ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Selection Cube Multi bath towel rack

40804000 - Selection Cube Multi bath towel rack
  • chrome
Νο. Προϊόντος 40804000
EAN 4005176347917

Περιγραφή προϊόντος

Μια ευχάριστη τελευταία πινελιά για κάθε μπάνιο – η πετσετοραφιέρα Selection Cube της GROHE!

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να δημιουργήσετε κομψό ντιζάιν για το μπάνιο σας. Απλώς προσθέστε τα καλοφτιαγμένα εξαρτήματα Selection Cube της GOHE, όπως η βολική πετσετοραφιέρα με ράφι και βέργες. Με κρυφή στερέωση, μινιμαλιστικό ντιζάιν και κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά, εξασφαλίζει ένα υπέροχο φινίρισμα σε κάθε φίνο και σύγχρονο μπάνιο. Απλώς προσθέστε τις αγαπημένες σας πετσέτες! Διαθέτει επίσης τεχνολογία της GROHE. Το χρώμιο GROHE StarLight είναι ένα φινίρισμα ανθεκτικό στον χρόνο και στις γρατσουνιές που θα λάμπει για χρόνια. Και με το σύστημα γρήγορης εγκατάστασης GROHE QuickFix και τις σαφείς οδηγίες βήμα προς βήμα, είναι εύκολο να προσθέσετε ένα στιλάτο εξάρτημα που είναι όμορφο και κάνει τη ζωή στο μπάνιο ακόμα πιο απολαυστική. Εξαρτήματα Selection Cube της GROHE – τεχνολογία ακριβείας, υλικά υψίστης ποιότητας και ντιζάιν που διαρκεί! Μην ξεχάσετε το ποτήρι, το ντισπένσερ σαπουνιού, το σετ πιγκάλ τουαλέτας, τον καθρέφτη καλλωπισμού και τις διάφορες βέργες πετσέτας και πετσετοραφιέρες.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Το χρωμιωμένο φινίρισμα GROHE StarLight γυαλίζει και διαρκεί μια ζωή

Χρησιμοποιώντας το πιο αγνό και με την καλύτερη επίστρωση χρώμιο δημιουργήσαμε ένα λαμπερό φινίρισμα χρωμίου που είναι εύκολο να καθαριστεί, πολύ σκληρό και ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Με το GROHE StarLight ένα γρήγορο σκούπισμα αφήνει την επιφάνεια να φαίνεται γυαλιστερή και καινούρια.

GROHE QuickFix: Εύκολη, γρήγορη και χωρίς προβλήματα εγκατάσταση με καλυμμένες βίδες

Με το σύστημα GROHE QuickFix με καλυμμένες βίδες – το οποίο μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης έως και 40% – και τις ξεκάθαρες οδηγίες μας βήμα προς βήμα, ποτέ δεν ήταν πιο γρήγορη και πιο εύκολη η τοποθέτηση ενός νέου εξαρτήματος.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας

Accessories

Selection Cube

Selection Cube

CLEAR OUTLINES, FLAWLESS SCULPTURE

Προβολή συλλογής