ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΝΤΟΥΣ ΤΗΣ GROHE

Τι είναι η τουαλέτα ντους;

Η τουαλέτα ντους συνδυάζει τα οφέλη μια τουαλέτας και ενός μπιντέ. Μετά τη χρήση της τουαλέτας, η τουαλέτα ντους προσφέρει καθαρισμό με ήπιο νερό μέσω ενός βραχίονα ψεκασμού.

Ένα μικρό ντους που κάνει πολύ μεγάλη διαφορά.

Ο καθαρισμός με νερό μετά τη χρήση της τουαλέτας είναι δημοφιλής σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, αφού το νερό είναι το πιο φυσικό καθαριστικό προϊόν που διαθέτουμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο, υγιεινό και ωφέλιμο. Δοκιμάστε το κι εσείς για να δείτε πώς ένας μικρός βραχίονας ντους μπορεί να κάνει τα πάντα πολύ καλύτερα.

Ποια τουαλέτα ντους της GROHE σας ταιριάζει;

GROHE SENSIA ARENA

Η τουαλέτα GROHE Sensia Arena είναι το επόμενο βήμα της προσωπικής φροντίδας για το μπάνιο του 21ου αιώνα και σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Χάρη σε έναν αισθητήρα, το καπάκι ανοίγει και κλείνει αυτόματα, ενώ ένα απαλό φωτάκι νυκτός σας καθοδηγεί μέσα στο σκοτάδι. Με την απορρόφηση των οσμών, η μεταμόρφωση ενός απλού μπάνιου σε μια χαλαρωτική, υγιεινή ζώνη γίνεται εύκολη υπόθεση. Κάθε λεπτομέρεια στο σχεδιασμό έχει μελετηθεί προσεκτικά προκειμένου να προσφέρει νέα επίπεδα καθαριότητας σε κάθε στάδιο. Οι ειδικές υγιεινές επιστρώσεις και η πανίσχυρη έκπλυση διατηρούν την τουαλέτα πεντακάθαρη, ενώ με τους αυτοκαθαριζόμενους, αντιβακτηριακούς βραχίονες ψεκασμού, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ψεκασμού. Ανακαλύψτε τη Sensia Arena για μεγαλύτερη προσωπική ευεξία και άνεση.

Ανακαλύψτε την GROHE Sensia Arena

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΠΙΝΤΕ ΤΗΣ GROHE

Το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ της GROHE μεταμορφώνει μια απλή τουαλέτα σε έναν άνετο και υγιεινό χώρο, όπου η προσωπική φροντίδα και καθαριότητα αποτελούν δεύτερη φύση. Το κάθισμα, που είναι τοποθετημένο στην τουαλέτα, δεν απαιτεί ηλεκτρικό ρεύμα. Αντίθετα, ο ψεκασμός λειτουργεί με έναν πλευρικό μοχλό που τροφοδοτείται μόνο από την πίεση του νερού, δίνοντάς σας τον απόλυτο έλεγχο για μια αποτελεσματική αλλά ήπια εμπειρία καθαρισμού. Χωρίς φασαρία, χωρίς νερά να τρέχουν και χωρίς άγχος. Το ίδιο το κάθισμα κατασκευάζεται από ανθεκτικό Duroplast και αποτελεί μια κομψή προσθήκη για το μπάνιο σας. Εσείς απλά καθίστε και αφήστε το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ της GROHE να σας μεταφέρει σε ένα πιο καθαρό και άνετο περιβάλλον.

Ανακαλύψτε το χειροκίνητο κάθισμα μπιντέ της GROHE