ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Grohtherm Cube Μίκτης ντουσιέρας με θερμοστάτη

19959000 - Grohtherm Cube Μίκτης ντουσιέρας με θερμοστάτη
  • chrome
Νο. Προϊόντος 19959000
EAN 4005176940842

Περιγραφή προϊόντος

Εξαρτήματα επιτοίχιας τοποθέτησης Grohtherm Cube της GROHE: στιλάτο ντιζάιν για το ντους σας

Προσθέστε μια αίσθηση στο μπάνιο σας με αυτό το όμορφα φτιαγμένο σετ εξοπλισμού για τον εντοιχιζόμενο θερμοστάτη σας. Οι κυβικές λαβές του παρέχουν εξαιρετικό έλεγχο και εξαίσια εργονομία, επιτρέποντάς σας να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία και τον όγκο του νερού με ευκολία. Το ενσωματωμένο πλήκτρο GROHE SafeStop προσφέρει αξιόπιστη προστασία από εγκαύματα και το πλήκτρο GROHE EcoButton είναι μια βολική επιλογή για να μειώνετε την κατανάλωση νερού. Φινιρισμένα με την ανθεκτική στις γρατσουνιές επικάλυψη χρωμίου GROHE StarLight, αυτά τα εξαρτήματα είναι πολύ εύκολα στο καθάρισμα. Με το σύστημα GROHE QuickFix, η εγκατάσταση αυτών των στιλάτων εξαρτημάτων είναι απλή και χωρίς φασαρία. Λάβετε υπόψη ότι το σετ εξοπλισμού πρέπει να τοποθετείται σε συνδυασμό με τον εντοιχιζόμενο θερμοστάτη GROHE Rapido T (35500000). Κατασκευασμένος με την τεχνολογία GROHE TurboStat, προσφέρει αμέσως την επιλεγμένη θερμοκρασία νερού και τη διατηρεί σταθερή χωρίς διακυμάνσεις.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Μειώστε την κατανάλωση και τους λογαριασμούς νερού με το GROHE EcoJoy

Το GROHE EcoJoy μειώνει την ποσότητα νερού που καταναλώνει η μπαταρία έως και 50%. Το πραγματικά έξυπνο σημείο είναι ότι χάρη στην εσωτερική τεχνολογία της μπαταρίας η ροή του νερού είναι άφθονη κάθε φορά που ανοίγετε τη μπαταρία. Εξοικονομήστε νερό και χρήματα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

GROHE QuickFix – απλή εγκατάσταση με κρυφό στήριγμα

Ο καινοτόμος μηχανισμός αυτόματης στερέωσης του GROHE QuickFix σημαίνει ότι η τοποθέτηση της ροζέτας τοίχου είναι πολύ πιο γρήγορη από τη χρήση ενός συμβατικού συστήματος επιτοίχιας τοποθέτησης με χρήση εκτεθειμένων βιδών. Εξαιρετικά βολική λύση που δημιουργεί ένα άψογο φινίρισμα.

GROHE SafeStop (Plus) – προστασία από ζεμάτισμα στους 38°C και (προαιρετικά) στους 43°C

Εξαιρετικό για σπίτια με παιδιά, αυτό το στοιχείο ασφαλείας έχει ρυθμιστεί στους 38°C, εμποδίζοντας έτσι την υπερβολική άνοδο της θερμοκρασίας του νερού. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε υψηλότερες θερμοκρασίες πιέζοντας το πλήκτρο. Προαιρετικά για πρόσθετη ασφάλεια: ο εύχρηστος περιοριστής GROHE SafeStop Plus εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 43°C.

Ενδείξεις στην μπαταρία για ξεκάθαρο και απλό έλεγχο

Εύκολη ρύθμιση της σωστής θερμοκρασίας και του σωστού όγκου του νερού. Το σύστημα EasyLogic της GROHE κάνει τις ενδείξεις πάντα προφανείς – ακόμη και για τα νεότερα μέλη της οικογένειας. Εύχρηστο και ιδανικό για πολυάσχολες οικογένειες.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Σειρά προϊόντων

Shower

Μίκτης με θερμοστάτη
Μίκτης με θερμοστάτη ντουσιέρας
Μίκτης με θερμοστάτη ντουσιέρας
Μίκτης ντουσιέρας με θερμοστάτη

Bath tub

Μίκτης μπάνιου με θερμοστάτη
Μίκτης μπάνιου με θερμοστάτη
Safety Mixer with integrated 2-way diverter
Grohtherm Cube

Grohtherm Cube

100% Cube.

Προβολή συλλογής