ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Eurocube Μίκτης με ένα μοχλό χειρισμού 1/2″ S-Size

23132000 - Eurocube Μίκτης με ένα μοχλό χειρισμού 1/2″ S-Size

Περιγραφή προϊόντος

Eurocube της GROHE – κομψή μπαταρία μπάνιου με λείο κορμό

Αν δεν θέλετε ενσωματωμένη λύση αποχέτευσης, αυτή η μπαταρία μπάνιου είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Φτιαγμένη με το χαρακτηριστικό ντιζάιν Eurocube της GROHE, είναι φινιρισμένη με τη γυαλιστερή επικάλυψη χρωμίου GROHE StarLight. Διαθέτοντας ρουξούνι κανονικού ύψους, αυτή η μπαταρία ταιριάζει σε όλους τους κανονικούς νιπτήρες και προσφέρει άπλετο χώρο για όλες τις συνήθειες του μπάνιου, όπως το βούρτσισμα των δοντιών. Ο μίκτης μονού μοχλού είναι σχεδιασμένος με τη δοκιμασμένη τεχνολογία φυσιγγίου GROHE SilkMove, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τη θερμοκρασία και τον όγκο του νερού με ευκολία, χρησιμοποιώντας έναν αδιάλειπτα μεταβαλλόμενο μοχλό που κινείται εξαιρετικά στρωτά. Χάρη στο σύστημα GROHE QuickFix Plus, θα τοποθετήσετε την καινούρια σας μπαταρία εν ριπή οφθαλμού. Με το σικάτο, απέριττο ντιζάιν και τη λειτουργική τελειότητα, αυτή η μπαταρία θα προσθέσει στιλ και άνεση στο μπάνιο σας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Για νιπτήρες που δεν χρειάζονται αυτόματη βαλβίδα ή αλυσίδα

Ιδανική για νιπτήρες μπάνιου που δεν χρειάζονται βαλβίδα. Οι καθαρές γραμμές και οι λεπτές επιφάνειες σε αυτή την κομψή μπαταρία είναι ιδανικές για την ανάδειξη της εμφάνισης του μπάνιου σας, αν δεν χρειάζεστε ενσωματωμένη βαλβίδα, διατηρώντας το σχέδιο του μπάνιου σας μίνιμαλ και κομψό.

Άνετο ρουξούνι κανονικού ύψους ιδανικό για κάθε μπάνιο

Το σύνηθες στους κλασικούς νιπτήρες μπάνιου. Το κλασικό ρουξούνι της μπαταρίας μπάνιου GROHE αφήνει το σωστό ύψος κάτω από τη ροή του νερού κατά το πλύσιμο των χεριών ή του προσώπου ή κατά το βούρτσισμα των δοντιών. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με στόχο την άνεσή σας.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

Ο εύκολος έλεγχος οφείλεται στην ανώτερη τεχνολογία φυσιγγίων

Το φυσίγγι GROHE SilkMove στις μπαταρίες σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Μπορείτε να μεταβάλετε τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού με μόλις ένα άγγιγμα στη λαβή, ενώ η υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής της GROHE σημαίνει πως θα δουλεύει το ίδιο εξαιρετικά για πολλά χρόνια.

Εύκολη εγκατάσταση με ελάχιστα εξαρτήματα και ξεκάθαρες οδηγίες

Τοποθετήστε τις μπαταρίες σας χωρίς δυσκολία χρησιμοποιώντας το σύστημα εύκολης εγκατάστασης. Οι μπαταρίες συνδέονται με την παροχή μέσω εύκαμπτων σωλήνων – πολύ πιο εύκολοι στον χειρισμό – και οι λεπτομερείς οδηγίες μας σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος. Ακόμη κι ένας επαγγελματίας τεχνίτης θα σας ευχαριστεί που επιλέξατε την Εύκολη εγκατάσταση.

Η τοποθέτηση μιας μπαταρίας δεν ήταν ποτέ πιο γρήγορη και εύκολη – αυτό είναι το GROHE QuickFix Plus

Το σύστημα GROHE QuickFix Plus περιλαμβάνει ένα καινοτόμο παξιμάδι με ιδιαίτερη επεξεργασία που διευκολύνει και επιταχύνει την τοποθέτηση – μειώνει τον τυπικό χρόνο εγκατάστασης έως και 50%.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Ανταλλακτικά

Θέση - Νο. Περιγραφή προϊόντος No. Παραγγελίας
* Optional accessories
1 Lever 46786000
2 Fitting ring 46715000
3 Cartridge 46580000
4 Mousseur 13929000
5 Shank fastening assembly 46645000
6 Mounting wrench 19017000*

Main sink

Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Single-lever sink mixer 1/2"
Eurocube

Eurocube

Ο πραγματικά τετράγωνος σχεδιασμός.

Προβολή συλλογής