερμοστάτη
Μίκτης ντουσιέρας με θερμοστάτη
Μίκτης με θερμοστάτη ντουσιέρας
Μίκτης με θερμοστάτη ντουσιέραςμε σετ ντούς
Μίκτης με θερμοστάτη ντουσιέρας

Bath tub

Safety Mixer with integrated 2-way diverter
Μίκτης μπάνιου με θερμοστάτη
Μίκτης μπάνιου με θερμοστάτη
Μίκτης μπάνιου με θερμοστάτη
Grohtherm 2000

Grohtherm 2000

100% GROHE CoolTouch®, σαπουνοθήκη GROHE EasyReach™ και XL καταρράκτης

Προβολή συλλογής