ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ!

ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

Η αποκατάσταση των ζημιών από νερό είναι μέρος της δουλειάς του τεχνικούς εγκατάστασης. Είναι μια πολύ σημαντική δουλειά αλλά δεν είναι πολύ ευχάριστη - να σας καλούν οποιαδήποτε ώρα, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, να πρέπει να αφήσετε άλλες δουλειές για να κάνετε επείγουσες επισκευές. Η αποκατάσταση των ζημιών που προκαλεί το νερό δεν είναι αναστάτωση μόνο για τους ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Τι θα λέγατε αν, εκτός από τις υπηρεσίες αποκατάστασης που προσφέρετε εσείς, εμείς μπορούσαμε να δώσουμε στους πελάτες σας ένα αυτόματο σύστημα προειδοποίησης; Χαρίζοντάς τους έτσι λίγη ηρεμία και περιορίζοντας την έκταση των επισκευών λόγω ζημιάς από νερό που πρέπει να κάνετε;

Το σύστημα προστασίας από το νερό GROHE Sense μπορεί να εντοπίσει προβλήματα και διαρροές από σωλήνες πριν προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές, δίνοντας σε όλους χρόνο να λάβουν τα μέτρα τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να οργανώσετε τις παραγγελίες των πελατών σας καλύτερα και δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε πολλές επείγουσες καταστάσεις μαζί. Λιγότερος χρόνος για την αποκατάσταση των ζημιών που προκαλεί το νερό, λιγότερη φασαρία, άγχος και αναστάτωση.

ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ: ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ΤΟ 54% ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΏΝ ΈΧΟΥΝ ΠΆΘΕΙ ΖΗΜΙΆ ΑΠΌ ΝΕΡΌ.*

Διαβάστε τα πραγματικά στοιχεία για τις ζημιές που προκαλούνται από το νερό

ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ GROHE SENSE, ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΝΕΡΟΥ

Ο αισθητήρας νερού GROHE Sense είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε ένα σύστημα προστασίας από το νερό σε κάθε σπίτι. Είναι εύκολο να τον αγοράσετε και εύκολο να τον εγκαταστήσετε. Και μόλις οι πελάτες σας δουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η προστασία από το νερό μέσω του GROHE Sense και της εφαρμογής GROHE, θα θέλουν ολόκληρο το πακέτο για πλήρη προστασία από διαρροές, πλημμύρες και ζημιές από νερό. Και εδώ έρχεστε εσείς, ο τεχνικός εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα για το GROHE Sense

ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ GROHE SENSE GUARD, ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΕΡΟΥ

Όσον αφορά το GROHE Sense Guard, τον έξυπνο ελεγκτή νερού, οι άνθρωποι θα πρέπει να ζητούν από εσάς, τον επαγγελματία τεχνικό εγκατάστασης, να τον εγκαταστήσετε σωστά και με ασφάλεια. Χάρη στον καινοτόμο και έξυπνο σχεδιασμό της GROHE, πρόκειται για μια δουλειά που μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα για το GROHE Sense Guard

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ!

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές μαθαίνουν για τα πλεονεκτήματα των συστημάτων και της τεχνολογίας για το έξυπνο σπίτι. Αυτός είναι ο λόγος που η εκπαίδευση στο σύστημα προστασίας από το νερό GROHE Sense και GROHE Sense Guard θα βοηθήσει να εξασφαλίσετε την επιχείρησή σας μελλοντικά ενώ θα σας δώσει επιπλέον εξειδίκευση και τη δυνατότητα να προσφέρετε συμβουλές μαζί με τις ικανότητες να τις υλοποιήσετε.

Σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα για το έξυπνο σπίτι της GROHE; Ή θέλετε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν το GROHE Sense και το GROHE Sense Guard ένα μοναδικό σύστημα προστασίας ενάντια στις ζημιές που προκαλούνται από το νερό; Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στη διαδικτυακή εκπαίδευση!

Μάθετε περισσότερα για το GROHE Sense και το GROHE Sense Guard στη διαδικτυακή εκπαίδευση!

ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ!

Όσοι πελάτες ενδιαφέρονται για πρόληψη από τις ζημιές που προκαλεί το νερό και θέλουν να εγκαταστήσουν το GROHE Sense Guard παραπέμπονται στους Ειδικούς Προστασίας από το Νερό στο διαδικτυακό εργαλείο που εντοπίζει τους τεχνικούς εγκατάστασης καθώς και απευθείας από την εφαρμογή GROHE Sense. Μπορούν να σας δουν οι πιθανοί πελάτης στην περιοχή σας; Ελέγξτε αν φαίνεστε!

Εμφάνιση Ειδικών Προστασίας από το Νερό

Μπορείτε να μαθαίνετε πάντα τα τελευταία νέα της GROHE!

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Ο έξυπνος αισθητήρας νερού.

Ανακαλύψτε το GROHE Sense

Ο έξυπνος φύλακας του σπιτιού σας.

Ανακαλύψτε το GROHE Sense Guard

Η εφαρμογή για προσωπική διαχείριση του νερού.

Ανακαλύψτε την εφαρμογή GROHE Sense App

*Πηγή: Η Άποψη του Καταναλωτή, Ιανουάριος 2017, Ποσοτική Αξιολόγηση Ευρώπη.