Πορσελάνες GROHE

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Η εξαιρετική φήμη του GROHE στον τομέα της καινοτομίας και της ποιότητας του σχεδιασμού μπορεί τώρα να μεταφερθεί σε κάθε σημείο του μπάνιου σας με τις νέες συλλογές GROHE Ceramics . Συνδυάζοντας την ιστορία της σχεδιαστικής εξειδίκευσης του GROHE και τη γνώση των ειδών υγιεινής που έχει η LIXIL, η μητρική μας εταιρεία, τα Είδη Υγιεινής του GROHE προσφέρουν στυλ υψηλής ποιότητας, απόδοση και αντοχή κάνοντας τον σχεδιασμό ενός μπάνιου με συνεκτικό, ομοιόμορφο σχεδιασμό εύκολη υπόθεση. Από νιπτήρες διαφόρων μεγεθών μέχρι μπιντέδες και τουαλέτες, θα βρείτε μια ολοκληρωμένη σειρά από επιλογές σε είδη υγιεινής για το μπάνιο που κατασκευάζονται από τα καλύτερα υλικά και φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας του GROHE.

Η επιλογή σας για όμορφους νιπτήρες

Ανακαλύψτε τους νέους νιπτήρες επίπλων του GROHE στις συλλογές Essence και Euro Ceramic. Σχεδιασμένοι για να τοποθετούνται σε τοίχο και για να ταιριάζουν τέλεια πάνω σε ένα έπιπλο, και οι δύο συλλογές διαθέτουν μεγάλο εύρος διαστάσεων και τιμών, διευκολύνοντας την επιλογή της σωστής λύσης.

Ανακαλύψτε τους νιπτήρες

Δημιουργήθηκαν για να ταιριάζουν στην μορφή και λειτουργία

Η φιλοδοξία μας είναι η τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Γι 'αυτό δημιουργήσαμε τα Τέλεια Ταιριάσματα.

Τέλειο Ταίριασμα GROHE

Οι συναρπαστικές τεχνολογίες μας

Μπορεί να μην το δείτε με την πρώτη ματιά - αλλά οι πορσελάνες μας είναι εξοπλισμένες με την πιο προηγμένη τεχνολογία. Ανακαλύψτε τις πρωτοποριακές μας τεχνολογίες GROHE

Τεχνολογίες GROHE

Μπανιέρες Essence

Κάντε το μπάνιο σας όμορφο

Μπανιέρες Essence

Συλλογές GROHE

Όποιος κι αν είναι ο τρόπος ζωής σας, ανεξάρτητα από το γούστο σας, θα βρείτε τον τέλειο συνδυασμό προϊόντων στις τρεις νέες γκάμες πορσελάνης του GROHE. Κάθε μία έχει τις δικές τις ξεχωριστές ιδιότητες και κάνουν τη δημιουργία ενός οπτικά ενιαίου μπάνιου απλή και διασκεδαστική.

Cube Ceramic

Μία σαφής δήλωση του στυλ

Ανακαλύψτε την Cube Ceramic

Essence

Ομορφιά στην πιο αγνή της μορφή

Ανακαλύψτε την Essence

Euro Ceramic

Σε αρμονία με τον τρόπο ζωής μου

Ανακαλύψτε την Euro Ceramic

Bau Ceramic

Ευελιξία για μια σύγχρονη ζωή

Ανακαλύψτε την Bau Ceramic

Επιλέξτε την τέλεια ντουσιέρα σας

Επιλέξτε την τέλεια ντουσιέρα σας