ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Grohtherm Cube Μίκτης με θερμοστάτη ντουσιέρας

34488000 - Grohtherm Cube Μίκτης με θερμοστάτη ντουσιέρας
  • chrome
Νο. Προϊόντος 34488000
EAN 4005176940620

Περιγραφή προϊόντος

Θερμοστάτης ντους Grohtherm Cube της GROHE: απόλυτη ακρίβεια και αισθητική γοητεία

Αν λατρεύετε ένα ντιζάιν με καθαρές γραμμές, επιλέξτε αυτόν τον πρωτοποριακό, ακριβή θερμοστάτη για το μπάνιο σας. Διαθέτοντας τον μηχανισμό GROHE TurboStat, προστατεύει το δέρμα σας από δυσάρεστες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας ενώ κάνετε ντους. Οι κυβικές λαβές του προσφέρουν άριστο έλεγχο και εξαίσια εργονομία. Χάρη στον δακτύλιο κλίμακας GROHE EasyLogic με ξεκάθαρες ενδείξεις στον κορμό της μπαταρίας αντί για τις λαβές, η επιλογή της θερμοκρασίας και του όγκου του νερού να είναι εύκολη και αυτονόητη. Το πλήκτρο GROHE SafeStop προστατεύει τους ενήλικες και τα παιδιά από εγκαύματα, ενώ το GROHE EcoButton προσφέρει μια βολική επιλογή εξοικονόμησης νερού. Φινιρισμένα με τη λαμπερή επικάλυψη χρωμίου GROHE StarLight, αυτά τα εξαρτήματα θα διατηρήσουν την αστραφτερή τους λάμψη για πολλά χρόνια. Ένα γρήγορο σκούπισμα με στεγνό πανί είναι το μόνο που χρειάζεται για να τα διατηρείτε αψεγάδιαστα.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Μειώστε την κατανάλωση και τους λογαριασμούς νερού με το GROHE EcoJoy

Το GROHE EcoJoy μειώνει την ποσότητα νερού που καταναλώνει η μπαταρία έως και 50%. Το πραγματικά έξυπνο σημείο είναι ότι χάρη στην εσωτερική τεχνολογία της μπαταρίας η ροή του νερού είναι άφθονη κάθε φορά που ανοίγετε τη μπαταρία. Εξοικονομήστε νερό και χρήματα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού άμεσα και αξιόπιστα με το GROHE TurboStat

Όχι άλλες ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Με την τεχνολογία θερμοστάτη GROHE TurboStat, ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία και, στη συνέχεια, απολαύστε την τέλεια άνεση, γνωρίζοντας ότι το νερό σας δεν θα ζεσταθεί ξαφνικά ούτε θα κρυώσει, ανεξάρτητα από τη διακύμανση της παροχής.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

GROHE SafeStop (Plus) – προστασία από ζεμάτισμα στους 38°C και (προαιρετικά) στους 43°C

Εξαιρετικό για σπίτια με παιδιά, αυτό το στοιχείο ασφαλείας έχει ρυθμιστεί στους 38°C, εμποδίζοντας έτσι την υπερβολική άνοδο της θερμοκρασίας του νερού. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε υψηλότερες θερμοκρασίες πιέζοντας το πλήκτρο. Προαιρετικά για πρόσθετη ασφάλεια: ο εύχρηστος περιοριστής GROHE SafeStop Plus εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 43°C.

Ενδείξεις στην μπαταρία για ξεκάθαρο και απλό έλεγχο

Εύκολη ρύθμιση της σωστής θερμοκρασίας και του σωστού όγκου του νερού. Το σύστημα EasyLogic της GROHE κάνει τις ενδείξεις πάντα προφανείς – ακόμη και για τα νεότερα μέλη της οικογένειας. Εύχρηστο και ιδανικό για πολυάσχολες οικογένειες.

Τοποθετήστε στηρίγματα ένωσης S για μια πιο κομψή και ασφαλή τοποθέτηση

Το σύστημα στερέωσης ένωσης S είναι ασφαλές, ανθεκτικό και διακριτικό. Το στήριγμα ένωσης S τοποθετείται στον τοίχο. Στη συνέχεια καλύπτεται με μια ειδικά σχεδιασμένη πλάκα – που εγγυάται τη θερμομόνωση και επομένως την ασφάλεια – πριν τοποθετηθεί ο θερμοστάτης πάνω από αυτήν. Επίσης, οι λείες πλάκες καθαρίζονται εύκολα και η εμφάνισή τους διατηρείται τέλεια.

Τεχνικές πληροφορίες και Οδηγίες φροντίδας

Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορές προϊόντος
Διαστασιολόγιο

Δεδομένα CAD

Δεδομένα 3D DXF

Οδηγίες φροντίδας

Οδηγίες φροντίδας