Stop insuring. Start ensuring. Μειώστε τις ζημιές που προκαλεί το νερό με μια υδατοστεγή λύση από την GROHE. Για περισσότερο κέρδος και μεγαλύτερη αφοσίωση από τους πελάτες.

ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Προσφέρουμε προστασία για τους πελάτες και τα κέρδη σας. Με μια ολοκληρωμένη λύση που βασίζεται στον πρωτοποριακό, έξυπνο ελεγκτή νερού GROHE Sense Guard.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 75%

Το GROHE Sense Guard εντοπίζει τις ζημιές από το νερό πριν τα πράγματα γίνουν ακόμα χειρότερα. Με λιγότερο ακριβές αξιώσεις, οι δουλειές σας θα πηγαίνουν καλύτερα από ποτέ.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ

Με το GROHE Sense Guard, προσφέρετε στους πελάτες σας μία πολύτιμη υπηρεσία προστασίας και καλύτερη εμπειρία ως επαγγελματίας. Κρατήστε τους πελάτες σας ακούγοντας τις ανάγκες τους.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΕ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Χάρη στο δίκτυο συνεργατών μας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και οι υπηρεσίες σας αναβαθμίζονται.

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες, προτάσεις, περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού στη διεύθυνση insurer@grohe.com ή μέσω του LinkedIn:

Για να λαμβάνετε τακτικά νέα για τις συνεργασίες της GROHE με ασφαλιστικές εταιρείες, ακολουθήστε μας στο LinkedIn:

ΜΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ

Είναι μια δυσάρεστη αλήθεια: στο θέμα της ζημιάς από το νερό, το ερώτημα είναι πότε θα σας συμβεί και όχι αν θα σας συμβεί.

2.3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ …

... σε αποζημιώσεις για ασφάλειες κατοικίας λόγω ζημιάς από νερό. Και το νούμερο αυτό είναι μόνο για τη Γερμανία.

ΚΑΘΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ...

... κατά μέσο όρο, ένας σωλήνας ή ένας υδάτινος φραγμός σπάει. Αυτό ανέρχεται σε περισσότερες από ένα εκατομμύριο υποθέσεις για ζημιές από το νερό μόνο στη Γερμανία.

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ...

... είναι, σε γενικές γραμμές, το προσδόκιμο ζωής ενός κανονικού σωλήνα. Από εκεί και πέρα, η πιθανότητα ζημιάς από το νερό αυξάνεται σημαντικά.

Οι σπασμένοι σωλήνες είναι ο κύριος λόγος ζημιών από νερό - ευθύνονται για το 65% όλων των περιπτώσεων. Και μόλις σπάσουν, τα έξοδα είναι πολλά. Το GROHE Sense Guard εντοπίζει τους σπασμένους σωλήνες και σταματάει αυτόματα την παροχή του νερού.

Μια βρύση που στάζει μπορεί να σπαταλήσει 11.000 λίτρα νερού σε ένα χρόνο. Αυτό το νερό φτάνει για πάνω από 180 ντους! Το GROHE Sense Guard εντοπίζει ακόμα και τη μικρότερη απώλεια σε νερό και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε τη βλάβη.

Το 28% των ζημιών από νερό οφείλονται σε σωλήνες με διαρροή και σε βρύσες, ντους και τουαλέτες που στάζουν*. Μικρές διαρροές που περνούν απαρατήρητες για μήνες ή ακόμα και χρόνια μπορούν να προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές. Το GROHE Sense Guard εντοπίζει αυτές τις διαρροές για να προλάβετε τα χειρότερα.

ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η επιχείρησή σας αντιμετωπίζει αυξανόμενα προβλήματα. Είναι καιρός να την υπερασπιστείτε.

ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ

Τα τελευταία 15 χρόνια, ο μέσος όρος των αποζημιώσεων για αξιώσεις αυξήθηκε κατά 240%. Τα αυξανόμενα έξοδα από τις ζημιές που προκαλεί το νερό μπορούν να δυσκολέψουν σημαντικά τη ζωή σας.

ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΖΗΜΙΑ

Η αποκατάσταση των ζημιών από το νερό είναι, συνήθως, μόνο η αρχή - οι επακόλουθες ζημιές αγγίζουν το 75% του συνολικού κόστους.

ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι ζημιές από το νερό αποσυντονίζουν τη ζωή των πελατών σας. Κατά τη διαδικασία των αξιώσεων αποζημίωσης και των επισκευών, κινδυνεύετε να καταστρέψετε τη σχέση που έχετε με τον πελάτη σας.

ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ

Με την ψηφιοποίηση και την καινοτομία, τα οικοσυστήματα γίνονται ακόμα πιο πολύπλοκα. Πρέπει, όμως, να έχουν στο επίκεντρο τον πελάτη και να είναι εύκολα προσβάσιμα.

ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Η GROHE παρουσιάζει την υδατοστεγή, ολοκληρωμένη λύση που βασίζεται στο πρωτοποριακό προϊόν GROHE Sense Guard.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Το GROHE Sense Guard προλαμβάνει τις κοστοβόρες ζημιές από νερό.

  • Εντοπίζει σπασμένους σωλήνες
  • Κλείνει αυτόματα την παροχή του νερού
  • Εντοπίζει διαρροές
  • Εντοπίζει τον κίνδυνο παγετού
  • Εντοπίζει την ασυνήθιστη ροή νερού
Μάθετε περισσότερα για το GROHE Sense & GROHE Sense Guard

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ

Το GROHE Sense Guard είναι μια ολοκληρωμένη λύση που ενσωματώνεται εύκολα στην επιχείρησή σας.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Παρέχουμε επιλογές χρηματοδότησης μέσω των συνεργατών μας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παρέχουμε διαδικτυακή και ατομική εκπαίδευση για τεχνικούς εγκατάστασης και ομάδες πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Απλά πληρώνετε για τα πακέτα υπηρεσιών που χρειάζεστε.

API

Σας παρέχουμε ένα τυποποιημένο API και έναν χάρτη πορείας API. Φυσικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο API, σχεδιασμένο για να σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

PMO

Το τμήμα διαχείρισης έργων χειρίζεται τα προβλήματα που δημιουργούν οι ζημιές από το νερό για να είστε ελεύθεροι να ασχοληθείτε με τις δουλειές σας.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Παρέχουμε διάφορες επιλογές υλικοτεχνικής υποστήριξης για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας: αποστολή χύμα (με παλέτες και χαρτοκιβώτια) ή πώληση λιανικής χωρίς απόθεμα αλλά μέσω συνεργασίας με χονδρέμπορους (drop shipmnet) για μεμονωμένα προϊόντα.

CO-MARKETING

Παρέχουμε υπηρεσίες και υλικά για ενημέρωση: δείγματα, άμεση αλληλογραφία, δημόσιες σχέσεις, εκθέσεις σε σημεία πώλησης, διαφημιστικά φυλλάδια, εκθέσεις και πολλά άλλα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Επωφεληθείτε από τους εκπαιδευμένους τεχνικούς εγκατάστασης που διαθέτουμε ή χρησιμοποιήστε δικούς σας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εσείς αποφασίζετε πώς να ρυθμίσετε την εξυπηρέτηση πρώτου επιπέδου. Εμείς παρέχουμε το δεύτερο επίπεδο και κάνουμε το τρίτο αυτόματα.

ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ

Γιατί πρέπει να συνεργαστείτε με την GROHE.

Η GROHE επιδιώκει την τελειότητα, είτε πρόκειται για την ποιότητα, τον σχεδιασμό ή την υπηρεσία. Αυτό οφείλεται σχεδόν σίγουρα στη γερμανική κατασκευαστική

Η GROHE ήταν η μοναδική γερμανική εταιρεία στη λίστα με τις 50 κορυφαίες εταιρείες "Change the world" του FORTUNE το 2017.

Με εμπειρία δεκαετιών, η GROHE θέτει κάθε χρόνο νέα πρότυπα στον χώρο των ειδών υγιεινής - και ακόμα πιο πέρα.

Κάθε χρόνο πασχίζουμε για την τελειότητα και η προσπάθειά μας επιβραβεύεται - με τα καλύτερα σχεδιαστικά βραβεία στον κόσμο: το iF DESIGN AWARD, το

Το δίκτυο συνεργατών μας συνεχώς μεγαλώνει

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Επιλέξτε το επιχειρηματικό σας μοντέλο και βγείτε στην αγορά σε οκτώ εβδομάδες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί θα βρούμε το επιχειρηματικό μοντέλο που σας ταιριάζει καλύτερα.

ΠΡΟΛΗΨΗ Ή ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Είτε θέλετε να προωθήσετε ενεργά τη λύση στους πελάτες σας είτε θέλετε να δράσετε μετά τη ζημιά από νερό - μαζί θα βρούμε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Εννοείται ότι τα νούμερα πρέπει να βγαίνουν. Μπορείτε να βασιστείτε στους υπολογισμούς μας για την απόδοση της επένδυσής σας.