ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

K7 Single-lever sink mixer 1/2″

32175DC0 - K7 Single-lever sink mixer 1/2″

Περιγραφή προϊόντος

Κ7 της GROHE – μια μπαταρία κουζίνας που συνδυάζει ευκολία και στιλ

Αγαπημένη εξίσου από ερασιτέχνες και επαγγελματίες σεφ, αυτή η μπαταρία κουζίνας Κ7 της GROHE ελαφρύνει τις δουλειές της κουζίνας. Το υψηλό ρουξούνι της είναι ιδιαίτερο βολικό για να γεμίζετε ή να καθαρίζετε ακόμη και τις πιο ψηλές κατσαρόλες σας. Με το βολικό της εύρος περιστροφής 140° μπορούν να γεμίσουν πολλές κατσαρόλες στη σειρά. Κατασκευασμένη με την τεχνολογία GROHE SilkMove, ο όγκος νερού και ο έλεγχος της θερμοκρασίας μεταβάλλονται αδιάλειπτα. Ο περιοριστής ρυθμού ροής είναι άλλο ένα βολικό χαρακτηριστικό που διατηρεί χαμηλή την κατανάλωση νερού, ακόμα και όταν η μπαταρία χρησιμοποιείται συχνά. Φτιαγμένη με GROHE SuperSteel με αντοχή στις γρατσουνιές, έχει εμφάνιση ματ ανοξείδωτου χάλυβα που σίγουρα θα τραβάει το μάτι στην κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Κάντε την κουζίνα σας σούπερ λειτουργική με μια μπαταρία υψηλού ρουξουνιού

Για κουζίνες με πολλή δουλειά, αυτή η μπαταρία πλήρους ύψους μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε εργασία. Όχι άλλη προσπάθεια να χωρέσετε τεράστιες κατσαρόλες κάτω από τη μπαταρία, τώρα μπορείτε να τρίβετε, να ξεπλένετε και να γεμίζετε εύκολα.

Δώστε κλίση στην μπαταρία σας με ένα μόνο ελαφρύ άγγιγμα

Ιδανική για πολλαπλές εργασίες και διπλούς νεροχύτες, αυτή η μπαταρία με το απαλό της γύρισμα σάς επιτρέπει να κάνετε όλες τις δουλειές σας με το ελαφρύτερο άγγιγμα του χεριού σας. Σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, όταν κάνετε πολλαπλές εργασίες με τη μπαταρία σας ή εάν έχετε διπλό νεροχύτη στην κουζίνα σας.

Η μέγιστη στροφή 140˚ σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τις μπαταρίες σας με σιγουριά

Για τον ελαφρώς στενότερο ή εντοιχισμένο νεροχύτη της κουζίνας ή τον νιπτήρα του μπάνιου. Η μπαταρία έχει την κλασσική απαλή αίσθηση GROHE, αλλά δεν θα γυρίζει πέρα από 140˚, έτσι μπορείτε να τοποθετήσετε τον νεροχύτη ή τον νιπτήρα σας σε στενό χώρο με απόλυτη σιγουριά.

GROHE SuperSteel: ματ επιφάνεια με υψηλή αντοχή στις γρατσουνιές

Ολοκληρώστε την μοντέρνα σχεδίαση της κουζίνας σας με μια μπαταρία SuperSteel από τη GROHE. Το στιλάτο σύγχρονο φινίρισμα με όψη ματ ανοξείδωτου χάλυβα είναι μια επιφάνεια με μεγάλη αντοχή στις γρατσουνιές που δεν θα αλλοιωθεί ούτε θα μαυρίσει.

Ο εύκολος έλεγχος οφείλεται στην ανώτερη τεχνολογία φυσιγγίων

Το φυσίγγι GROHE SilkMove στις μπαταρίες σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Μπορείτε να μεταβάλετε τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού με μόλις ένα άγγιγμα στη λαβή, ενώ η υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής της GROHE σημαίνει πως θα δουλεύει το ίδιο εξαιρετικά για πολλά χρόνια.

Αφαιρέστε τα άλατα με ένα γρήγορο σκούπισμα

Οι κεφαλές ψεκασμού και τα ρουξούνια ψεκασμού διαθέτουν εύκαμπτα ακροφύσια σιλικόνης, ώστε να μπορείτε να σκουπίζετε εύκολα τα υπολείμματα αλάτων. Αυτή είναι η ομορφιά της σχεδίασης GROHE SpeedClean.

Εύκολη εγκατάσταση με ελάχιστα εξαρτήματα και ξεκάθαρες οδηγίες

Τοποθετήστε τις μπαταρίες σας χωρίς δυσκολία χρησιμοποιώντας το σύστημα εύκολης εγκατάστασης. Οι μπαταρίες συνδέονται με την παροχή μέσω εύκαμπτων σωλήνων – πολύ πιο εύκολοι στον χειρισμό – και οι λεπτομερείς οδηγίες μας σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος. Ακόμη κι ένας επαγγελματίας τεχνίτης θα σας ευχαριστεί που επιλέξατε την Εύκολη εγκατάσταση.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Lever 46729DC0
2 Cap 46116DC0
3 Screw coupling 46460000
4 Cartridge 46374000
5 Flow straightener 46718DC0
6 Shank fastening assembly 46671000
7 Socket Spanner 19332000*
8 Mounting wrench 19017000*

Main sink

Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
K7

K7

Αρχιτεκτονική δομή & πρακτικά χαρακτηριστικά.

Προβολή συλλογής