<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE SENSE ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΝΕΡΟΥ

Ο επιμελής αισθητήρας νερού που δεν κοιμάται ποτέ και προστατεύει μέρα νύχτα το σπίτι σας από διαρροές νερού και ζημιές. Το GROHE Sense εντοπίζει την παρουσία του νερού σε μέρη που δεν θα έπρεπε να υπάρχει και σας ειδοποιεί μέσω ενός συναγερμού. Μπορεί να σας ειδοποιήσει ακόμα κι όταν λείπετε μέσω της εφαρμογής GROHE Sense

Ο ανιχνευτής διαρροών νερού GROHE Sense μπορεί να τοποθετηθεί στο κελάρι, κοντά στο πλυντήριο, στο μπάνιο ή στην κουζίνα - οπουδήποτε μπορεί να συμβεί μια καταστρεπτική διαρροή νερού. Το GROHE Sense εντοπίζει τις διαρροές νερού εγκαίρως και σας δίνει τη δυνατότητα να αντιδράσετε γρήγορα και να γλιτώσετε τα έξοδα και την αναστάτωση που προκαλούν οι ζημιές από νερό ή πλημμύρα. Επιπλέον, μετράει τη θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου και σας ειδοποιεί όταν οι μετρήσεις είναι ασυνήθιστα υψηλές ή χαμηλές

ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟ SMARTPHONE

ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Αν η κάτω πλευρά του αισθητήρα νερού έρθει σε επαφή με νερό λόγω διαρροής ή ζημιάς από νερό, θα ενημερωθείτε από ένα παλλόμενο κόκκινο φως, ένα ηχητικό σήμα και μια άμεση ειδοποίηση στην εφαρμογή GROHE Sense ώστε να φτάσετε εγκαίρως για να σταματήσετε τη διαρροή νερού πριν μετατραπεί σε πλημμύρα. Θα πετύχετε ακόμα υψηλότερο επίπεδο προστασίας αν το συνδυάσετε με το GROHE Sense Guard, αφού το GROHE Sense θα ενεργοποιεί αυτόματα το GROHE Sense Guard για να κλείσει το νερό.

Διαισθάνεται την υγρασία

Ενημερωθείτε για την ύπαρξη υγρασίας και γλιτώστε το σπίτι και την περιουσία σας από τις πιθανώς βλαβερές συνέπειες της υγρασίας. Η υγρασία δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη μούχλας. Αλλά και τα πολύ χαμηλά επίπεδα υγρασίας μπορεί να είναι εξίσου επιζήμια για την υγεία σας: το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ερεθισμένη μύτη, φαγούρα στα μάτια, ξηρό δέρμα και αυξημένος κίνδυνος κρυολογήματος. Ο αισθητήρας νερού GROHE Sense σας ειδοποιεί όταν η υγρασία ανεβαίνει πάνω από το καθορισμένο επίπεδο ή όταν πέφτει κάτω από το αντίστοιχο όριο, κάτι που σας επιτρέπει να δράσετε εγκαίρως.

ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ: ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ΤΟ 54% ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΏΝ ΈΧΟΥΝ ΠΆΘΕΙ ΖΗΜΙΆ ΑΠΌ ΝΕΡΌ.* Μια διαρροή νερού στο σπίτι που προκαλεί ζημιές στα έπιπλα, τα πατώματα και τους τοίχους μπορεί να είναι καταστρεπτική - και να σας στοιχίσει πολύ ακριβά. Το καθάρισμα μετά από πλημμύρα είναι εξαιρετικά κουραστικό και, δυστυχώς, συμβαίνει πολύ συχνά, αλλά μπορεί να αποφευχθεί αν χρησιμοποιείτε τεχνολογία έξυπνου σπιτιού όπως ο αισθητήρας νερού GROHE Sense και το σύστημα που κλείνει την παροχή νερού GROHE Sense Guard.

Διαβάστε τα πραγματικά στοιχεία για τις ζημιές που προκαλούνται από το νερό

ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ

“Χωρίς το GROHE Sense, η ζημιά θα ήταν τεράστια. Το νερό στο υπόγειο θα συνέχιζε να τρέχει για τουλάχιστον πέντε μέρες.“

Nikolaus Klein, Γερμανία

Διαβάστε ιστορίες από τους χρήστες των προϊόντων

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ GROHE SENSE?

Εντοπισμός πλημμύρας

Το GROHE Sense τοποθετείται στο πάτωμα, στο χαμηλότερο σημείο ενός δωματίου. Όταν οι δύο μεταλλικοί δέκτες που εντοπίζουν νερό στην κάτω πλευρά του αισθητήρα νερού έρθουν σε επαφή με νερό, το GROHE Sense σας ειδοποιεί αυτόματα.

Μετρήσεις υγρασίας και θερμοκρασίας

Το GROHE Sense μετράει την υγρασία και τη θερμοκρασία του δωματίου σε συνεχή βάση, κάθε ώρα. Όσο η θερμοκρασία και η υγρασία κυμαίνονται στα όρια που έχουν οριστεί, οι μετρήσεις ενημερώνονται στην εφαρμογή GROHE Sense μια φορά την ημέρα. Αν συμβεί κάτι από τα παρακάτω, ειδοποιήστε αυτόματα μέσω της εφαρμογής:

  • Η θερμοκρασία δωματίου αγγίζει ένα κρίσιμο επίπεδο (πάνω ή κάτω από το καθορισμένο όριο).
  • Η υγρασία είναι σε κρίσιμο επίπεδο για πάνω από 3 ώρες (πάνω ή κάτω από τα καθορισμένα όρια).

Σημείωση: Το GROHE Sense δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συναγερμός για φωτιά αφού η συσκευή μετράει τη θερμοκρασία μία φορά την ώρα!

Όρια υγρασίας και θερμοκρασίας

Μπορούν να οριστούν διαφορετικές τιμές ορίων για την υγρασία και τη θερμοκρασία, ώστε όλες οι ειδοποιήσεις και οι ενέργειες να προσαρμόζονται στο σπίτι σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Πολλές ειδοποιήσεις

Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ανάλογα με την περίπτωση μέσω ενός παλλόμενου κόκκινου φωτός, ενός ηχητικού σήματος, μιας άμεσης ειδοποίησης ή ενός email.

Το Sense ενεργοποιεί το Guard

Απόλυτη προστασία με ένα ολοκληρωμένο σετ συσκευών. Όταν ο αισθητήρας νερού GROHE Sense εντοπίζει μια διαρροή νερού, το GROHE Sense Guard μπορεί να κλείσει την παροχή νερού αυτόματα.

Μάθετε περισσότερα για το Grohe Sense Guard

Σύνδεση με wi-fi

Το GROHE Sense είναι ένα έξυπνο προϊόν για το σπίτι που συνδέεται σε ασύρματο δίκτυο. Για να λειτουργεί σωστά, πρέπει το ασύρματο δίκτυο να πληροί τα παρακάτω κριτήρια:

  • Να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης WPA ή WPA2. Δεν μπορεί να συνδεθεί σε ανοιχτά δίκτυα που δεν χρειάζονται κωδικό πρόσβασης για λόγους ασφάλειας των δεδομένων.
  • Συχνότητα 2.4 GHz. Δεν λειτουργεί στα 5.0 GHz.
  • IEEE 802.11b/g/n.
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο τα κανάλια wi-fi 1 - 11.
  • Συνεχής σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μπαταρία Μακράς Διαρκείας

Ανθεκτική κατανάλωση μπαταρίας για έως και 4 χρόνια. Χρησιμοποιούνται 3 μπαταρίες ΑΑΑ οι οποίες περιλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος.

Ανθεκτικό στο νερό

Με κλειστό κάλυμμα που το προστατεύει από τον ψεκασμό νερού

Εφαρμογή GROHE Sense app

Η εφαρμογή GROHE Sense app είναι το σημείο από το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε όλα τα συνδεδεμένα προϊόντα GROHE από την κινητή σας συσκευή.

Μάθετε περισσότερα για το GROHE Sense app

ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ GROHE SENSE ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ

Μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το GROHE Sense

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Ο αισθητήρας νερού GROHE Sense έχει κερδίζει πολλά βραβεία υψηλού κύρους για την καινοτομία, την τεχνολογία και τον σχεδιασμό.

ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GROHE SENSE

Χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την χρήση ή την τοποθέτηση των προϊόντων

Αναφερθείτε στο κέντρο εξυπηρέτησης GROHE Sense

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Αποκτήστε ολόκληρη την εμπειρία του GROHE Sense και του GROHE Sense Guard.

Ανοίξτε το διαφημιστικό φυλλάδιο του προϊόντος

Ο έξυπνος φύλακας του σπιτιού σας.

Ανακαλύψτε το GROHE Sense Guard

Η εφαρμογή για προσωπική διαχείριση του νερού.

Ανακαλύψτε το GROHE Sense app

* Πηγή: The ConsumerView, Ιανουάριος 2017, Ποσοτική Αξιολόγηση Ευρώπη.