Πριν μια σταγόνα μετατραπεί σε πλημμύρα. GROHE SENSE – ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ

Το σύστημα GROHE Sense σας δίνει τη δυνατότητα όχι απλώς να εντοπίζετε τις διαρροές νερού αλλά και να τις σταματάτε πριν δημιουργήσουν σοβαρές ζημιές. Οι έξυπνες συσκευές για το σπίτι που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και είναι συνδεδεμένες σε μια εφαρμογή που σας στέλνει ειδοποιήσεις αυξάνουν σημαντικά την προστασία του σπιτιού σας.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ – 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

.

ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ: ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Το 54% των σπιτιών έχουν πάθει ζημιά από νερό.***

Διαβάστε τα πραγματικά στοιχεία για τις ζημιές που προκαλούνται από το νερό

ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ

“Ευτυχώς ανακάλυψα το πρόβλημα εγκαίρως. Διαφορετικά, το νερό θα είχε εξαπλωθεί σε όλο τον κάτω όροφο, ο οποίος είχε μόλις ανακαινιστεί.”

Oliver Black, Γερμανία

Διαβάστε ιστορίες από τους χρήστες των προϊόντων

ΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ GROHE SENSE

GROHE SENSE, Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΝΕΡΟΥ

Ο αισθητήρας νερού GROHE Sense εντοπίζει την παρουσία του νερού, μετράει τη θερμοκρασία και την υγρασία και σας ειδοποιεί αυτόματα πριν μια ασήμαντη διαρροή γίνει κάτι πολύ χειρότερο.

Διαβάστε περισσότερα για το GROHE Sense

GROHE SENSE GUARD, Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΕΡΟΥ

Παρακολουθεί την κατανάλωση νερού, εντοπίζει μικρές διαρροές* και, σε περίπτωση που εντοπίσει κάποιον σπασμένο σωλήνα**, κλείνει αυτόματα την παροχή νερού. Με το GROHE Sense Guard μπορείτε επιτέλους να ελέγχετε απόλυτα την παροχή νερού.

Διαβάστε περισσότερα για το GROHE Sense Guard

GROHE SENSE APP, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

H εφαρμογή GROHE Sense για το νερό είναι το κεντρικό σημείο όλων των συνδεδεμένων προϊόντων GROHE για το έξυπνο σπίτι. Η εφαρμογή παρέχει άμεση πληροφόρηση για την κατάσταση του νερού στο σπίτι σας - όπου κι αν βρίσκεστε, ανά πάσα στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα για την εφαρμογή GROHE Sense app

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Το GROHE Sense και το GROHE Sense Guard έχουν κερδίσει πολλά βραβεία υψηλού κύρους για την καινοτομία, την τεχνολογία και τον σχεδιασμό τους.

ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!

ΕΙΣΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ;

Μάθετε πώς να επεκτείνετε την επιχείρησή σας με τις νέες λύσεις για προστασία από το νερό καθώς και πώς να εγκαταστήσετε τα προϊόντα!

Συνέχεια στη σελίδα τεχνικού εγκατάστασης

ΕΙΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ?

Μάθετε για την προσφορά της GROHE για συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες και επιχειρήσεις!

Συνέχεια στη σελίδα ασφαλειών

* Μια μικρή διαρροή συμβαίνει κάθε 24 ώρες. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από το υλικό του σωλήνα, τον όγκο και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του συστήματος σωληνώσεων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο εντοπισμός των μικρών διαρροών αφορά μόνο το κρύο νερό. Συνδυάστε το με το GROHE Sense για να παρακολουθείτε την πιθανή αύξηση της υγρασίας με την πάροδο του χρόνου.

** Ο ορισμός της GROHE για ένα σπασμένο σωλήνα είναι μια τρύπα ή μια ρωγμή στα κατάντη του συστήματος σωληνώσεων που έχει ως αποτέλεσμα την ακούσια απόρριψη νερού με σχεδόν μέγιστο ρυθμό ροής. Ο εντοπισμός ενός σπασμένου σωλήνα εξαρτάται από το γενικό προφίλ της κατανάλωσης νερού. Επομένως, το χρονικό διάστημα μέχρι το κλείσιμο της παροχής μπορεί να διαφέρει σημαντικά. Σε αυτό το χρονικό διάστημα το νερό θα συνεχίζει να τρέχει. Μπορείτε να πετύχετε μεγαλύτερη ταχύτητα ανίχνευσης τοποθετώντας το GROHE Sense σε κρίσιμες τοποθεσίες.

***Πηγή: Η Άποψη του Καταναλωτή, Ιανουάριος 2017, Ποσοτική Αξιολόγηση Ευρώπη.